Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

kwestionariusz przedzwiazkowy

Polecane posty

niech zgadnę retoryczne? ( nie to, żebyś się na kimś wzorowała:P)

a mnie porywa house i dexter, wprawdzie to nie to samo co konferencje prezesa ale dobrze sobie chlopaki radzą

Cześć Czizas. Housa jakoś jeszcze kojarzą ale Dexter? Kto to jest?

czizas mnie house dotąd porywał mocno i namiętnie sezon 6 był jednym z najlepszych niestety sezon 7 jest do bani

cholera a ja myślałam, że wy cały czas o tej bajce z cartoon network piszecie ale z grzeczności nie chciałam komentować co o tym myslę :P

To chyba żadna postać z "Szansy na sukces"? raczej nie, jego pojawienie sie mogloby zabic fabule

Brum mysle ze nagle wymordowanie dwudziestu pokolen foresterow zamieszkujacych jedna amerykanska wille mogloby sie skonczyc zbiorowym samobojstwem w USA :)

sie skonczyc zbiorowym samobojstwem w USA a u nas postawieniem dla nich krzyża przed pałacem prezydenckim?

Sądzę, że okazałoby się wtedy, że właśnie pomyślnie zakończono proces klonowania i jak Feniks z popiołów, ród odradzałby się przez następne 10 tysięcy odcinków. I ile nowych krzyżówek między sobą mogliby zrobić.

po pierwsze, moda na sukces, nie szansa po drugie - Forrestowie to była Dynastia po trzecie, nie, nie śledzę losów bohaterów mydlanych oper, ale co poradzę, ze wiedza o otaczającym mnie świecie czasem włazi nie proszona? ;-)

'a mnie porywa house i dexter, wprawdzie to nie to samo co konferencje prezesa ale dobrze sobie chlopaki radzą' Jeżeli chodzi o Dextera, to w pełni się zgadzam. Porównując najnowsze serie jest jak na razie lepszy od Greysów.

10:14 [zgłoś do usunięcia] ike sie skonczyc zbiorowym samobojstwem w USA a u nas postawieniem dla nich krzyża przed pałacem prezydenckim? :O:O:O:O ale kuźwa śmieszne :O

ale kuźwa śmieszne Ktoś się zaśmiał? I jak piszesz przy kobietach. Powściągnij swój język. Luśka - zakrzyknąć: "Cicho baby!"?

brum jeszcze dziś wystosuję odpowiednie pismo do niejakiego mało stanowczego że mimo, że odszedł ode mnie i ciebie całuje publicznie ty wolisz nawoływać jakiegoś cichobaba! sama chciałaś!:P