Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednaMama 2323233

zimowe buciki dla malucha rozmiar 26 bardzo potrzebne

Polecane posty

Gość powiedzcvie mik
ni chce mi sie czytac całego topiku.powie mi ktos jak ją zdemaskowaliście ??

ja bym cos zorganizowala , tylko naprawde ine odzywaja sie do mnie wogole nie wiem czy nie ma zapotrzebowania , czy poprostu jestem za mloda i mam kiepskie doswiadczenie zaowdowe nie wiem...

Gość co za debilni ludzie niektorzy
nie rozumien was kurwa najpierw sami pchacie sie z kasa a potem chcecie ja odzyskac i wypisujecie jakies brednie ze jest oszustka nie znajac prawdy.a moze zeczywiscie ta dziewczyna jest w ciezkiej sytuacji.jeden podlapal temat ze jest oszustka i teraz dyskusja wre.najlepiej odrazu oczernic nawyzywac.autorko nie boj sie na pewno dziecka Ci nikt nie zabierze mysle ze nawet nigdzie nikt nic nie zglosil tylko Cie strasza

Gość o matko boska....
pastwia sie nad nią jak te hieny cmentarne !!!!!!!!!!!

Gość jeszcze jedno tylko pytanie
Dlaczego zalozylas dodatkowy nick i pod nim pisalas ze niby ktos sie z toba spotkal? To troche na zamierzone wyludzenie jednak wyglada. Patrzcie jaka jestem niewinna i czysta, ktos to niby potwierdza.

Gość nikt ci dziecka nie odbierze
autorko nie boj sie niczego, nie zabiora ci dziecka. Jesli nawet ktos na policje pojdzie to i tak nic ci nie grozi. Ale prawde mowiac to watpie by ktos poszedl, tylko cie nastraszyli. Nie masz sie czego obawiac powtarzam. I zwroc im te pieniadze jutro. Swoja droga to tez ladnie najpierw dawac a potem sie upominac o zwrot:O Jakby jeszcz ktos sprawdzil czy naprawde autorka ma kase to rozumiem a tak... Najpierw sami sie pchaja by dac a potem chca obierac. A ty autorko spij spokojnie i nic sie nie martw

Gość o matko boska....
kur..a przeczytaj dokładnie o co chodzi z tym spotakaniem w sądzie jestes że zadjaesz takie pytania

ja bym iechciala zeby mnie ktos tu bronil ja sie przyznaje mam ciezko ale moze ktos ma jeszcze bardziej , zrozumialam to i w starchu o dziekco sie przyznalam oczywiscie wiele sie zgadza ale bałam sie powiedziec ze nie amm na bierzace zycie bo maz ma pensje najnizasza krajowa a mnie wywaliali z pracy ...kazdy normalny by powiedzial dwie zdrowe lode sooby niech sobie radza a ja sie złapałam łatwego na pozor wyjscia myslalam kategriami jak mały dostanie buciki to jakos damy rade do 30 , jak moze jakies mleczko to jestesmy 50 do przodu jest an jakies obiady . a nie kategoriami dorobimy sie na naiwnosci ludzi .

Gość biedna mamo
co z tym spotkaniem???/jak to było naprawde???

pojda ja wiem ze pojda , mam niespokojone mysli a czesto tak mam jak przeczówam cos złego. wolałabym dostac baty za kare niz tłuamczyc sie albo rozstawac z małym ...bzoe jaki wstyd..:(

Gość tez samotna i bedna
Nie życzę nikomu aby był w takiej sytuacji jak ona!!!Nie wiecie co wtedy człowiekowi chodzi po głowie-zrobiła błąd,przyznała się i wszystko gra

chwila... to ty o mleko prosilas na macierzynskim????

Gość jeszcze jedno tylko pytanie
Znowu nie odpowiadasz na pytania. Omijasz niewygodne dla siebie kwestie.

Gość tez samotna i bedna
nie to nie ja .Nie miałam jeszcze neta :P:P łatwo wam brac kogoś pod lincz nie znająć do końca jego sytuacji materialnej

Gość tez samotna i bedna
tylko ja wiem co mi sie nalezy od Państwa i nie musze zniżać sie do takich zachowań :)

czytam ten topik od jakiegos czasu i mam mieszane uczucia. Ludzie weżcie pod uwagę, że autorka mogła skłamać dla dobra dziecka. Przecież nie chciała pieniędzy tylko uzywane buty i mleko. A Wy ją tak jedziecie. Źle zrobiła oczywiście, że źle bo zataiła fakt, że ma męża i ma internet w domu (chociaż z drugiej strony brak pieniędzy = brak internetu). Myślę, że zamiast snuć jakieś chore insynuacje, ktoś powinien sprawdzić jak sytuacja się ma naprawdę. Autorka tylko tak może odzyskać zaufanie

biednamamo a zapytam tak z ciekawosci czy twoj maz wie o tej calej aferze? a nawet jak ktos pojdzie to i tak nic Ci nikt nie zrobi tak mysle.

chodzilo mi o to czy na forum o macierzynstwie prosilas o mleko?

dopiero dzis mu powiedzialam w strachu , niechcialam zeby wrazie czego jak policja tu przyjdzie go zaskoczyc ...powiedzial ze postradalam zmysly jest zły na mnie , powiedzial ze napewno beda z tego albo konsekwencje karne albo ogromna grzywna czyli kolejne długi dla nas.

Gość tez samotna i bedna
jak nie ma kasy w portfelu to jej neta nie odłącza tak odrazu

Gość lattra
Biedna mamo - przykro mi strasznie, że tak się wkopałaś :( Ja tam Ci wierzę i nie obchodzi mnie czy jestem naiwna czy nie..... Nie znam nikogo, kto by nie kłamał, Ty nie pomyślałaś, trochę dodałas dramaturgii do całości, bo pewnie, gdybyś napisała prawdę to wszyscy by Cię skrytykowali, że aż taka biedna nie jesteś.... Czytam ten wątek od początku - chciałaś rzeczywiście tylko buty.... ludzie tutaj sami Ci się pchali z pieniedzmi, dyrektor nalegał, że kupi mleko.... a teraz wszyscy czują sie naciągnięci.... pewnie nie pomyślałaś, że to tak głupio się potoczy. Przykro mi. Trzymam za Ciebie kciuki..... Oby Ci się w życiu wszystko ułożyło.

ale chwilunia bo jesli ty pisalas o tym mleku to: 1. masz coreczke (tak tam pisalas) 2. Jestes uczennica LO i masz stypendium (tez pisalas) 3. Mieszkasz z mama 4. Ojciec dziecka cie zgwalcil i siedzi w wiezieniu Wiec??? Bo juz nie rozumiem, masz synka coreczke? Jestes nastolatka? Ojciec dziecka cie nie zgwalcil a jest twoim mezem? MASZ W OGOLE DZIECKO?

w 100% popieram latrre ona dobrze gada :)

Gość amingora
dajcie tej dziewczynie spokój.czy dopusciła się aż takiego przestępstwa??? przeciez nie. nie zmusiła i nie wymuszała!!!! dobrowolnie jej daliście pieniądze itd. naprawdę dajcie jej już spokój. nie martw się autorko.nie bronię tego co zrobiłaś,ale nie martw się o dziecko.nikt ci go nie odbierze. i miej nauczkę,ze u nas w Polsce jak sie prosi obcych o pomoc to trzeba byc już u skraju nędzy i słaniać się z głodu na nogach:O:O:O a swoją drogą dziwni jesteście w tym całym waszym postrzeganiu:O:O:O:O