Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednaMama 2323233

zimowe buciki dla malucha rozmiar 26 bardzo potrzebne

Polecane posty

Gość do mam pytanie78
I to jest wg Ciebie dowód na oszustwo?

Gość znając życie
xena wojowniczka 2000 Jak dla mnie, możesz jej nawet dom wybudować. Pusta ograniczona dziewucho!

Gość do mam pytanie78
Skoro uważasz, że ktoś jej może dom wybudować i Ciebie to nie interesuje, to po co ciągniesz temat?

Gość mam pytanie78
xena ... watpie ze to zrobilas ...ale jesli tak to po co ???

Gość mam pytanie78
chce jej dane oskarze ja o wyludzenie

Gość znając życie
Słuchaj, może i faktycznie dziewczyna potrzebowała kasy, ale niepotrzebnie kręciła i wymyslała głupoty. Przez to stała się małowiarygodna. Ktoś kto kłamie w takich głupotach, nie jest uczciwy na co dzień i jej intencje można było uznać za nieszczere. Poza tym, dajesz każdemu kase, kto tylko kiwnie palcem, czy może chciałabyś się czegoś dowiedzieć o osobie, do której pomoc miałaby dotrzeć? Jeżeli Ci nie zależy, to rzuć stówkę na ulicy, komuś kto znajdzie napewno się przyda. Co? wyjmiesz z torebki i rzucisz?

Gość do mam pytanie78
A ja ciebie o bezmózgowie. Chcę twoje dane 🖐️

Gość xena wojowniczka 2000
bo chciałam i nic ci do tego, moja kasa nie twoja więc co się czepiasz

Gość do mam pytanie78
Znając życie, wpieprzasz się do naszych portfeli w tej chwili. Moja kasa i robię z nią co mi się podoba. Jeśli będę miała kaprys, to spuszczę stówę w kiblu i nic ci do tego. Sama sobie przeczysz.

hahahaha problem w tym że nie możesz jej oskarżyć nawet gdyby wyłudziła (a tak nie jest) bo to nie od ciebie wyłudziła, więc? Znasz kpk? Możesz jej i nam naskoczyć! Hop hop, no dalej!

Gość znając życie
xena, chcieć a móc to różnica :) zgrywaj się wśród koleżanek w gimnazjum - może one Ci uwierzą. ej, młodziutkie jesteście, życia jak widac nie znacie 🖐️

Gość znając życie
Znając życie, wpieprzasz się do naszych portfeli w tej chwili. Moja kasa i robię z nią co mi się podoba. Jeśli będę miała kaprys, to spuszczę stówę w kiblu i nic ci do tego. Sama sobie przeczysz. no i nie zrozumiałaś 🖐️ przykro mi

Gość xena hhhahaa
ty 23.000 widzialas chyba w filmach tylko :D

Gość do mam pytanie78
Zrozumiałam bardzo dobrze. Najpierw piszesz, że jak dla ciebie to możemy jej dom zbudować, a za chwilę pytasz czy każdemu kto kiwnie palcem daję kasę. Może i daję, ale po raz ostatni odpowiadam, że nic ci do tego. Znaleźliście sobie ofiarę i heja, zgnoić ją, dojechać do parteru, napiętnować, a najlepiej jeszcze wyśledzić, wyciągnąć z domu za kudły i powiesić na latarni. dla przykładu. Ot, zawistne Polaczki :) 🖐️

najgorsze jest to że takich jak ty zawiść zżera jak robal od środka, to jest mentalność większości pierdolonych polaczków którzy dali by sobie z przeproszeniem dupsko ogolić tylko po to aby nigd nie miał więcej od nich. Mniej owszem mmmm jak fajnie ale za chuja nie więcej lub lepiej bo wtedy trzeba od razu zgnoić i zeszmacić no i oczywiście oskarżyć że ta osoba doszła do tego nieuczciwą drogą, wyłudzeniem, oszustwem i korupcją.

Gość xena hhhahaa
o widzisz xena nawet dyrektore ci pojechal pewnie sam tyle nie ma

Gość xena hhhahaa
to xena jak ja juz zabezpieczylas finansowo to do reszty: nie wysylajcie jej juz ic anic za 23 000 kola to sie laska ustawi

Gość znając życie
Xena Najpierw szkołę skończ, potem pracę uczciwie znajdź, a nie żeruj na pieniązkach tatusia 🖐️

Gość do mam pytanie78
A ja jej wyślę paczkę z ciuchami i zabawkami dla synka. Bo mam taki kaprys i nic wam do tego :classic_cool:

Gość Dziewczyna..
wiecie co..... nierozumiem... po co wogole to rozgrzebywac... dociekac itd? mam wrazenie, ze w tym kraju... musi byc wszystko rozgrzebane, rozdeptane, a potem najlepiej jeszcze oplute!

Gość ta suka biednamama
jakby tysiaka dostala to by sie obsrala ze szczescia

Gość znając życie
A ja jej wyślę paczkę z ciuchami i zabawkami dla synka. Bo mam taki kaprys i nic wam do tego Słuchaj nie robi to na mnie wrażenia. Ja się nie obnoszę z tym ile komuś pomagam. Ale chcę wiedzieć komu i już. Mam takie prawo, jak i Ty masz prawo oddać obcemu cały dobytek.

Gość xena hhhahaa
dobra xena ja ustawila jest dobrze koniec tematu ;d

Gość do mam pytanie78
To jest klasyczne polactwo, syndrom, dzięki któremu w naszym kraju jest takie dziadostwo. Przykładów mamy mnóstwo, wokół siebie, w telewizji, w necie. Wolę być naiwniarą, która pomaga naciągaczom, niż tak jak wy, pełnymi jadu żmijami. I nie, nie cukruję sobie. Po prostu różnie mi się w życiu układało i dostałam parę razy pomocną dłoń.

Gość do mam pytanie78
Słuchaj nie robi to na mnie wrażenia. Ja się nie obnoszę z tym ile komuś pomagam. Ale chcę wiedzieć komu i już. Mam takie prawo, jak i Ty masz prawo oddać obcemu cały dobytek. - no i wszystko. więc co tu jeszcze robisz?

Gość Ostra siostra ;]
ostra siostra jako pierwsza sie podjarala i chciala numer konta przeczytalam temat a tu jakos podziekowan dla niej nie widze ;];];] czyzby niektorzy z was robi pokazóweczke ???

kochanie oj zdziwiłabyś się jak dawno już edukację skończyłam, a tatusia niestety już nie ma, sama mam 53 lata więc daruj sobie te nędzne komentarze

Gość znając życie
więc co tu jeszcze robisz? Czekam na autorkę, może przyjdzie i będzie miała odwagę odpowiedzieć na pytania niektórych osób. Ps, a dla Twojej informacji piję kawę :)

Gość xena hhhahaa
to nam udowodnij ze taka z ciebie wielka darczyni :)

Gość do mam pytanie78
Aha, czyli przesłuchanie :) Syndrom esbeka :classic_cool: