Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiona teraz

DO KIEROWCÓW- NIE STAWAJCIE NA PASACH

Polecane posty

Gość wnerwiona teraz

co za idotyzm!!! :O trzeba nie mieć wyobraźni, ani inteligencji chyba, żeby stawać na pasach tak że ludzie nie mogą przejsc przez ulicę pojedyncze osoby manewrują pomiędzy sznurem samochodów ale już taka matka z wózkiem się nie przeciśnie, co zresztą jest ryzykowne.

Gość i ja też i ty też
i mnie to wkurza jak taki panisko stanie na pasach, że przejśc nie można i nawet się nie zastanowi kiedyś mąż zwrócił takiemu uwagę to ten się jeszcze odpyskował nie wiem o czym ci ludzie myślą ale głupotę i chamstwo trzeba zwalczać

Gość w takiej sytuacji
niechcący lusterka przestawiam, a że się czasem urwie to cóż... następnym razem nie stanie

Gość buheeeeeeeeeee
Łojezuuuuuuu jak mnie to wkurza :O nie dalej jak tydzien temu jakis idiota w terenowym aucie stanał na calusienkich pasach bebni palcami w kierownice. Chce przejsc: ni chuja, bo mu tir tak pod dupe wjechał, ze przestrzen miedzy nimi pół metra. Ogarnieta furia pukam pierwszemu debilowi do okna. otwiera. - Czy ja mam teraz nad Panem przefrunąć? - ? - Czy pana popierdoliło? -? - Ludzie nie maja jak przejsc przez ulice. - to niech se kurwa auto kupią Zamknął okno i za chwile pojechał. Tirowiec dostał fucka, bo sie idiotycznie cieszył gdy gadałam z idiotą nr 1. Zajebisty sposob na robienie ludziom na zlosc.

Gość seksuolożka Janinka Zwylf
jeśli durnie głupcom prawo jazdy dają czy narkomani pijakom to nie ma co się dziwić!

Gość do autttorki
nie rozumiem ?? nie stawajcie na pasach ale co : w sensie ze jadąc samochodem mam nie ustępować pieszym?? czy jak ide przez zebrę to mam np co logiczne nie wiązać buta na srodku ??

do autttorki- w temacie jak byk pisze do kierowcow wiec nie wiem jak kierowca ma stanac na pasach i zawiazac buta:D No chyba ze ty po to wysiadasz z samochodu.

Gość do autttorki
mam prawko 10 lat ale jakies dziwne to pytanie:) a u nas mamy stawac 11 m od przejścia jakby co czyli o 9 m dalej niz w szwabii

Gość wnerwiona teraz
do autttorki - ale czego nie rozumiesz, opisałam sytuacje stał sznur samochodów na ulicy podporządkowanej, w tym jeden na pasach, a ludzie nie mieli którędy przejśc - co tu trudnego do zrozumienia?

Gość pieszy
Tak w ogólem to pojeździć możecie sobie na jakiś torach do jazdy. Powinien być wprowadzony zakaz urzywania prywatnych samochodów w terenie zabudowanym. Życie człowieka (podkreślam: CZŁOWIEKA, nie maszyny jak samochód) byłoby łatwiejsze. I często dłuższe.

Gość loooeeeeen
Jest idealne rozwiązanie, które kilka razy wprowadziłam w czyn. Warunek- dobra kondycja i wygodne buty. A więc należy przejść po masce takiego samochodu. Kondycja i buty, bo trzeba czasem dać nogę po takim wyczynie:)