Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karla_Bruni

Schudnijmy od 10-15 kg miesiącznie !!! Ja rozpoczełam walkę !!! Kto ze mną??

Polecane posty

Hej od poniedzialku tj 4.10.2010 jestem na diecie. podobno można schudnąć około 15 kg miesiącznie. Od razu mówię nie chcę nic sprzedawać !!! Kto się przyłączy ?? :D razem raźniej !!!

Gość dooodo
nie wiem czy jest to możliwe, chba że jakieś drakońskie diety

Gość Jaka to dieta ?????

Nazywa się dieta Amerykańska ;) jestem na niej 5 dni już. Jutro się zważę i zanotuje wyniki. do tego ćwiczę. Śniadanie godz 10.00 -filiżanka świeżo zaparzonej kawy żadnych dodatków -topiony serek o ulubionym smaku - 50g -pomidor Drugie śniadanie godz 12.00 -1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli (ja tez smaze na patelni teflonowej bez tluszczu, lub podsmazam bez tluszczu z pomidorem, lub robie jajko w koszulce, lub sadzone) -pomidor Przekąska godz 14.00 -jabłko Obiadokolacja godz 16.00 -20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli ( ja jjem zamiast tego serek wiejski krasnystaw light) -pomidor Wieczorem godz 20.00 -kieliszek czerwonego wytrawnego wina :)

Dietę stosuje się przez 5 dni a potem w weekend jje się do 1000 kcal aby nie tłusto zbyt i zbyt słodko :) i potem cykl się powtarza ;p

Karlus zapomnialas dodac: 22:00 seks ;p;p;p jako cwiczenia haha ;p a tak w ogole to jakos sie trzymam 4,5 kg za mna juz sie dzis zwazylam, bo zalamka mnie brala i od razu sie podbudowalam ;)

Hehehehe Ewelus kochana ;D cudowine ciesze sie bardzo ja jutro podam wage ;D tak sex wazna sprawa lae narazie o biestosuje bo moj misio wyjechal :D ja tez sie trzymam jutro juz 1000 :D

Witam drogie Panie Mam cholerny problem przy wzroście 173cm waze 99 kg :(( jestem załamana już nie wiem co mam robić

Magdaleno dolaczaj do nas !!! razem pokonamy ten zbedny balast !!! posluchaj przez weekend oranicz jedzenie zeby sie przyotowac do tej dietki ja rano sie zwaze i odrazu wam zamelduje wyniki :D

Gość Aneczka2101
Widzę , że nowy wątek ;) a więc teraz tutaj sie powspieramy :D

tAK Aneczko postanowilam przeniesc nas tutaj milo ze zajrzalas kochana ;D razem razniej ;) a jak twoje samopoczucie?? ;) co dzisiaj dobreo sie jadlo hmmm /? ;D

nie rozumiem takich diet jak amerykanska, przepraszam ale topiony serek i poranna kawa w tym polaczeniu to jakies niesamowite zrodlo energi? serek topiony to chemia, a jak ktos nie lubi kawy? od pomidorow nic niemam, ale ogolnie ta dieta jest bez sensu, druga kopenhaska dla desperatek z efektem jojo

nie lepiej przejsc na jakas zbilansowana diete? co z tego ze schudniesz chocby i 20 kg w miesiac jak i tak jojo murowane, do tego problemy ze zdrowiem, mozliwa anemia, nie oplaca sie na prawde

jasne ze jojo jak ktos po diecie zuci sie na zarcie jak prosie. dieta pozwala na szybka utrate kg dla kogos komu na tym zalezy a potem ta osoba stopniowo wychodzac z diety straci jeszcze pare kg i bedzie miala satysfakcje i tak uzyska wymarzona wage. kazdy robi jak mu sie podoba :). bo dla mnie bez sesu ograniczac sie rok czasu zeby zzucic 10 kg kombinowac wymyslne potrawy... wiec wole ograniczyc sie raz a porzadnie i stopniiwo wprowadzac produkty ;)

pozatym wkurzajace jest ze mowa tutaj o anemi szpitalu itp i to wypowiadaja sie osoby najczesiej co nie probowaly takich diet. z wlasnego doswiadczeina powiem tak... bylam na diecie z niska zawartoscia kaloryczna sama sobie juz ulozylam jadlam bardzo malo cwiczylam praowalam po 12 h fizycznie i ani nie mialam anemi ani mi wlosy nie wypadly ani nie bylam w szpitalu ale za to BARDZO LADNIE SCHUDLAM. kazdy mi zazdroscil a ja czulam sie fantastycznie mkialam ochote na wszystko na nauke na imprezy na zyie towarzyskie. mialam enerie oslownie na wszystko. efektu jojo nie bylo jakos jak zaczelam jesc normalnie a przytylam moje drogie od tabletek hormonalnych a i zarlam jak swinia ze stresu bo mialam sesje. ale nnie ze jadlam normalnie poprostu zarlam nonnn stooopppp :) wiec teraz czas to zzucic :)

nie potepiam tu nikogo... ;) kto chce schudnac 10 15 kg w miesiac niech sie przylacza niewazne jakim sposobem ;) pozdrawiam ;D

no tlumacz sobie to jak chcesz, ale nie mow ze nie da sie na normalnej diecie schudnac 10 kg w miesiac, okeeej miesiac nie, ale w poltora? Spokojnie, ja tak schudlam i jadlam to na co mialam ochote a nie -rano kawa i serek topiony , obiad- jajko na miekko bez soli itd... wiadomo ze nie jadlam rzeczy ktore diete przekreslaja , ale nie ukladalam sobie bezsensownego grafiku. Nie mowie tego zeby sie chwalic czy cos, po prostu nie wiem po co sie tak katowac skoro mozna inaczej. Powiem szczerze ze mimo ze mialam zroznicowana diete to i tak pod koniec sie zle czulam i na wakacje zrobilam przerwe. Bylo mi slabo krecilo sie w glowie, schudnac w ponad miesiac 10 kg to bardzo duzo. A co by bylo jak bym byla na takiej diecie jak ta? Mysle ze szpital i kroplowka ... teraz znowu jestem na diecie, ale jem wiecej , zostalo mi w sumie tylko 2,5 kg wiec nie mam co sie katowac, jak bym chciala to bym shcudla te kg w 3 dni. ale nie mam ochoty katowac sie bialkiem, bo jedzac same bialko tyle bym wlasnie schudla w 3 dni.

no skoro ci bylo slabo to nie moja sprawa kazdy jest inny. jak ktos sie czuje slabo niech nie stosuje tego i tyle. napisalam kto sie przylancza i tylko chetni nikoo nie zmuszam. ja sie czuje dobrze i chce osianac swoj cel ;) i nie chce sie tutaj chwalic wcale bo niemam po co ;). robie to sama dla siebie. dziewczynny tutaj wchodza wzajemnie sie wspieramy i jest okej :) kazdy ma swoj sposob ;) jak uwazasz ze to bezsesowne to zmien watek i tyle ;)

i nie mow z gory jak jasnowidz ze od razu kroplowka i szpital... ;) jak wyladuje w szpitalu napewno ci powiem ;) pozdrawiam ;)

Gość Robie podobna diete
ale nie chudne w takim tepie jak ty. Dzis zaczelam szusty dzien i schudlam niecale dwa kilo.

Och jak sie rozpisalyscie ;) wlasnie sie zwazylam i normalnie humor sie poprawil 5,2 kg w ciagu 6 dni stracilam ;) Do tych osob,ktorzy sa przeciwni: Naprawde nikt wam niekaze tu wchodzic i nas krytykowac chociaz kazdy ma prawo do wlasnego zdania i ja nic wam niezarzucam ani nie kaze tym bardziej stosowac te diete. Ja jestem bardzo szczesliwa, chce ladnie wygladac i wartosciowo sie czuc. Ta dieta czyni cuda, najgorsze sa pierwsze dni, potem jak sie widzi efekty czlowiek ma tyle energii ;) i naprawde nas nikt niezniecheci jest nas kilka i wspieramy sie i tu pragne napisac: DZIEKUJE WAM DZIEWCZYNKI MOJE KOCHANE ! ;*** jesli ktos z glowa wyjdzie z tej diety, bedzie stopniowo wlaczal wieksza ilosc produktow do menu to niema mowy o jojo. Ja wczesniej schudlam 10kg i z tego mojego naprawde duzego obzerania sie przybyl mi 1 kg...jak ktos chce sprobowac i ladnie wygladac ZAPRASZAM Przylaczcie sie do nas ;) to tyle...

No ułożyłam sobie na dzisiaj jadłospis i wyszło mi jakieś. 810 kcal ale myśle że zawyżyłam :) a jak wypije do tego winko wieczorem to jakieś 900 ;) ktoś jest zainteresowany moim dzisiejszym menu? :) chetnie napisze ;)

Eweluś kochanaaaa dziękuję za wsparcie ;) w 100% cie popieram ;D pieknie schudlassss !!! ja tylko 3... :) moze dlatego ze codziennie cwicze a moze beznadziejnie chudne ;) jak myslisz?? ;) ale bron boze sie nie poddaje hehehe wczoraj nakupilam zapas serkow na kolejny tydzien ;D buzki ;D

No podam mój dzisiejszy jadłospis... jak chcecie to oceniajcie ;) ŚNIADANIE 8:00 - kromka chleba żytniego pełnoziarnistego, łyżeczka masła, plaster polędwicy z indynka,1/4 pomidora, 1/4 ogórka, troszkę cebulki - ok.238 kcal 2 ŚNIADANIE 10:00 - jogurt Jovi waniliowy 0 % 117,50 kcal PRZEKĄSKA 12:00 - jabłko 100 kcal OBIAD: - pół paczki warzyw na patelnie plus garść krewetek smażone na oliwie z oliwek 247 kcal KOLACJA 16:00 - serek wiejski Krasnystaw light 112,5 kcal moze GODZ. 20:00 - lampka wytrawnego wina - 100 kcal RAZEM jakies 915 kcal ;)

10-15 kg w miesiąc !!! Raz że nie zdrowo a dwa że jo-jo murowane , wiem z doświadczenia ! :D Lepiej powoli a skutecznie ... 🌻 🌻 🌻