Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karla_Bruni

Schudnijmy od 10-15 kg miesiącznie !!! Ja rozpoczełam walkę !!! Kto ze mną??

Polecane posty

Obiad: gotowana pierś kurczaka , surówki. Teraz herbatka a na podwieczorek jabłko, i pół grejfuta. Jutro kupię kiełki rzodkiewki i będę hodować ... Jak u was ?????????????????????????????? KARLA ! 🌻 Sama nie wiem , Może 60 .Po ostatnim dietkowaniu TAK ładnie wyglądałam , ALE zaczełam jeść , słodkie w każdej ilości , i za szybko wróciłam do normalnego jedzenia , no i pare kilo więcej .

Karlus jeju sorki, ale sie smiac zaczelam jak Ty na siebie piszesz. Niunka do listopada jeszcze kilkanascie dni, a jak sie zawezmiesz to dyszka spokojnie by zleciala ;) ja tez sie musze zawziac ostro bo przez wasze odpuszczanie i ja sie ciutke zgorszylam ;p Karlus wszystko prawidlowo robisz w tej diecie tylko warunek jest jeden zero podjadania. A ja wiecej zrzucam w szybszm tempie, bo kazdy organizm inaczej reaguje i ja mam wieej do zrzucenia... Agrafka...nie wierzysz to szkoda naprawde mozna ladnie schudnac, tylko trzeba umiec z glowa wyjsc z tej diety.

kOCHANA NIE DZIWIE CI SIE ZE SIE SMIEJESZ ZE MNIE BO JA SAMA SIE Z SIEBIE SMIEJE.... GRUBY PROSIACZEK,,, HIPCIO ;d od jutra naprawde zaczynam cisnac bez dnia przerwy amerykanke... tylko w tym tyg bez winka bo nie mam juz kasy haha.... przebalowalam wszystko :D ale Ewelusia wlansie nie mozna sie opuszczac bo to olgowanie to duzo zmienia... a cwiczysz cos?? ;D Ewelous jak mowisz ze dyszka no to duper mam nadzieje ze t5ak bedzie :D ;* SAcubi ty to sie niezle trzymasz kurcze.... KOCHAM WAS MOJE KOCHANEEEEEE ;D WASZ PROSIACZEK.. ;D

Hehe no nie Karlusia rozbrajasz mnie normalnie hehe ;p a ja sie z chlopakiem podarlam wrocilam i miche frytek opier*dzielilam :/ a potem zdalam se sprawe co ja zrobilam i ze niewarto przez takie cos zrec no nic stalo sie i jutro poprawie sie ;p

kOCHANA Ewelciuu wiem co to znaczyyy bo ciagle jestem poklocona z chlopakiemm i wlasnie zapijam smutki i zajadam ale od jutra poprawa bo powiem jednoooo wiem ze nie warto zalowac tego zajadania w takich momentach bo to poprawia chumor... a te wpadki nie sa az takie zloe.. stalo sie trudno od jutra poprawa.... :DA Ewelciu trzymam za nas wszystkie kciuki.... kochana a faceci powiem ci jednoo kazdey jest taki sam naprawde..... :( ale tego traz to kocham zajebiscie po raz pierwszy na full.....

Witam ;) w dobrym humojrku bo myslalam ze po 4 dniowym obzarstwie bede wazyc z 75.... powaznie. je3dnak nie ta dieta dziala cuda bo waze tylko (I AZ) 69,2 ;) i to majac okres ;) wiec dzisiaj amerykanka pelna para ;D jak u was?? ;D Ewelus jak z chlopakiem??

Gość aaalicjaaa1986
ja mam 60.5... jakos nie moge zejsc ponizej 60 tak jak mialam w piatek... no nic walcze dalej... jakos mi smutno przez to, tak chcialabym bardzo wazyc 55 kg... w sumie mam nadzieje, ze do grudnia mi sie uda... to moje marzenie...

Hej a ja to calkowita zalamka mam minimum 20 schudnac...przez ten weekend niemoge sie pozbierac...ech bylo spagetti...wiecej nic dzis niezjem mam dola a chlopakowi dzis oddaje rzeczy THE END

Ewelusss nie lanm sie.... zdarzaja się wpadki kazdemu.... od jutra znowu dietka a ja tez chcialabym te 20... wierze w Ciaebie ze razem wytrway zobacz jak ladnie chudniesz ;)) a z chlopakiem naprawde koniec??

A ja dzis masakra jutro sie wezme za siebie. Tak koniec z nim ale wiem,ze wrocimy do siebie heh ;p Wiecie co? mam szanse pracowac w...silowni ;p ech kiedy i czy ja schudne tyle co chce jeju...

Ewelus jutro jest nowy dzieennn ;D jutro sie poprawisz.... ja tez mam ochote na cosss hmmmm :D i jeszcze okres buuu ;/ ewelcia ile juz schudlas?? :D

Ajj Karlus ja od weekendu niechudne...jeju po co ja poszlam waszymi sladami ech stracilam 5 dni,a moglam schudnac 5 kg i juz by dycha byla nie no zaaal ;/

Nio ja tez zaluje ze sobie poposcilam bo molam juz schudnac a tak przytylam. no ale nie ma co sie zalamywac bo bedzie gorzej... wytrwamy ;D Ewelus nie smuc sie schudniemy wiem to napewno.... ;*

Gość aaalicjaaa1986
mi nareszcie waga drgnela kochane dziwczynki. zmobilizowalyscie mnie. mam juz dzisiaj 59,9, ale wiecie co, ta dieta bez cwiczen nie ma sensu. dlatego zapisuje si ena silownie i zaczynam pic aqua slim, tak jak ostatnio gdy schudlam 5 kg... ale czekam na wyplate heheh:))) karla jak z facetem?:) jak wroci na pewno bedzie zachwycony:)))

No wkoncu Alicjaaa sie odezwalam... juz myslalam ze z9stalam sama na polu boju.... ;/ z acetem sredniawo jakos dziwnie sie zachowuje... mam nadzieje ze do jego przyjazdu schudne i bede taaaka laska zse mu szczena opadnie.... :D u mnie dzisiaj 2 dzien jak narazie sie trzymam i tez cwicze... ;) nie czuje glodu jak narazie... Eh kochana ratuluje ci ze waa drgnela !!! oby tak dalej !!! ja sie narazie nie bede wazyc.... ;D odzywajcie sie tu czesciej.... ;*

a ja od przyszłego tygodnia kupuje sobie karnet na solariumm !!! boze hcialabym chociaz 9 kg schudnac do 31 pazdziernika... myslicie ze to realne?? ehmmm ;)

Gość aaalicjaaa1986
Scubi nie doluj sie!! a jezeli to nieuniknione, to prosze nie zajadaj tegooo... zobaczysz, jutro bedzie jeszcze gorzej... Karla, no ja tez musze na solarium bo wtedy czlowiek zaupelnie inaczej funkcjonuje... ale musze czekac na wyplate...:)

Scubi kochana nie dołuj sie... jutro wstanie lepszy dzien ;) a cos sie stako cz tylko zle samopoczucie?? Alicja tak ja tez czekam na kase masz racje solarium sprzyja dobremu chumorkowi i dietkowaniu... przynajmniej u mnie... Wiecie co... ja tez wsumie mam dola jakieos eh.... juz po jabluszku jestem...

Gość grrrrrrr...............
Oj, Karla, cos Ci niespecjalnie ta dietka idzie :P... mialo byc 15 kg w miesiac a tu po 10 dniach ledwo 1kg ;) sesese :D Niech zyje slomiany zapal i diety-cud :D :D

Gość od razu bylo wiadomo
ze po klku dniach padnie :D diety cud - chec schudniecia w miesiac tyle ile sie przytylo miesiacami albo i latami :D glupota i jeszcze raz glupota. jak schudnie 2-3 kg miesiecznie to juz bedzie duzo, ale... za jaka cene?? zamiast z glowa, powoli, ale do celu, przestawiajac sie na zdrowe i racjonalne zywienie, to cuda niewidy i wynik zerowy albo plusowy murowany :D wiecej rozsadku!!!

Gość od razu bylo wiadomo
juz po 14-tej a ona jest "po jabluszku" hahahahaha no nie moge :D tylko dalej tak, powodzenia zycze ;)