Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karla_Bruni

Schudnijmy od 10-15 kg miesiącznie !!! Ja rozpoczełam walkę !!! Kto ze mną??

Polecane posty

Karla 😘 No wiec jakoś tak nagle mnie dół ogarnął , i motywacje straciłam , Ale na to jest RADA włanczam jakiś teledysk Celine Dion i jak popatrzę na jej figurę to zaraz słodkie odsuwam ! 🌼

A więc ; 🌻 Słodkie podjadłam , owszem ! ALE obejrzałam teledyski Celin i.... już mi lepiej dietkuje, wypiłam herbatke kolacyjka; serek z zieloną pietruchą , 😘

nie po 10 dniach jeden kg tam wyaej o pisalas nawet nie podajac nicku... wiesz jaka jest teraz moja waga nie... tak to jest sama jestes zlosliwa bo nie mozesz wytrzymac na jakiejkolwiek diecie wiec dogryzasz innym ale co tam... sa ludzie i parapety... ;) i nie odpisuje na twoje glupie komentarze wiecej ;) zobaczymy za miesiac ;) Kochane a dzie sie podzialysie?? Scubi nie smuc sie... dobrze ze poprawilas humorek sloodkim oby nie zaduzo i wazen ze nie przerwalas dietki ... o tak a Celine jest super szczupla ;D

Gość grrrrrr.......
Oj, Karla (a tak na marginesie, wiesz chociaz jak wyglada ta prawdziwa Carla Bruni ;) ) Przeczytalam Twoj pierwszy post... a pozniej ostatni... i policzylam :) po prostu ...... czytac umiem i w takim zakresie matematyke mam opanowana :P Wiem ze na diecie nie jest latwo, sama popelniam male grzeszki, ale nie stawiam przed soba nierealnych celow ;)... rozsmieszyl mnie nieco tytul topiku i dlatego tu wstapilam ... CHcesz motywacji ? ;) Zagladne tu pod koniec miesiaca i zobaczymy ;) ... moze mi udowodnisz ze jednak sie da ;)... ?

ale nie przeczytalas srodka postu tylko pierwszy i ostatni... kazdy chudnie jak mu sie podoba... motywacje mam i to nie po to zeby komus cos udowodnic tylko sama dla sebie ;)

Powrocilam,ale chyba nikt za mna niezatesknil... Dzis trzymam sie diety, troche ciezko bo mam problemy z praca, a wlasciwie jej brakiem. Dalej jestem ze swoim chlopakiem... Wczoraj zarlam jak swinka i nic nieprzytylam a schudlam 30 dag, niewiem czemu. A tak to 1 wielki dol, ale tym razem nieodpuszcze diety o nie !

Ewelus chyba zartujesz ze niikt za toba nie zatesknil... a ja to cooo?? !! CO SIE DZIALO PRZEZ TEN CZAS JAK IE NIE BYLO? JAK DIETKA?? mow tu wsystko kochan a ;* ciesze sie ze pogodzilas sie z facetem :***

kobiety !!! 🌻 u mnie ok , wczoraj obiadek lekki, potem jabłko , grejfut, maślanka.Sniadanko chleb żytni z chudą wedlinką. i popijam herbate czerwoną od rana. ❤️

Ja nic nie tyje naszczescie a troche chudne stosuje hwilowo MZ od poniedzialku amerykanka i tak to. Nic nowego jutro na zakupy z facetem moim sie wybieramy mam nadzieje, ze wleze w jakas fajna kurteczke ;p heh buzka albo do jutra albo do poniedzialku napewno ;)

Hej dziewczynkiii ;* jestem happy bo ważę juz 65,5 :D a wczoraj zjadlam kilka paluszkoww salatke wielowazywna z majoezem i gotowane weddzone zeberko do tego litry wodki... :D hahaa a dzisiaj na snaidanko jajecznica z jednego jajka lyzeczka oliwy z oliwek 4 plasterki poledwicy i salatka wielowwarzywna ta z wczoraj kawa z mlekiem herbata zielona i pije coca cole zero hehe trzeba urozmaicic niedziele ;D zobacze jak jutro z waga bedzie czy nie podskoczy po tym weekendzie. od jutra znowu amerykanka :D ;* Najlepsze ze wczoraj zapanowalam nad kompulsywnym zarciem po alkoholu... a teraz po sniadaniu zajrzalam do lodowki i powiedzialam NIE !!!! i nie mam ochoty na zarcie narazie ;)

Gość aaalicjaaa1986
JA CHYBA PRZEJDE NA DUKANA... nie daje rady na amerykanskiej a to z tego powodu, ze pracuje 8h dziennie i nie jestem w stanie tak sie odzywiac:) 5 dni proteiny... pozniej 1 na 1 i zobaczymy... daze do 55. mam 60 nieustannie bo w weekendy jem normalnie. nie tyje i nie chudne... no i od jutra aqua slim cytrynowe:)

No Karla_Bruni... nie mogę się doczekać Twojego efektu JOJO! 1 kg na dzień?! wiesz jakie to niezdrowe?! cholernie niezdrowe! Możesz doprowadzić do wyniszczenia organizmu lub chorób! zaczną Ci się rozdwajać paznokcie, wypadać włosy... Skoro chcesz za taką cenę dążyć do ideału piękna, to ok... ja jestem na 1000 kcal, chudnę 1 kg na tydzień, zawsze najedzona... Ale skoro chcesz się katować to powodzenia;-) jojo już na Ciebie czeka;)

Witajcie! Chciałabym abyście wspierały mnie w odchudzaniu mam 160 wzrostu i ważę 76 kg mój okropny brzuch wygląda jakbym była w 7 miesiącu ciąży a biodra nogi pupa wszystko jest ok, chcę bardzo spróbować amerykanki ale boję się że nie wytrwam. Pomożecie??? Jeśli tak to zaczynam od jutra :)

witaj kochana zuzannoo :D jasne ze pomozemy ;D ja jestem na amerykance wlasnie jjem jabluszko hihi :D trohe samozaparcia i wytrwasz :D

Dzięki Karla_Bruni a powiedz mi jak przetrwałaś pierwsze dni amerykanki? tzn. chodzi mi o jakieś zawroty głowy,straszne osłabienie itp. Muszę spróbować to dla mnie ważne

Ja przezylam bardzo dobrze ;) niue mialam zadnych zawrotow glowy ani nic.... narazie dzisiaj winka nie wypije bo przepilam sie wczoraj hehe a tak to pilam... ;) pierwsze dni sa najgorsze ale jak juz minie 3 dzien to jest dobrze ;) chetnie sluze radą ;) aaa np twarozek zamienilam na serek wiejski lekki ;)

Ja przezylam bardzo dobrze ;) niue mialam zadnych zawrotow glowy ani nic.... narazie dzisiaj winka nie wypije bo przepilam sie wczoraj hehe a tak to pilam... ;) pierwsze dni sa najgorsze ale jak juz minie 3 dzien to jest dobrze ;) chetnie sluze radą ;) aaa np twarozek zamienilam na serek wiejski lekki ;)

dzisiaj zaczęłam mam nadzieje że dam rade jak na razie jest ok. Wytrwam, wytrwam, wytrwam choćby nie wiem co :)))

Karla, dieta z notorsycznym objadaniem sie w weekend i z ciaglym piciem alk. chyba nie ma wiekszego sensu... Moim zdaniem lepiej postawic na zdrowe odzywianie i zrezygnowac z niektorych nawykow. Schudniesz wolniej, ale na dluzej, i bez jojo. Odchudzanie zaczyna sie w glowei :-) Pozdrawiam

hej dziewczyny:) mam zamiar się do was przyłączyć, wprawdzie mam już malutko doświadczenia z odchudzaniem,ale wiąż mi ciążą zaległe kilogramy.Wiosną udało mi się zgubić ok 10kg ale ograniczeń było dużo zero:masła,słodyczy,ziemniaków,alkoholu,chleba,smażonego i itp... zastąpiłam to:tekturkami wasa,pastą jajeczną lub tuńczykową z Biedry,serkiem wiejskim,pomidorami,ogórkami,sałatą,mięso tylko na parze z warzywami itp..... Zdarzały mi się małe grzeszki,ale to wynikało z imprezki lub wakacyjnego grilla w weekend.Dodam że codziennie rowerek stacjonarny 30min. na bardzo szybkich obrotach. Od marca do maja zgubiłam z 82,6 na 70,0kg i waga się do tej pory utrzymuję,ale nie bez ograniczenia jakie stosowałam w czasie diety,no może bez tego rowerka,ale planuje na niego wsiąść.

Gość Yózefka
Hej Kobietki :) Podczytuję Was od kilku dni i chcciałabym się dołaczyć.Z tym,że mam większą wagę.Chciałabym zrzucić do marca jakieś 40-50 kilogramów.Wiem,że się da chociaż pewnie zaraz posypią się tu na mnie chamskie komentarze.Z góry mówię,żebyście sobie darowali bo nie wiecie kompletnie co i jak.Na proponowanej tutaj diecie da się dużo schudnąć.Moja siostra się tak odchudzała i schudła łacznie 28 kilo w ciągu 3 miesięcy.Ja póki co jestem na diecie takiej swojej,gdzie staram się nie przekraczać 300-400 kalorii dziennie.Może to niezdrowo ale mam to w nosie.Chcę schudnąć za wszelką cenę.Nie boję się efektu jojo bo jestem bardzo zdesperowana i wiem,że nie bedę się obżerała. Karla-każdy odchudza się jak chce ale równiez wydaje mi się,że te szaleństwa w weekendy dają marny efekt diety i niszcza Twój wygłodzony w tygodniu organizm :(

Gość aaalicjaaa1986
KArla przerzuc sie ze mna na dukana!!! ja po dwoch dniach 1 kg mniej i jem ile chce:))) na amerykanska sie nie nadaje, to zbyt radykalne jak dla mnie:)

Jestem... Yozewka fajnie, ze jestes ;) Ajj glupimi uwagami niewarto sie przejmowac masz racje. Bierzemy sie za siebie i tyle ;) Ja mam ok.20 do zrzucenia, zeby bylo idealnie jak narazie przed i po przerwie (niemoglam sie pozbierac) znowu zaczelam i schudlam 7 kg ajj najwazniejsze zebym do Bozego Narodzenia schudla ;) Dawno niepisalam ale mialam dolka i takie tam... Przystapilam ostro do diety i trzymam sie. Karlus gdzie Ty jestes? Jak tu malo teraz piszemy...;( Wracajcie ino juz laski Wy moje.

Motylku przepraszam nezauwazylam Cie. Milo powitac Cie w naszym gronie ;) Opisujcie kochane przebieg diety swoje ubytki badz oby ich nie bylo przybytki. Ja mam eraz okres wiec niestaje na wadze,bo wiadomo,ze wiecej jest ;) Wspierajmy sie a damy rade ;)