Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karla_Bruni

Schudnijmy od 10-15 kg miesiącznie !!! Ja rozpoczełam walkę !!! Kto ze mną??

Polecane posty

Ech nieoslabiajcie mnie dziewczyny ;( niezagladacie tu... I jak my mamy sie wzajemnie wspierac? Cos czarno to widze :( Mialo byc inaczej...

Gość karla jak tam.....
.... pusta glowko? ;) mialas schudnac 15 kg w miesiac a schudlas w bolach 3... o ile to prawda :P tak to jest jak sie ma siano w glowie zamiast rozumu.. hehe i jak sie nie slucha dobrych rad. zycze ci jednak, zebys zmadrzala i schudla tyle ile ci brakuje do szczescia.

No ladnie... a tak mialyscie opisywac wspierac sie i w ogole a tu co? a tu PUCHY no i dobrze ;/ Ja schudlam juz ladnie jeszcze 10 dni i bedzie luks he ;) A temat zapewne pora zamknac bo miejsce zawala... Niespodziewalam sie po was a szczegolnie po Tobie karla... no coz moze tu jeszcze wejde moze nie Sama do iebie mam pisac?;p Zal by byl ;p Ale najwazniejsze,ze daje rade i juz ;) ach te zachwyty wsrod wielu moim cialem ;D i o to chodzilo ;) A wy odpuscilyscie czy co?;p nierozumiem o trudno bywa.

@ EweLuS20 Jak tam Eweluś z dieta Ci idzie? :) Śledziłam trochę ten topik, bo bardzo śmieszyły mnie wpisy Karli. wszystkich dopingowała a sama nie umiała wytrwać. Więcej gadania niż czynów. Hahaha... Po co to ośmieszać się.

Zazdroscisz jej ze schudła? EweLuS20 Nie przejmuj sie :) wazne ze dajesz rade i idziesz do przodu :) Zawsze tak jest ze jak osiagniesz sukces to sie znajdzie taka co sie czepi zeby zdolowac :P tak bylo jest i bedzie Pozdrawiam wszystkie dietujące :) wpadnij na temat 500kcal, tak sie zwie :P a chudniemy na ilu kcal chcemy :P wspieramy sie wzajemnie i nie jezdzimy po sobie :) zapraszam, ja sobie tam dietuje na 500 - 900kcal :) bywa różnie :*** zapraszam i gratuluje

komu mam zazdrościć? Eweli pytam, bo jestem ciekawa, jako jedyna trwała w tym co mówiła. Więc co mam zazdrościć? Dziewczynko, naucz się interpretować czyjeś wypowiedzi zanim naskoczysz :) Pozdrawiam.

Gość kwiatek22
Hej dziewczynki ! Żyjecie? Jest ktoś tu na tym forum jeszcze? ;) Ja od poniedzialku zaczynam tą diete z moimi dwoma kumpelkami... mam nadzieje ze sie uda... oprocz tego silownia 2 razy w tygodniu a codziennie cwiczonka na brzuch, uda i pupcie... ktoś jeszcze zaczyna? :*

Gość kwiatek22
dziewuszki odezwijcie sie! :)

Gość paula_03
cześć dziewczyny, właśnie się zastanawiam czy może zacząć dietę. mam tylko pare kwestii do wyjaśnienia: 1 serek topiony-jai tai hohland np? i czy mogę zamieniać sobie posiłi np jajo o 16 a serek o 14. czy będzie to przynosiło takie same efekty? a i czy np zamiast kawy może być herbatka czerwona? liczył ktoś ile to jest kalorii na dzień? pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za Nas wszystkie.

Gość kwiatek22
Hej Paula ;) Ja od jutra zaczynam dietke... co do serka to bylam na zakupach i kupilam taki w trojkacikach ( chyba z lidla ) co do herbaty to niewiem ale sadze ze nic sie nie stanie a co do zmiany posilkow to tez niewiem, ja sie bede stosowac do diety moze te posilki sa specjalnie ustawione o danej godzinie, mozliwe ze pozniej nie bedzie takich efektow... no nic ja jutro zaczynam.. zwaze sie i dam znac jaki efekt za 5 dni. :)

Gość paula_03
no to zaczynamy razem:) ja też od jutra.... eh ciekawa jestem jak nam to wyjdzie:) POWODZENIA

Gość kwiatek22
Hihi no juz pierwszy dzien prawie za mna.. bylam dzis godzinke na silowni... waze 67 i mam 160 wzrostu moje szczescie ze jestem klepsydra wiec u mnie to sie AZ TAK BARDZO w oczy nie rzuca... masakra.. no coz... trzeba sie wziasc za siebie hihi... wsumie nie jest zle.. najgorsze to zjedzenie serka topionego.. mialam dzis normalnie odruchy wymiotne, ale przetrwam... A Ty Paula? jak tam ? wgl ile masz zamiar schudnac? :) pozdrawiam ;*

Gość kwiatek22
opss.. no a ja sie przeoczylam teraz zobaczylam o ktorej to godzinie pisalam... ja jestem za granica wiec u mnie czas jest troszku inaczej a mianowicie jak u was jest powiedzmy 0;00 to u mnie 23:00 wiec ty od jutra dopiero zaczynasz?

Gość chakaa
Hej! Kopiuję swój wpis ze starego wątku bo właśnie widzę, że Karla tu założyła nowy a potrzebuję wsparcia ;) Hej Dziewczyny! Myślałam, że to jakieś stare forum z 2004 ale tak mnie wciągnęło, że doszłam do połowy wpisów i widzę że nowe są nawet z dziś! Jestem od dziś na tej diecie i ... myślałam, że będzie o wiele gorzej! A czuję się super Tylko to że nie można jeść po tym serku jest trochę dołujące.. Ale przeżyję Chcę schudnąć do świąt ok 10 kg ale jak zrzucę chociaż coś więcej niż 5 będę strasznie szczęśliwa. W ogóle to wcześniej byłam na diecie Dukana, schudłam prawie 18 kg (wstyd się przyznać ile wcześniej ważyłam). Trzymałam się jakoś przez rok ale ostatnio sobie pofolgowałam i jak zobaczyłam wczoraj 80 kg (wzrost 176) to myślałam, że się popłaczę Uznałam że trzeba działać szybko i skutecznie a Dukan jest jednak długotrwały. Mój kolega był na tej "naszej" teraźniejszej diecie i schudł ponad 10 kg- wygląda super i utrzymuje tą wagę już jakieś 6 miesięcy. Mam nadzieję, że nam też się uda i trzymam kciuki za siebie i za Was :)