Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

Gość Rybak z.bagien
Błahahaha :) tak trzymać...- sam idioto nie wieżę w to co piszę, a ty dajesz sobą tak perfidnie manipulować- żal mi ciebie! Kolejny dureń

Gość rybak tak trzymac
ja pisze do prawdziwego rybaka a nie jakiego spedalonego lamusa ktory lata za babami z wywieszonym jezorem :classic_cool:🖐️

Gość Rybak z.bagien
heheheheh żałosny z cibie motłoch, a z bab najgorszy :) Pewnie ty jesteś moim podszywaczem pod innym nazwaniem-baranie. Trzep, trzep śmiało hehe

Gość rybak tak trzymac
gon gon uciekajacego kroliczka a na koniec i tak zostaniesz z niczym pederasto :classic_cool:🖐️

Gość Rybak z.bagien
hehehe rybak tak...- jesteś tak zmanipulowany buraku ,że mi cibie szkoda, ale fajnie, że mi się tak dajesz, jeszcze troche a mi zrobisz loda :) Może od razu chcesz adresik? hehe :)

Gość rybak tak trzymac
no ciekawe kto tu komu dal sie zmanipulowac ty rybakowi czy ja tobie :classic_cool:🖐️

Gość Rybak z.bagien
Odpowiedź jet prosta: ty Rybakowi hehe bieedak, desperat, sam we wiosce :)

Gość okultysta Adolf Hitler
zarówno kobiety jak i faceci stali się bardziej denerwujący niż zwykle byli, intensywność ich wad wzrosła a nawet podwoiła. end of topic, a Rybak jakbyś był jednak naprawdę mądry i inteligentny to doskonale wiesz, że nie marnowałbyś aż tyle czasu na kafe i nie wymyślał aż tyle tematów. na pewno coś jest nie tak

Gość Rybak z.bagien
Topik not end :) Nikt mi ust nie zamknie, jestem prostakiem, chce okazywać swoje prostactwo i nikt mi w tym nie przeszkodzi- jestem po prostu znudzonym wsiurem - co robić? :)