Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

Gość Rybak z.bagien
Masz rację idź sobie i więcej się pode mnie nie poddszywaj- nie życzę sobie słyszysz?! Chce mi zabrać moje image podszywacz jeden- chyb-a jest facetem trochę głupszym od kobiety- mimo że to kłóci się z moimi teoriami, Cóż...

Gość nattaliia
Jak normalnie :) Rybak , wieczorynka jestes z powrotem :)🖐️

Gość ale autorzyna rybak
autor pogadaj z takim dominikiem1000. on ci powie, ze facetom na sexie w ogole nie zalezy. kobietom zalezy na sexie i sa gotowe dla sexu zrobic wszystko. a facetowi zalezy tylko na uczuciu, na sexie nigdy.

Gość ostatnie tango w otwocku

no własnie o to pytałam i wykazałam brak konskwencji w rybaczych wywodach, ale ten woli udawać ,że tego nie widzi. Mozemy wiec uznac, ze kobiety to złe materialistki, a faceci to idioci, którzy nie umieja decydowac sami za siebie i o sobie? Teraz wszystko pasuje?

Gość ostatnie tango w otwocku

Gość Rybak z.bagien
Nie prawda jeastem zakochanym w sobie idiotą :) No i ręka mnie boli- za dużo dziś trenowałem przy fikołkach :)

Gość nie wiem jak rybak
ale ja jestem zakochanym w sobie narcyzem i nie potrafie obdazyc takim uczuciem nikogo innego pozatym jest mi z tym swietnie

Gość jak nie umiecie skopiować
linka, to się nauczcie. zaznaczyć całośc, skopiować, wkleić i usunąć spację po przecinku...

Gość dziewczyny!!!!
widzicie sens w rozmowie z idiotą? on będzie klepać swoje, wy swoje. rozmowa zatoczy koło i staniecie w punkcie wyjścia.

Gość ja go popieram
ale nie wiem po co to w kolko powtarzac

Gość Gumisiowy Soczek Malinowy
rybaku-cwelaku, nie wiem jak się zaspokajasz (pewnie sam albo z kolegą) ale powiem ci że takie życie bez dupy jest do dupy

Gość asitka87
Wiecie ja nigdy nie byłam materialistką, ale chyba czas zacząc bo wychodzę na tym jak zabłocki na mydle. Całe 4 lata to ja utrzymywałam swojego faceta z marnych groszy, a on zapierniczał na rodzinkę i siostrunie. Ani mieszkania, ani perspektyw a dziecko ma swoje potrzeby. Więc przyznaję materialistki mają lepiej mimo, że się do tego nie przyznają. Mamy XXI wiek

Gość a skad mozesz wiedziec jakie
jest zycie bez kobiety skoro od zalania dziejow z jakas sie bujasz?

Gość Rybak z.bagien
Życie bez kobiety jest zajebiste :) szkoda, że ich tyle, ale wsumie dobrze że są bo mogę sobie trzepać na ich widok- jak się z innymi kolesiami pieprzą, bo ze mną nie chcą :( Łatwiej mi powiedzieć, że super jest żyć samemu niż kolejny raz dostać kosza. Mam to kobietom za złe bo inaczej już dawno bym przestał pisać te banialuki- a im bardziej mi szkoda że nie mam dziewczyny, tym piszę ich więcej... Niech mnie któraś zechce buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość ale pojechales
wole sobie trzepac na sam widok niz sie meczyc nad gola baba :D

Gość Rybak z.bagien
Bo z babą byśmy sobie nie poradzili, ani ty, ani ja- odwykliśmy maniek :(

Gość rybak nie wiem co
ty wyczyniales ale ja wogole nie mam checi by byc z babami po co na co ? :D

Gość Rybak z.bagien
No bo można je dotknąć- mają delikatną skórę, jak dobrze pójdzie to nawet pachną...Sam już nie wiem- mimo, że z całego serca ich nienawidze- wkurzyłem się idę zaorać!

Gość Rybak z.bagien
Już poorałem- trochu się zmęczyłem i trochę mi lepiej... Szarlatan z mojej wioski mawia: "idź chłopie oraj, byle nie kozę sąsiadowi- pamiętaj że to sąsiad...hehehe".

Gość asitka87
Dziwisz się, że one cię nie chcą??? Po takich tekstach to rzeczywiście łapa ci zostaje. Lubie ludzi z poczuciem humoru ale muszę miec w swych żartach i wypowiedziach trochę smaku a nie. Obrażasz kogoś kto mógłby byc całym twoim życiem... Szkoda mi ciebie.

Gość Rybak z.bagien
asitka- nie wymyślaj, ja po prostu już wymiękam i sam nie wiem co mówię, jestem zagubiony, samotny i trochę na własne życzenie, wiem że żadna mnie nie zechce- nic na to nie poradzę, co mam w takim razie robić- chwalić was?

Gość asitka87
Nie, zacznij z nami rozmawiac. Każda kobieta uwielbia szczerośc, oddanie, wsparcie, czułośc i seks. Powoli do celu. Tylko czasem nie bądź zbyt uległy, bez zdania itd. to męczy (ale chyba ci to nie grozi). Znajdź w każdej coś co ma wartościowego w sobie. Doceń, pomóż a jest twoja na zawsze i będzie koło ciebie skakac do końca życia. Tak naprawdę my wiele nie wymagamy

Gość rybak nie wiem co
kolezanka dobrze ci radzi skoro tak bardzo chce babe to szukaj, nie badz dwulicowy ze raz ich nienawidzisz a raz je kochasz trzeba byc konsekwentny w tym jak ja

Gość asitka87
Brawo wreszcie ktoś normalny, który wie czego chce. Albo chcesz kobietę i robisz co ci mówię, albo nie i wtedy nanie nie nadawaj