Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

Gość Rybak z.bagien
Oczywiście, że jestem facetem: najpiękniejszym i najmędrzejszym w swoim gatunku- ale ciebie bardzo nie szanuję, bo jesteś jakiś krzywo rozochocony na kobiety i jeszcze się bałwanie wypierasz.

Gość przejrzałam pobieżnie
temat... ależ się uśmiałam :D:D:D ten topik to jakieś pro arte chyba :D:D rybaku, baw się dobrze. pozostali, nie dajcie się nabrać na te żarty :) piękny dzień, kto idzie ze mną na rower? 🖐️

Gość Rybak z.bagien
Wszystko dla mnie :) Jestem troszkę takim egoistą- codziennie rano całuję lustro, zawsze zanim pęknie- bo ja jestem super gość, bo ja jestem super ktoś!

Gość rybaku dales mi wiare
ze mozna zyc bez kobiety bo juz myslalem ze jestem sam na swiecie :(

warrant opcyjny-Tak,facet po ślubie jest ubezwłasnowolniony.Jeśli ma inne zdanie niż kobieta to jest źle.Jesli zrobi coś inaczej niż chce kobieta to tez jest źle,co kolwiek zrobi niezgodnie z wolą kobiety to tez jest źle.

Gość nattaliia
Rybka jakie masz włosy długosc ,czy krótkie:) i jaki kolor?

Ale odwracasz kota ogonem. Pytałam, czy facet jest dzieckiem, czy jest ubezwłasnowolniony, niezdolny do podejmowania własnych decyzji, ze to kobieta namawia go na slub, ktorego on nie chce? Kiepsko to świadczy o kondycji waszego rodu, skoro juz tak lubisz generalizowac.

Gość nattaliia
pewnie ze ma znaczenie :) zasadnicze:)

Gość autor ....
jesteś skończonym idiotą, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem.... warrant pisała o czymś zupełnie innym... i jak można rozmawiać z Tobą, skoro celowo przeinaczasz czyjeś słowa... jesteś tępy, ale zabawny :)

Gość Rybak z.bagien
właśnie jakie to ma znaczenie, ja preferuję kokolino, a później natchniony piszę o was wariatki, wzbudzam wasze zainteresowanie? hę?

Gość autor ....
"pobieżnie" nie napisała, że idzie na rowerze, tylko, że idzie na rower, to różnica.

Gość Rybak z.bagien
rybaku dałeś- daj mi adres wyślę ci zdjęcie będziesz się miał do kogo modlić :)

Gość Rybak z.bagien
Postanowiłem stać się guru samotnych sfrustrowanych mężczyzn- datki na moją sektę ślijcie:98239883729102839201839271 :)

Gość rybaku dales mi wiare
sorry ale mama mi zabronila rozmawiac z obcymni :(

Gość Rybak z.bagien
Otóż kasa, czyli innymi słowy mówiąc: pieniądze, pójdą na szczytny cel czyli na przedłużenie mojego penisa :) Chętni

Gość oddalbym ci swoj
bo na cholere mi on ;)

Gość ale autorzyna rybak
wyznal, ze kasa do niczego mu potrzebna nie jest... mieszka z rodzicami w chacie przy bagnach; w jakims jeziorku zlowi sobie rybke... musi miec tylko tyle pieniedzy, zeby moc oplacic internet, bo to poza lowieniem ryb, jego jedyna rozrywka. ludzie, zrozumcie tego nieszczesliwego faceta....

Facet dla seksu zrobi dużo a jak go kobieta naciska na ślub i wmawia mu że mu na niej nie zależy to wtedy facet nie chce być świnią i się żeni,mimo że cały czas ma watpliwości,dopiero po ślubie dochodzi do wniosku ze popełnił błąd życiowy.Inna możliwośc to taka że facet jest inwalida życiowym i żona ma mu zastąpić matkę

Gość Rybak z.bagien
ale autorzyna- to niestety prawda, obnażyłaś mnie :( Lunbię też ssać do końca- o tym to nie wiedziałaś heheh

Gość Rybak z.bagien
Rybak z bagien- nie podszywaj się pod mnię !

Gość rybak z bagien = PGR
sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:🖐️

Gość wódz dzielnych małp
...

Gość Rybak z.bagien
:( Przecież się nie wyprę...

Gość ale autorzyna rybak
albo faktycznie jesteś upośledzony intelektualnie ( bo społecznie na pewno), albo masz max 18lat... takich pierdół już dawno nikt tutaj nie pisał... przecież pisałeś, że facetom zależy na sexie tylko (poza tymi którzy również szukają matki); obyczajowość w naszych czasach zmieniła się i sex uprawia się także przed ślubem. więc po co facet godzi się na ślub, skoro już przed slubem ma to na czym mu jedynie zależy? Jeśli kobieta od niego odejdzie, to przecież żaden ból, bo wg Ciebie on nie dotrzega w niej osoby, ale obiekt seksualny.