Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

fotkę wstawiłam .... na początku przez jeden topik .... poza tym nie zależy mi na anonimowości to nie dla kobiet....

Gość husky clone
no i mamy romans i wzajemna adoracje pomiedzy rybakiem a dobrze, pasujecie do siebie, choc poglady przeciwne, ale zawsze mozna sie jakos dotrzec czego zyczymy:)

Gość podobno kobiety
sa kiepse w TE klocki lepsi sa faceci to prawda?

Gość podobno kobiety
sa kiepse w TE klocki lepsi sa faceci to prawda?

Gość smiech na sali :D

Gość kobiety to jednak hipokrytki
nadaja na autora ze az milo od 20 stron czemu nie zgasiliscie go w rozrodku tylko ciegneliscie dyskusje? jakies powolanie narwcania zblakanych owieczek ?:D

ale nikt nie chce go nawracać :) faceci po pewnym wieku są już niereformowalni :) A rybak wszystkie kobiety ( 95%) nazywa materialistkami a jeśli te 5% jeszcze nie jest to stanie się.

Gość zobaczylas ufo
za oknem? :D spoko ja ich widze codziennie :classic_cool:

Rybak raczej takich wrażeń nie szukam i nie będąc w związku nie śpię z mężczyznami,..... nie ...nie zgadłeś

dobrze-No to nie rozumiem.Faceta nie masz,aseksualna nie jesteś,nie masturbujesz się ,to wytłumacz mi jak rozładowujesz swoje napięcie seksualne?

jak kobieta napisze...ze ja już nic nie zadziwi i nie zdenerwuje, to zawsze chodzi o sex?

dobrze-Wybacz ze pytam o takie rzeczy ale w Polsce ok 30% kobiet cierpi na aseksualizm.Mimo tego wiele tych kobiet aseksualnych wychodzi za mąż,niszcząc w ten sposób swojego męża.Żadna kobieta nie przyznaje się do tej choroby.A przecież łatwo to stwierdzić.Bo osoba która ma popęd seksualny to musi go rozładować,są dwie metody,jeden to seks a drugi to masturbacja.oczywiście mozna też farmologicznie tłumic popęd seksualny ale prawie nikt tego nie robi.Ztąd te moje zdziwienie twoim jakim kolwiek rozłafowaniu seksualnym mimo że twierdzisz że masz popęd seksualny

Gość lhklhhhhh89y9p89py
a umowcie sie wreszcie a nie bedziecie pisac w nieskonczonosc, rybak pokaz jaja ze jestes facet:)