Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

Gość dalbys juz spokoj co ?

Gość i o to jeden przyklad
Zapłodnię panie za pieniądzę Ogłoszenie: Zapłodnię panie za pieniądzę Zapłodnię Panie za pieniądze. 24 lata wysportowany blondyn. 100% dyskrecji i zdrowia. Możliwość zapłodnienia bezpośredniego lub przez inseminację. Cena: 1000 zł Data dodania: 23.05.2009 00:23 Ogłoszenie jest ważne do: nieograniczone (stałe) Województwo: Świętokrzyskie Powiat: Buski Umieszczono w kategorii: Towarzyskie - Usługi towarzyskie

Gość rybak dzieki
dobrze ze mnie oswieciles bo bym popelnil karygodny blad :(:O

jeżeli lubisz sobie popatrzeć , to wejdź na jakaś sex stronę tam pokazują więcej niż tylko dekolt

Rozmiar tekstu: A A A Dlaczego chcę wyjść za mąż ? Czwartek, 3 lipca 2008 (11:14) To pytanie stawia sobie każda z nas, zanim wypowie w kościele sakramentalne TAK. Każda bowiem chce być szczęśliwa i kochana przez całe życie. Dlaczego chcę wyjść za mąż ? ThetaXstock Jednak motywy, którymi się kierujemy przy wyborze partnera, nie zawsze są te same. Oto kilka głównych przyczyn, dla których marzymy o wyjściu za mąż, białej sukni, doskonałym mężu i gromadce dzieci. Chcesz wyrwać się z domu czytaj dalej Co 5. Polka przyznaje, że głównym motywem wyjścia za mąż jest ucieczka z rodzinnego domu, od nadopiekuńczych rodziców lub złośliwego rodzeństwa. Chęć ucieczki z domu nie może być powodem do zawarcia małżeństwa. Mężczyzna, który - twoim zdaniem - ma być wybawicielem od uciążliwych rodziców, może okazać się w przyszłości sprawcą jeszcze większych kłopotów. Powinnaś bardzo dobrze poznać człowieka, z którym pragniesz spędzić całe życie!!! Dorosła za wszelką cenę Myślisz, że kiedy zostaniesz mężatką, to nikt nie będzie mógł niczego ci zabronić, a ty będziesz mogła udowodnić całemu światu, na co cię stać?! Pamiętaj, że bycie żoną i matką to nie zabawa, lecz odpowiedzialność i obowiązek. Szybko może się okazać, ze ślub to kiepski sposób na udowodnienie swej dorosłości. Miłość od pierwszego wejrzenia Kiedy decydujesz się na ślub, zastanów się, czy łączy was prawdziwe, głębokie uczucie, dojrzała miłość. Jeśli jest to tylko fascynacja i zauroczenie, to szybko minie, a pozostanie cała wspólna przyszłość. Wiele zakochanych par pochopnie podejmuje decyzje o ślubie, błędnie stawiając znak równości między fascynacją i miłością. Koleżanki są już mężatkami Cierpisz na klasyczny kompleks starej panny. Masz dość litościwych spojrzeń, uwag. Tak bardzo chcesz wyjść za mąż, że przestaje być ważne, za kogo. Mężczyzna, kiedy zorientuje się, jaka jest twoja prawdziwa motywacja, poczuje się na pewno zraniony i oszukany. Daj sobie szansę na małżeństwo z miłości! Chcesz żyć na wysokim poziomie materialnym Kiedy nie masz pomysłu na swoje życie, a perspektywa usamodzielnienia przeraża cię, myślisz, że może lepiej wyjść za kogoś, kto zapewni dostatek i życie w luksusie. Cóż z tego, że zostaniesz żoną dobrze sytuowanego mężczyzny, będziesz wiodła dostatnie życie, jeśli zabraknie ci w nim najważniejszego - uczucia. czytaj dalej Strach przed samotnością Około 20. Polek przyznaje, że decyzję o zamążpójściu podjęło tylko i wyłącznie ze strachu i obawy przed samotnym spędzaniem ostatnich dni swojego życia. Wierzysz, że on się jeszcze zmieni On ma różne wady, którymi się zbytnio nie przejmujesz. Wierzysz, że dzięki tobie, twej czułości, cierpliwości wyleczysz go ze słabości i nałogów. Podejmujesz walkę z wiatrakami z góry skazaną na klęskę. Decyzja o małżeństwie ma sens tylko wtedy, gdy wynika z naszych pragnień, a nie z powyższych motywów.

A po co do prostytutki?Przecież większość kobiet to kurwy,a jak brzydki nie jestem i jeszcze młody i niczego mi nie brakuje,więc po co mam iść na dziwki?

szczerze to nic nowego nie odkryli w tym artykule. Ludzie mają różne powody żeby zawierać małżeństwa. Jednym z nich a nie napisal to jest to że w pojedynkę kretydu by nie dostał facet czy kobieta ale jak weźmie ślub to szanse na kretyt rosną. Do popularnych powodów ślubu można dopisać wpadkę przy seksie.

Wystarczy że jedna mnie urodziła,a pozostały mnie po prostu wkurwiają i zrzedzą.To przez nich ten świat tak zaszedł na psy .To przez nich mamy pojebany kapitalizm który jest gówno warty,tak samo jak kobiety.Zresztą w tym kapitalizimie to same kobiety się wkopały bo muszą charować za grosze,ale jak one charuja to jest za grosze to jest w porządku ale od faceta wymagają żeby był bogaty i dużo zarabiał,przeklęte materialistki.

Dobrze-A twoja fotka na tych sex fotkach też tam jest?Podaj mi swój nick z tej strony,bo pewnie tam jesteś skoro lubisz swoje cycuszki pokazywać.

po prostu kiedyś facet latał polował na zwierzaki. Teraz miejsce łuki zajeła kasa. Kobiety tak są zakodowane bogaty facet umożliwi założenie rodziny i utrzymanie jej na odpowiednim poziomie. To nie wyrachowanie tylko czysta biologia.

a za sytuację w tym kraju nie odpowiadają kobiety tylko ludzie którzy brali udział w okrągłym stole. Wszelkiej maści solidaruchy które ludzi wykiwali. Jak Ci źle to masz granice otwarte i możesz wyjechać na zachód nikt tu nikogo nie trzyma siłą.

Rybak jak założysz swoja stronkę na tych stronach , to ja z chęcią tez się tam zarejestruje ... nie zapominaj napisać SZUKAM SPONSORKI Kapselko🖐️

kapselko-pewnie poniekąd masz rację,tylko czemu nie mówicie o tym wprost facetowi?Dlaczego mydlicie oczy jakimiś miłościami czy romantyzmem?Dlaczego jesli o tym piszę to wszystkie zaprzeczacie?Dlaczego większość kobiet nie mówi wprost tego tak jak ty?

bo one same nie wiedzączego chcą a dwa to masz się domyślać czytać w myślach. Tak myśli spora część kobiet.

ja tam się do kobiet Rybak zraziłem dlatego dałem sobie święty spokój z nimi. Tobie to samo radzę.

do Rybaka: Przepraszam że zadaje takie może dziwne pytanie , gdyż nie chcę czytać wszystkich twoich wypowiedzi na forum, ale jakis z Ciebie desperat jest !!!!!!! Widzisz swiat w czarno-biały , nie ma dla ciebie pośrednich kolorów. Wszystko uogólniasz? Tylko nie wiem nadal dlaczego kobiety traktujesz tak przedmiotowo? A że muszę ślęczyć w pracy za karę (bo jakiś facet kilku dokumentów nie potrafi wystawić i wypiasać) to umilam czas czytając te forum i niedługo spadnę z tego krzesła ze śmichu :)

kapselko-Ale czemu jak o tym mówię to wszystkie zaprzeczają? A co do kapitalizmu to sprawa jest prosta,kobiety kochają pieniądze a mężczyźni kobiety więc żeby je zdobyć to zdobywają pieniądze bo to jedyny sposób żeby zdobyć kobiety.

Gość Morelowa Panna
No to może teraz odwrotnie, czyli dlaczego faceci się żenią.............

a bo ja wiem często mówią co innego a co innego robią. Nie należy brać tego na serio co mówią. Facet co ma kasę traktuje kobiety jak przedmiot. Najlepsze że same lecą do takiego faceta a ten pobawi się i następna.

Z tym korzystnym układem to nie jestem przekonany. Jak trafi kobieta na przykładowo damskiego boksera to raczej ma przerąbane.