Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka milutka*

Zaniedbalam sie jak cholera, nie zdziwilabym sie, jakby maz znalazl inna kobite

Polecane posty

Gość Malutka milutka*

Pojechalam dzisiaj na zakupy. Obiecalam sobie o siebie zadbac, zmienic garderobe itd. I powiem szczerze, ze oprocz 2 stanikow nic nie kupilam. Moze to glupie, ale po prostu nie wiem, co kupic, bo mam pelno brakow... I nie wiem, jakie, zupelnie zagubilam swoj styl.... Powinnam cs sporotwego, bo z dzieciakami duzo spaceruje, ale tez chce wygladac jak kobieta a nie tylko mamuska. Powinnam pojsc do fryzjera, ale jakos nie wiem, co z tymi wlosami robic. Chodze w ... kucyku :-O Obejrzalam sie dzisiaj w kilku sklepowych lustrach i sie podlamalam... Kobiety, poradzcie, od czego zaczac i jak wrocic do dawenj klasy? Naprawde bylam sliczna, zadbana dziewczyna, a teraz????

Gość lizaczekkk
najpierw idz do fryzjera niewiesz co masz zrobic z wlosami? zaufaj fryzjerowi ...ja zawsze tak robie i jest super.... po drugie masz napewno przyjaciolke kolezanke, powiedz jej o wszystkim i idzcie razem na zakupy... i uwierz w siebie!!

Gość olllllloni
pomysl jak chcesz wygladac, poogladaj zdjecia celebrytow, podpatrz fryzurki, z dziecmi wcale nie trzeba sportowo, mam 2 i ubieram sie elegancko a na spacery zakladam wygodne kozaczki lub balerinki, plaszczyki, spodniczki, poszukaj na necie jakies ostatnie pokazy mody, moze cos ci sie spodoba..powodzenia

tylko wybierz dobrego fryzjera. ostatnio bylam w swoim ulubionym salonie i trafilam na nowa fryzjerke - powiedzialam, ze chce aby wlosy byly uniosione, kobiece i nabraly lekkosci i obciela mnie super - bardzo to mnie zmienilo. chociaz na poczatku powiedziala, ze akurat do mnie pasuje fryzura na 'niegrzeczna dziewczynke' - nie wiem co miala na mysli:) frryzura bardzo duzo wplywa na wyglad, reszta bedzie z gorki

Gość anuussss
najwazniejsze ze sama zobaczylas to ze potrzebujesz zmiany ja bym zaczela od fryzury-poprzegladaj np w internecie jakies fryzurki moze cos ci sie spodoba a przeciez frzyjer tez cos doradzi:) a co do ubioru hmm mama tez moze byc seksowna a nie tylko chodzic w dresie -chociaz wiadomo ze tak najwygodniej, moze popros kolezanke, ktora wg ciebie ma gust o wypad na wspolne zakupy a do tego jakis fajny nowy zapach i ładna bielizna na noc-zeby mezowi sprawic przyjemnosc gdy bedziecie klasc sie do lozka:)

Znalazłam taką bardzo podobną i dodatki też podobne i ubrałam :P tyle że do kościoła ubrałam bolerko, potem w lokalu w samej sukience bo było dosyć ciepło.

Tez do niedawena czulam sie podobnie jak Ty, ale powiedzialam dosc!!! Wzielam sie za siebie - na diete przeszlam 27lipca i do tej pory juz 8kg poszlo. Ostatnio kupilam troche fajnych ciuchow, 2pary butow jesczze planuje kupic fajny plaszcz na zime. Bylam tez u fryzjera scielam wlosy (mialam dlugie) :( z tego akurat nie jetsem adowolona ale byly zniszczone wiec nie maialm wyjscia. Plauje jesczze jaks farbe narzucic ;) Dbam o skore bo uwazam ze to podstawa i dlatego sostanio kupilam swoj ulubiony krem jeszcze z czasow mlodosci. Nienawidze dresow tak nbaprawde zadna kobieta nie wyglada w nich ladnie nawet gdy sa oryginaly, ja kupuje tylko jeansy bo w nich zawsze sie wyglada swietnie. Teraz Maz mi mowi czesto komplementy, podrywa , flirtuje ;) wszystko sie zmienilo o 180 stopni. A to tylko 8kg i pare laszkow... a ja czuje sie wspaniale. Pozdarawiam

i ja ostatnio wzięłam sie za siebie :) kupiłam troszkę ciuchów i juz jest lepiej:) Jagoda jaką dietę stosujesz?

Gość Malutka milutka*
Jagoda, a jaki to krem i dietka???

Gość no i zaczarniona pasta
farianka daje nam teraz pocieszę. gut kobieto, zrób tak fryzura: długie rozpuszczone włosy i grzywa ubiór: buty na obcasie i spódnica, oczywiście nie mini bo pewnie masz cellulit na udach, bluzka byle jaka, jakaś ładna kurtka jesienna z paskiem zwężającym w pasie, żeby było kobieco makijaż, daj więcej kreski do oczu i tuszu hm.

Gość no i zaczarniona pasta
aahh! no i pończochy czy tam rajstopy, raczej to drugie bo chłód idzie. jakieś ciemne, seksowne. biżuteria, pierścionki na ręce i pomalowane paznokcie. i gut. na sportowo sobie oszczędź na razie

Gość Malutka milutka*
wiesz, nogi to wiekszosc chcialaby miec takie jak ja mam :-P cellulitu czy rozstepow moje cialo nie zna.

Gość Malutka milutka*
ogolnie chodzi o to, ze totalnie wypadlam z orientacji w modzie... Zupelnie... :-O Kiedys mialam pomysly, jak sie ubierac, naprawde, zawsze super wygladalam :-( a teraz... wlosy w kucyk (tak, fryzjer to podstawa, tylko ze mi glupio nawet tam isc, przed dziecmi nie chodzilam, bo mialam piekne geste dlugie wlosy, nosilam luzem, wygladalo ekstra, teraz juz nie sa takie efektowne a poza tym przy dzieciach to najwygodniej wiazac... heh

ja mam pomysl ale po ciązy i 2 latach z dzieckiem w domu mam takie braki w szafie ze brakuje mi WSZYSTKIEGO! malo kupowalam ostatnio bo wiadomo zawsze byla inna potrzeba albo szkoda mi bylo kasy na drogie ciuchy ktore nie mam gdzie zalozyc teraz ide do pracy i powoli musze uzupelnic szafe JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC:))))) zaczne od jakis bluzek i sweterkow, spodnie juz mam potem buty zimowe plaszczyk i tak powoli bede kupowac bo uwielbiam to robic!!!!!

przy dzieciach wygodnie wiązać, ale niekoniecznie tylko w kucyk. mozna upiąć koka, zrobić warkocz, z tego warkocza coś ukręcić... jak masz nadal fajne włosy to nie ścinaj. z długimi jest wiecej mozliwosci i - o dziwo - wiecej wybaczają. krótkie musisz układac (chyba ześ z tych ktorym włosy trzymaja fryzure...) co do szafy - zacznij od wygodnych, ale niesportowych butów. jakies botki na płaskiej podeszwie albo niewysokim obcasie, balerinki, cos tam takiego. potem przejrzyj szafe, popatrz co sie do tych butów nadaje a co nie, a potem - uzupełniaj braki :) i nei mysl o tym że jestes matką czy cos - nie, kupuj sobie rzeczy w ktorych sie dobrze czujesz i dobrze wyglądasz, bez względu na jakies tam wymyslone przez innych "wypada/ne wypada" :)

zeby uzupełnic moje braki potrzebowałabym ok 2 tys..... co jest oczywiscie nie wykonalne odrazu,

ja sobie powiedzialam że po ciąży jak figura pozwoli odświeżam totalnie garderobę :D a co!

Witajcie! :) Ktos mnie wczesniej pytal co to za dieta ktora stosuje, juz wam wklejam link: http://www.dieta.ubf.pl/forum/index.php Poziom na tej stronie jest porazajacy ale radze nie zwracac na to uwagi. Diet naparwde super, polecam. Ttaj jescze linka z ta sama dieta z kafeterii: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4536321 Krem Diora hydralife, niestety cholernie drogi 261zl w marionnaud ale oplaca sie bo skora po nim wyglada naparwde suepr. Ja jestem zdania ze jak sie ma zjechana cere to nawet najlepsze ciuchy nie pomoga. Pozdrawiam

Gość Malutka milutka*
Jagoda, dzięki!!!! :-) Dzisiaj znowu wyruszam za zakupy, tym razem do innego centrum handlowego, zyczcie mi powodzenia, zamierzam wykupic polowe sklepow :-P

Gość milusinskijeszcze
trzeba było nie rodzić a tak uroda poszła razem z urodzeniem dziecka to jest niedoodzyskania jeszcze tylko operacja plastyczna Tobie zostały zwęż sobie pochwę bo nie będziesz miała przyjemności z polakami

Gość ewelina2589
czy któraś mama może mi pomóc? ja w ogóle nie wiem w co się ubierać! po porodzie nie byłam jeszcze na zakupach chociaż juz dawno wróciłam do swojego rozmiaru! w przyszłą sobotę wybieram się na zakupy. co kupić aby wyglądać? podrzućcie jakieś linki do ciuchów, które wyglądają fajnie, nie zbyt dziecinnie ale też niezbyt poważnie. mam 29 lat. pomocy!!! :)

Gość jedno dziecko i zadnego wiecej
tak jest, najpierw narodziły po kilkoro dzieci, a teraz sie zastanawiają nad sobą, co wam zostalo, zapierdziel 24 godzin, teraz własne dzieci, później wnuki,

Gość Malutka milutka*
do ewelinka... mam dokladnie tak jak ty... wchodze do sklepu i nie wiem co sobie kupic... jakos nic mi sie nie podoba... :-O wracam za to do domu z ciuchami dla dzieci :-D

na stronie ikf.pl znajdziesz masę fryzur, ja właSNIE dumam nad prostą grzywką(już kiedyś miałam,wyglądałam ładnie i dobrze się czułam) bo mam swoje włosy dlugie do pasa, ciemny blond. w sumie noszę się z zamiarem pójścia do fryzjera od 2 lat i jakoś mi nie po drodze. poszukaj więc na stronie, w salonach pełno gazet albo siądź na fotelu,i zdaj się na fryzjera:) co do garderoby..znajdź kilka godzin wolnego czasu, weź ze sobą koleżankę i na sklepy. ja nie kupuję często ciuchów, jakoś nie mam na to czasu ale jak któregoś dnia mnie weźmie, to wracam obładowana jak wielbłąd :P

ja jestem jeszcze w ciąży, ale jako już mama nie zamierzam paradowac w rozwleczonych dresach po ulicy :D mam w szafie kilka wyjściowych ciuchów a te rozwleczone-tylko po domu :P zdaję sobie sprawę, że niemolak w domu to urwanie głowy i totalny brak czasu, ale trzeba też czaSEM o siebie zadbac :)