Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Julciiiiiiiii

Chamskie zachowanie bratowej

Polecane posty

Gość mama Julciiiiiiiii

Byliśmy dzisiaj na urodzinach u taty, byli wszyscy. Nasza córeczka ma 2 latka a córa siostry ma 1,5 roku, ubieramy dziecko zwyczajnie a nie wymyslnie, bratowa dzisiaj stwierdziła ze weżmie mała siostry na spacer, moja tez chciala isc ale nie poszla, jak to delikatnie bratowa powiedziala ze nie podoba jej sie jak ubrana jest córka bo wyglądało jak biedne dziecko, troche przykro mi sie zrobilo jak patrzylam na coreczke ktora chciala isc z ciocia na spacer a poszla tylko z kuzynka.

Gość Kafeterianka252
O ludzie! Przecież dziecku pewnie przykro było, nie rozumiem takiego zachowania. Ja moją siostrzenice brałam np do sklepu w czym była, bo wiem, że bardzo luubi chodzić na zakupy...

Gość jaaaaaa789
już bym jej nienawidziła

Ja tam uważam że bratowa zachowała się chamsko. Ulubienica-ulubienicą. Nie ma obowiązku -to nie ma obowiązku. Sorry gdybamsobie tak :D Ale jestem zdania ze albo bierze się dójkę dzieciaków,albo wcale.W tym wypadku zabrała jedno gdyż uznała że z tym drugim wstyd wyjśc na spacer :o .Może się mylę,ale tak to zrozumiałam ;)

Gość sdasdASDAFDafd
twoja bratowa jest zdrowo jebnięta...mozesz jej to przekazac z pozdrowieniami ode mnie....nienawidze takich głupich pizd....

Gość mama Julciiiiiiiii
poprostu siostrzenica jest ubierana super w firmowe ciuszki, mała kopia dorosłej modelki, a nas w mężem nie stać na takie ekstra ciuszki, wolę kupić jakąs edukacyjna zabawke niz ssuper ciuch zeby szybko z niego wyrosla.

Gość do Angel-A ........
czemu masz zdjęcia Anahi w stopce? podszywasz się ze niby ty tak wygladasz? pfff żal. !!!

ona po prostu jest głupia :/ nie rozumiem jak mogła się tak zachować w końcu to tylko dzieci. Twoja córka na pewno nie chodzi w podartych ciuchach więc nie wiem o co chodzi, przecież te tanie i "gorsze" ciuchy są tak samo ładne. Dziwna kobieta, może ona nie lubi ciebie albo twojego męża i stąd ta wrogość w stosunku do dziecka.

Gość live to party everyday
Angel jestes w 100 procentach pewna, ze to ty jestes na tyvh fotkach?:D

Na Twoim miejscu to bym ja tak z blotem zmieszala ze nwiet by nie wiedziala jak sie nazywa. A Ty co jeje powiedzialas?

Gość Ojjojoj głupia jagoda jak
zawsze musi się udzielać :(:(:(

Zawsze mnie smieszy argument rodzicow, ktorzy pisza, ze dziecko moze chodzic w lachach, bo wola wydac pieniadze na tzw. zabawki edukacyjne. Jestem ciekawa, jakie to cuda musi miec 2-letnia dziewczynka, zeby czasem nie przegapila swojej edukacji. Z doswiadczenia wiem, ze dzieci w tym wieku potrafia sie bawic wszystkim i bardziej stymulujace ich rozwoj sa zwykle kije i kubki, niz te wszystkie elektroniczne cuda. Nie wiedzialam tez, ze dziecko ladnie ubrane, jest ubrane "wymyslnie". Co do bratowej- nie jest latwo wziac na spacer dwojke dzieci w tym wieku. Sami rodzice maja problem, a co dopiero bezdzietna ciotka. Jak tu uwazac na dwojke tak malych dzieci w pojedynke. A zwazywszy na to, ze jedno sie bardziej lubi niz drugie, to moze nawet i lepiej, ze to mniej lubiane nie poszlo na spacer, bo by bylo jeszcze niedopilnowne i tragedia gotowa. Wiem, ze ci przykro z powodu dziecka, ale mysle, ze twoja corka w tym wieku bardzo sie tym nie przejela. Tu chodzi raczej o twoje uczucia jako matka. Tak juz bywa... nie raz ci bedzie przykro. A swoja droga, w co ty ubralas corke na te urodziny? - W dresy? w dzinsy?

Gość urodziłaś to sama baw
najlepiej to się mnożyć a -potem niech inni bawią,jasne , to sprawa bratowej kogo wzięła na spacer :o babom które urodziły już sie w dupach przewraca

moim zdaniem autorce nie chodzi o to czy wzieła czy nie. Pewnie urazuły Cię te słowa o ubiorze. Nie rozumiem takich ludzi.

Gość urodziłaś to sama baw
to tym bardziej powinna olać tępą bratową i całą sytuację, jak powaznie tak powiedziała to musi być skończoną idiotką i raczej unikałabym kontaktu z kimś takim a juz na pewno nie chciałabym żeby ktoś taki miał sie opiekowac moim dzieckiem

Mamo Julciii Twoja bratowa to ścierka i tyle a ty bądź dumna że kupujesz zabawki edukacyjne i Twoje dziecko wyrośnie na mądrą piekną dziewczynkę a nie na głupią dziewuche w pięknym opakowaniu i głowa do góry kobieto

Gość siostra siostry
Dzieci mojej siostry wygladaja jak z sierocinca. Siostra biedna nie jest ale dzieci ubiera ze tragedia, oszczedza na nich jak moze, wszystko byle jakie,po kims, powyciagane i brzydkie bo po co lepsze, przeciez wyrosna:O czasami naprawde az wstyd, ladne ciuszki maja tylko wtedy kiedy ja z mama cos kupie.

A co ją to obchodzi jak ty ubierasz swoje dziecko, może masz inny gust a ona inny po prostu. A co do tego, że nie wzieła dziecka na spacer to jest chamstwo. Zrobiła przykrość tobie i temu małemu dziecku.

Gość mama Julciiiiiiiii
Miała białe rajstopki, buty za kostkę i niebieską sukienkę, kurteczkę kolorową, czapeczkę w groszki i apaszka pod szyję ;) siostrzenica miała czarne adidasy za kostkę, nie wiem jak się one nazywają ale takie małe wersje tych co noszą nastolatki teraz, spodnie rurki, skórzaną kurteczkę, dłuzsza bluzkę, arafatkę, i jaką czapkę - worek

Gość moj ojciec mial swego czasu
twoja bratowa to chamka i szmata bez taktu!zjechalabym ja rowno z ziemia na twoim miejscu.

Gość vasanna
Skoro ona sama nie ma dzieci, to może nie zdAWAŁA SOBIE SPRAWY Z TEGO, ŻE DZIECKU BĘDZIE BARDZO PRZYKRO.

Gość moj ojciec mial swego czasu
autorka napisala ze ta kobieta ma dzieci

Gość ale czy już jako,
no wg mnie chamsko się zachowała. fakt - obowi azku nie ma, ale w przeciwieństwie do dzieci jest osobą DOROSŁą tzn powinna zdawac sobie sprawę, że może dziecku się przykro zrobić. jak widzę przypuścmy dwójkę dzieci zznajomych to nie daje cukierka jednemu dziecku, bo drugie jest wg mnie brzydkie/źle ubrane czy coś, tylko obu maluchom daje , no ta bratowa zachowała się gozrej niż dziecko na prawdę.