Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To Tylko Ja :)

Proszę oceńcie mój mały fotomontaż- make-up

Polecane posty

Witam serdecznie , programów graficznych używałam wczesniej do lekkich popraw zdjęć , dziś z nudów postanowiłam się czegoś nowego nauczyć i postawiłam na makijaż , proszę oceńcie co z tego wyszło- makijaż jest mocny i taki miał być gdyż chciałam osiągnąć większą zmianę , napiszcie co sądzicie , chciałabym nauczyc sie wiecej rzeczy ale nie potrafię do końca obiektywnie powiedziec czy takie zdjęcie po przerobce może sie podobać i czy dalej tracic czas na nauke :) Pozdrawiam http://img169.imageshack.us/img169/5144/przedv.jpg http://img299.imageshack.us/img299/9640/40666217.jpg

troche przegielas z kolorami ale ogolnie moze byc...ładnie wytuszowane rzesy tylko cień nie ładny i pomadka za mocna

wiem wiem :) chciałąm uzyskac dosyc duzy kontrast poprostu , to moj pierwszy fotomontaż

Gość ooo w mordeeeee
Mi sie podoba

corel paint shop , chciałąm sie przezucic na photoshopa ale tam się gubię w opcjach , pewnie z przyzwyczajenia , mysle ze corel jak na poczatek w sam raz , jest duzo łatwiejszy i intuicyjny

Gość mariolka AA
dziewczyno wyglądasz jak zlepek dwóch różnych kobiet:O połowa twarzy należy do sąsiadki:P masakra:O

jeżeli ktos by chciał jakis fotomontaż mozecie mi przesłąc fotki dobrej jakosci i duzej rodzielczosci , oczywiscie nigdzie ich nie bede udostepniała

Gość zikkkaaaa
To Tylko Ja :) mnie sie to bardzo podoba dasz mi namiary do ciebie gg abo mail?chcialabym kiedys podeslac ci swoje foty zebys pobawila się w przerobke

Gość mariolka AA
nie oszukujcie miłe panie autorki bo może chce komuś wysłać i się ośmieszy autorko totalna klapa

Gość 6y5yhhgbffffff
kolory tragiczne :o TAK WIEM, zaczniesz sie bronic, ze chicalas pokazac mocniejszy efekt. Ale fioletowe smokey eyes nie pasuje do czerwono-poziomkowych ust :o moglas dac mocny makijaz, ktory pasuje. ale jesli chodzi o technike to ok

marta-zyla@o2.pl obiecuje ze nigdzie ich nie umieszcze , to zdjęcie wziełam z google , z jakiejs amerykanskiej strony , pozdrawiam

jeżeli zrezygnuje z mocnych ciemnych kolorów to bedzie oki...zostaw tylko efekt umalowanych rzęs plus jakis jasny cien i bedzie git...nie krytykuj dziewczyny, sama sobie przeretuszuj twarz...to nie takie proste

Gość iouytytyy
Po kiego licha przerabiać coś, co jest idealne ????

masz racje zdjęcie jest idealne i modelka rowniez jest idealna , fotografia miała mi tylko służyć do nauki , mimo pozorów to wcale nie jest takie łatwe i na naudze spedziłąm z jakies 3 godziny , pozdrawiam serdecznie i dziekuje za te pozytywne jak i negatywne opinie ps: kolory zostaly wybrane przypadkowe brałam pierwszy lepszy , większe znaczenie miała dla mnie technika technika nakładania warstw ( czy wszysko lezy jak trzeba itp) następnym razem bede bardziej na to zwracałą uwage

Gość nie wiesz,ze jak
oczy sa mocno pomalowane to usta musza byc delikatniejsze?Albo jedno albo drugie bo wtedy wyglada to sztucznie.Ja podkreslam mocniej oczy a usta blyszczykiem jasnym rozowym np

Gość yorkowe parodie psa
lubię summer glau 😍 musisz uważać bo spłaszczas obrazek - zwróć uwagę na wargi - zamalowałaś wszystkie jasne miejsca - i przez to wydają się bardzo płaskie - maluj w trybie color - i wtedy nie zniszczysz natualnych błysków światła które stanowią o kształcie cienie piękne - oczy w porzo - chociaż troszkę za mocno - myślę... :) generalnie efekt jest mocny - i dlatego wygląda trochę sztucznie - 4- 🖐️

Gość aafisia fisia
mocne kolory, ale ogólnie ładna dziewczyna, ja tylko oczy mocno maluję( kredka, eyeliner, różowy cień na dolną powiekę , brązowy na górną , i rozświetlacz pod łukiem brwiowym, i oczywiście czarny tusz), usta maluję na jasny róż, bo mi się wydaje, że tylko jeden element twarzy powinien być intensywnie zaznaczony, ale jak kto lubi

dzięki mysle ze 4- jak na 1 raz to extra ocena !!!!!!!!!!! dziękuje !

Gość persefonae
Lepiej, ale jeszcze ten róż na policzkach. Laska wygląda jak chora na rumień...

Gość ohohohohohohoho
wow jak dla mnie bomba!!!! szczegolnie te ostatnie

Gość jaki chłam dzieci do nauki

Gość nie wiesz,ze jak
Nooo teraz to rozumiem :) Nie jestem jakas specjalistka od make-upu ale mi sie podoba.Oczka mocniej a usta delikatnie :)A takie rzesy to chcialabym miec heh

Gość bardzo ładna przeróbka1
bardzo ładna ta laska, makijaż - przeóbka też świetny , chociaż głownie oczy 10/10 a usta gorzej, mogłas ust nie ruszac ja też zaraz Ci wyślę jesli mogę, ale samej twarzy czy może byc całej sylwetki?

Gość ladnie zrobione oczy
kolor+kredka i tusz, cien nie, usta nie, roz na policzkach troche bazarowy.

Gość bardzo ładna przeróbka1
na tej drugiej fotce wygląda jakby się sztuczne rzęsy dolne odkleiły :o