Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowy nietypowy

Nietypowy sms w komórce męża

Polecane posty

Ja kiedys przez chyba trzy dni dostawałem smsy od jakiejś dziewczyny, była przekonana ze te smsy wysyła do swego chłopaka. Na czwarty dzien odpisałem jej ze źle wysyła smsy. Później dostałem jeszcze takiego smsa: wiesz co, przez pare dni wysyłałam do ciebie smsy i dostawał je ktos inny, totalny obciach. :D

hehe bo sie okaze ze jest ich wiecej :D ciekawe jak ma sie autorka tematu i sprawa 'trampeczek' :D

Gość plikoplik
zona i reszta wypierdaaalajjcie na swój top lizac sobie duupy!!

Gość a moze zapytac meza na rano?
helol...?

Gość atka100
hejka, no i coś wiadomo do kogo nalezały te trampeczki i fiołeczki? Ale jazda...fajne macie przygody z tymi smsami...boki zrywać..., że też ja nie dostaje takich tekstów.....mnie się tylko zdarzają jakieś "głuchacze" z zastrzeżonego...NIECIERPIĘ.....

Gość atka100
Hmmm.....cicho wszędzie, głucho wszędzie... No to spekulujmy...skoro autorka się nie odzywa to może...się pozabijali??? szkoda, że nie poznamy dalszego ciągu....

Gość atka100
racja....prawdopodobnie żadnego romansu , tudzież zdrady nie wykryła a śmieszny sms pewnie dało się łatwo wytłumaczyć....i dobrze! Ale jak znam życie kontrola na wszelki wypadek nie ustanie....hi hi hi i dobrze!

Gość zatluklabym go odrazu

Gość a moze meza zapytac na rano?
Wy z tymi kontrolami macie...;). dzien dobry. Na moje sa dwa rozwiazania problemu autorki- i o obu sie wstydzi napisac. pierwsze , ze glupi sms to rzeczywiscie pomylka, a druga to taka ze maz rzeczywiscie ma na boku kolezanke;-) i tez jest wstyd...

Gość jakby to byla pomylka
to ta osoba ktora wyslala smsa o trampkach chyba by cos zajarzyla! Poza tym zwraca sie do autorki topiku w ostatnim smsie jak do faceta, wiec raczej wie z kim ma do czynienia.

Zdesperowana, a wierzysz w prawdziwość tego topiku - a raczej przekazanej treści? Bo ja jednak mam troszkę wyższe mniemanie na temat IQ użytkowników forum...