Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaCzarnaaa

Koleżanki z pokoju zatruwają mi życie!

Polecane posty

Gość MałaCzarnaaa

Od jakiegoś czasu mieszkam w internacie z 4 dziewczynami. Nie zdołałyśmy się dogadać bo: ja słucham rocka, one dyskopola; ja raczej mam swoje zasady i szacunek do siebie, one za przeproszeniem rozkładają nogi pierwszemu przystojniejszemu facetowi z wypasioną furą. Na samą myśl, że mam tam wrócić w poniedziałek robi mi się nie dobrze. One we 4 dogadują się świetnie. Rano wstają muszą wyprostować włosy, zrobić efekt betoniarki na twarzy. Przychodzą ze szkoły ich mało inteligentne żarty mnie rozwalają.. Ale mało tego rozrzucają swoje brudne skapetki po całym pokoju, wchodzą do szafy by puścić bąka.. Ostatnimi czasy była kradziesz u nas w pokoju. Zginął różowy sweter, podkład i pozłacane serduszko z różową perełką. Ostatnia z pokoju wychodziła K. ona miała klucz ja nie mam do tej pory swoich kluczy. Wyszłam z pokoju przedostatnia zostawiając K samą. Główne podejrzenia padły na mnie. Dlaczego? nie mam pojęcia. Ostatnio w ich bałaganie zawieruszył się grzebień: stary, brudny, z powyłamywanymi ząbkami. Jedna mówi,że zaraz sprawdzi torby i zobaczymy która wzieła... Aluzja tyczyła się mnie. Jestem główną podejrzaną mimo, iż nienawidzę różu.Ubieram się na czarno, nie nakładam podkładu. Wyspać też się nie można bo; zaczynają opowiadać o "fajnych ciachach" którzy nie zaostali obdarowani mózgami. Włączją muzykę discopolo. Zwracam im uwage to twierdzą, że jest cicho i nie przyciszą.. Ogólnie metale są chamscy mimo, iż zdanego nie znają dużo mają na ten temat do powiedzenia, ogólnie to tacy bandyci bez kultury. No jasne jeszcze gdyby one miały tej kultury troche więcej. Już się wyżaliłam. Dziękuję.

Gość MałaCzarnaaa
No tak lekrama..Każdy lubi ludzią kity wciskać ^^ i zarabiać na tym całkiem dobrą kase.

Gość lolkkl
zloz wniosek o przeniesienie, nie mam pojecia na jakiejs zasadzie to dziala, ale jezeli nie da sie przeniesienia, moze zamiana z jakas inna tapeciara?? lub wynajem pokoju z kims na spolke??

Gość Docent Seksuologii z PO
rzuć tę szkołę, bo ona rekrutuje durnii! czyli szkoła ta głupia jest!

Gość MałaCzarnaaa
Próbowałam zmienic pokój ale nic z tego..nie da rady... nie mam jaktej zwierzyny nawet przyteperowac.

Gość wiadomość w butelce
co znaczy, że nie da rady zmienić pokoju? :o

Gość wchodzą do szafy puścić bąka?
muszę zastanowić się nad tym sposobem.