Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika **.

Postanowiłam tak poprostu to napisać.

Polecane posty

Gość mOhErOwY zRyTy bErEt
wszystkie moniki to k.u.r.w.y

Gość michalina07052010
:) samosiu, żal mi nic nie ściska. a tobie proponowałbym zakupić słownik ort. i do cholery pisze się ROZUMIEM a nie ROZUMIE co za tępaki, chyba, że u ciebie na wsi tak się już przyjęło.

Gość dghvfghfd
Ubostwia!!!!!!!!Ty puchu marny:) co za tepaki robcie te dzieci bo do niczego innego sie nie nadajecie , az bije po oczach na kafe wszystkie te mlodociane mamusie jezykiem ojczystym wladac nie potrafia,no to dopiero zal dupe sciska:)

Gość michalina07052010
co się dziwić szkoły średnie kończyły zaocznie o ile w ogóle. żal to mi tylko waszej głupoty, albo i nie :):):D:D

Moja sąsiadka urodziła w wieku 15 lat...nie skończyła szkoły..ty sobie poradziłaś Bravo! 🌼 Sex w wieku 15 lat...myślę ze to już normalne.. wiec co teraz takie zdziwienie u was sie pojawia..????? Pojęcia nie macie ile dziewczyn jeszcze młodszych ma to już za sobą...

Gość dghvfghfd
Misia mam rozumiec ze ty to promujesz i uwazasz za calkiem normalne?I jak rowniez normalne jest nie uzywanie zabezpieczenia i ciaze w wieku 15 lat?czego wy takie strasznie glupie jestescie ,mi nie jest was zal ale smutno sie czlowiekowi robi jak ma stycznosc z takim debilizmem i brakiem wiedzy ogolnej.

Gość michalina07052010
Misia, może dla Ciebie współzyjąca 15latka to normalne. Nie dla mnie. Dla mnie współzycie równa się miłość i dojrzałość. Pewnie sama masz nie wiele więcej.

nie promuje ale tez nie potępiam! Zachowała sie jak dorosła Kobieta i wzięła swoje życie w swoje ręce. Moja ciocia wieku 36 lat usunęła ciąże..booooooooo??? Jeszce nie była gotowa.:o zal..Treaz nie moze mieć dzieci...:( i tu wiek moje Drogie Panie nie ma nic do tego!!

Gość w którym momencie
ona "sobie poradziła" ? Przecież stoi jak wół: "i więcej czasu córka spędzała z nianią, babciami i resztą rodziny niż ze mną" ! Przecież ona je TYLKO urodziła, a wychowaniem zajęły się inne osoby ! Też mi sukces :O Sama pisze, że teraz się cieszy z macierzyństwa, w późniejszym wieku. I to kolejny dowód na to, że do macierzyństwa trzeba po prostu dojrzeć. Ku pamięci wszystkim gówniarom, które myślą, że dziecko to "dzidzia", która służy do przebierania jak lalka, do karminia butelką i do wożenia w wózku :O Dziecko, trzeba WYCHOWYWAĆ. To, że urodziłaś, nie oznacza, że jesteś matką.

Gość dghvfghfd
Wiek ma duzo do tego ale podejrzewam ze sama jestes za mloda zeby to zrozumiec.

Gość dghvfghfd
No to stara i glupia;) dokladnie autorka swietnie sobie poradzila;) urodzila I zrzucila odpowiedzialnosc swoim rodzicom,swietnie;)

Gość michalina07052010
zgadzam się z moimi przedmówczyniami w 100% jaki sukses, jakie bravo ( podejrzewam misia, że to twoja lektura;) ) na 30 latkę się wypowiadasz ani tak nie rozumujesz :)

Gość ghdghg
A czym tu się chwalić? Że pizda ją swedziała?Ze dzieciaka urodziła? Że sama była głupi szczyl i to rodzina musiała dziecko wychowac bo jej we łbie jeszcze były imprezy i sama się czytać musiała nauczyć? Czym tu się chwalić? To raczej żałobny temat i przestroga dla innych młodych siks bo wystarczy że się trafi na mądrzejszych rodziców i nie będę wnuka bawić ani sponsorowac ani jego ani swojej pseudo dorosłej córeczki - dupodajki.

Gość michalino moze graj otwarte
karty Autorka opisała siebie , wiek , swoją sytuacje zyciową 16 lat temu i teraz A moze skoro tak łatwo dyskutujesz i łatwo przychodzi ci krytyka innych ,opowiedz cos o sobie , słuchamy Ile masz lat ? Masz dzieci ? Masz męza lub partnera ? Czy na razie dla ciebie liczy sie kariera lub nauka ? Prosze , powiedz , bo jestesmy ciekawe

Gość autorkoo
jak bys usunela to by cie wiedzmy zwyzywaly od morderczyn.. a to ,ze urodzilas wychowalas poukladalas sobie zycie w oczy kole teraz tu szlachetne te co nie daja.. gratuluje ja tez mam spora roznice wieku u dzieci bo matka zostalam w wieku 19 lat a pozniej 30..i tak jak Ty drugie rodzicielstwo inaczej przyjelam..po prostu lat wiecej zycie poukladane wtedy.. wiec powodzenia i poszukaj innego forum bo wiedzmy zazdrosnice Cie zjedza..a po co Ci merwy???

Gość dghvfghfd
Dupodajki:) Hej michalina,to ja londyniara:) nie loguje sie bo zapiernicz w pracy ,pozdro:)

Gość michalina07052010
londyniara czułam w Tobie bratnią duszę , duża buźka! niech Ci praca szybko mija :)

Gość dghvfghfd
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ;)

Gość michalina07052010
tak, zazdrosnice - to jest "dobre" uwyłam się do łez :):):):):):D boszee, czego zazdrościmy ???????????????

Gość dghvfghfd
Dzieki michalina,bede jutro jakby co to sie stykniem:) na jednym z pasjonujacych topikow:) buziaki

Gość michalino moze graj otwarte
dziewico orleanska ;-) napisz coś o sobie Zeby autorka wiedziałą z kim rozmawia Jak juz rzucasz kamieniem

Gość dghvfghfd
No ja tez jestem ciekawa czego my im zazdroscimy?chyba nie inteligencji i sprytu zyciowego?:):):)

hahaha tak kochane pomarańczki .;) Moje lektura.:D A wy wszystkie Dziewictwo oddałyście Meza OCZYWIŚCIE PEŁNOLETNIE.: .:D

Gość michalina07052010
na jednym z topiców już się opisałam :) dokładnie tak, dziewica orleańska :) w wieku 16 lat to zaczynałam drugą klasę LO

Gość michalina07052010
no Misiu, strzał w dziesiatke, dokładnie tak!!

Gość dghvfghfd
A co w tym dziwnego ze pelnoletnie???!!no tak bialy kruk :)