Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość SOOOKI WYŁUDZAJOM
żadnego kasowania topiku!!!!!!!!!!!niech wisi ku przestrodze naiwnych dobrych ludzi

Gość juz mezatkaa
jak ona zglosila i jest autorka i ip sie zgadza to usuna ten topik. ale z tego co wiem to ona komus tu pomogla, no nie wiem chyba ze to tez ona napisala

Gość ten topik powinien zostac
tutaj na przyszłość będzie łatwo zidentyfikować wyłudzaczke po jej stylu pisania !

Gość juz mezatkaa
wyludzaczka to biedna mama i ostra siostra i wiele innych postaci, kiedy w koncu zrozumieecie ze to wszystko to prowokacja siostry?

Gość ten topik powinien zostac
jeszcze jedno, nie wiem czy zauważyłyście że zarówno wyludzacze jak i potrzebuje.. pisza bez polskich znaków

Gość juz mezatkaa
ja tez pisze bez polskich, ej juz nie generalizujcie

Gość a czego to rekonstrukcja ?
Wiekszosc ludzi pisze bez polskich zankow bo tak jest po prostu wygodniej

Gość juz mezatkaa
i szybciej. latwo sie domyslec ze to wszystko to prowokacja, choc ja mysle ze ta cala wyludzacze tu serio chciala pomoc, tylko miala kilka nickow i jej nie wyszlo .

Gość 78uijk
mężatka kurwo nie zwalaj wszystkiego na ostrą,bo to nie jej sprawka,tylko twoja to ty jesteś wyłudzacze,wypierdalaj

Gość juz mezatkaa
tak, teraz ja wyludzacze :D

Gość juz mezatkaa
to ty nia jestes! wynocha stad siostro

Gość bele de jour
ech wiecie co chcialam pomóć jednej mamie z tego topiku ale...kuźwa skad mam wiedziec czy to nie ściema??Ja pierdole co za beznadziejni ludzie!!!Mam nadzieje, że kiedys tak zycie da im po dupie, ze naprawde beda musieli prosic o pomoc!!!

Gość 4rfgcvb sss
kiedyś cyganie wysyłali cyganki z dziećmi żeby żebrały a ulicy,dziś w ten sposób,biorąc na litość podając się za biedne mamy z dziećmi oszukują różne osoby w internecie,a mają o tyle łatwiej,że nikt ich nie widzi i nie sprawdzi czy to prawda

Gość juz mezatkaa
a ktorej? ja nie wiem... moze i bym pomogla.. popros ja o numer domowy np. zadzwon i z nia porozmawiaj. nawet jesli to prowokacja to przeciez wpisaly sie tu osoby

Gość juz mezatkaa
to prawda ze nie wiadomo komu wierzyc. ale zuwazcie jedno na tym forum kazdy sobie dopierdala, kazdy widzi we wszystkim klamstwa, wszyscy sie wyzywaja. jeden wielki balagan a modow nie widac.

Gość bele de jour
jej nick to mama-dzieci. Pisała od 15 strony. Wymieniłyśmy kilka maili. Ech w sumie nie zbiednieję jeśli wyślę jej te ciuszki w sumie są i tak nie potrzebne mi teraz. Nie wiem sama nie wiem. Chciałabym żeby trafiły do kogoś naprawdę potrzebującego a nie do kogoś kto z braku laku i własnego zycia wymyśla durne prowokacje na kafe

Gość bele de jour
no wlasnie gdzie w takich sytuacjach są moderatorzy??

Gość juz mezatkaa
wiem ze to wyda sie smieszne i naiwne. ALE zastanowcie sie same. ktos sie zabawil, powstal ten topik. ale tutaj ludzie sie wpisali, bo mysleli ze to wszystko z mysla o nich a nie prowokacji, moze sama pomoge. ale wpierw poprosze o telefon i wypytam o wszystko

Gość na pewno każda
biedna mama ma numer domowy :D

Gość juz mezatkaa
nie mam pojecia. wiem jedno, sytuacja o jakiej mowi mala mi, ze pare osob albo jedna wyludzaja tutaj od ludzi i sie podaja pod setki ludzi, to klamstwo. taka sytacja na publicznym forum miejsca miec nie moze, jak juz ktos tam mowil. bo mody juz by modami nie byli, a kafe by mialo innego wlasciciela.

Gość bele de jour
już mężatka ale sama widzisz co się tu dzieje. Tak na dobrą sprawę moderator powinien zweryfikować czy jedna osoba pisze pod kilkoma nickami. Ja wiem, że pewni ludzie wpisali tu prawdziwe posty, prosząc o pomoc, a pewnie jest też kilka ściem. Ale skąd wiedzieć króte są te prawdziwe

Gość juz mezatkaa
sprawdzic . tak jak ci mowie popros o numer. watpie by tto byla jedna osoba. ta cala wyludzacze nakrecila na topiku z biedna mama, ale tu wierze ze nie.nie moge uwierzyc zee ktos moze byc tak straszny. a osoby ktore wyslaly z tego topu komus paczke, kazdy na inny adres, w inne miasto. wiec moze ta osoba ''wyludzacze'' nie wyludza...

to moj ostatni post na tym forum, wpadlam bo nakrecilam i nie potrzebna juz tu jestem. powiem tylko jedno! na tym topiku nie krecilam, nie wyludzalam i rowniez nie podawalam zadnych falszywych danych. mowie to po to by ktos pomogl tym matkom jesli sie zastanawia. ale nikt wierzyc nie musi. sama na poczatku uwierzylam w historie mamy i chcialam jej pomoc (pisalam z nia maile, jesli bedzie chciala to to potwierdzi ). niestety tam zagmatwalam i odwrotu nie ma. tu na tym topie mialam jeden cel by pomoc innym. a topik powstal w tej samej co biednej mamy bo zainspirowal mnie. tyle mam do powiedzienia, przepraszam wszystkich ktorzy sie zawiedli. tutaj chcialam dobrze.

Gość juz mezatkaa
nie dajesz nam podstaw bysmy ci wierzyly :O pozostal niesmak. ale ludze sie osobiscie ze to co mowisz to przykra prawda

Gość kaucja,
wyludzacze,w takim razie odpowiedz na moje pytania z poprzedniej strony,wytlumacz to jakos logicznie. Ja na poczatku oczywiscie Ci wierzylam i mialam Cie za niesamowita kobiete o wielkim sercu...

chcialam sie podszyc pod ta dziewczyne , bo wedlug mnie oszukuje. podszyc pod czarny nick przekrecajac jedna literke. tak samo jak sie ktos podemnie podszywa. trudno, nie wylogowalam sie. chcialam pomoc, chcialam dobrze. tam nakrecilam i tu mi juz nikt w nic nie uwierzy. bede pomagac tym ktorych znam, ktorzy sa kolo mnie. internet najwyrazniej sie do tego nie nadaje. i mam wyrzuty sumienia ze tak tam nakrecilam, chociaz biedna mama to nie ja. musze juz isc. przepraszam

wysle tylko kurtke pani tej co chciala bluzy dla sasiada. wiecej juz tu niewskoram. dziekuje wszystkim osobom ktore pomogly tu komukolwiek.

Gość chciałas się podszyć
dziękując za doładowanie ? nie pogrązaj się kobieto

Gość 4rfgcvb sss
bez sensu,co-byś się podszyła i pisała jako ona sama na siebie że jest oszustką? mogłaś wymyśleć bardziej wiarygodne kłamstwo

Gość ja nie rozumiem....
ale po co chcialas sie pod nia podszyc?przeciez "podszywajac" sie pod nia nie napisalas nic co by moglo kogos do tej dziewczyny zrazic..pisalas po prostu jako ona..normalnie..ze ktos jej tam chcial doladowac ale ona nie chce bo ta osoba tez ma ciezko itp-to raczej uwiarygadnialo ta dziewczyne Moze i chcialas dobrze ,nie wiem ale tego nie rozumiem