Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość fajne laski jestescie
WYLUDZACZE!!!! JESLI JESTES LUB MASZ COS WSPOLNEGO Z BIEDNA MAMA ........................................... MASZ 100% GWARANCJE ZE CIE DZIEWUCHO ZNISZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O CO TU CHPDZI ?? TAKIE LUDZKIE SZMATY Z WASA?? NIE PIERDOL MI O ZE CHCIALAS SIE PODSZYC!!!! KONIEC DZIEWUCHO!!! JA AKURAT WYSLALAM PIENIADZE MAM DOWOD NIE SZCZEKAM TU PO PROZNICY!!! JAK SIE CZUJESZ?????? CZUJ SIE HUJOWO,,,,,, I DO TEGO PRZYWYKNIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KONIEC ZABAWY WYLUDZACZE
Sluchaj wyludzacze, jezeli na tym topiku znalazla sie chociaz jedna osoba, ktora naprawde potrzebuje pomocy i nie uzyska jej przez twoje kretactwa to mam nadzieje, ze los z ciebie kiedys porzadnie zadrwi!!!!!! Mialam jutro zrobic przesylke dla kogos z tego topiku, niestety wycofuje sie bo nie wiem czy ta osoba w ogole istnieje. Mam nadzieje, ze byla ona wytworem twojej wyobrazni.

wyludzacze ma topik gdzie jest biedna mama ma tu topik i jeszcze topik gdzie doładowuje sobie tel ciekawe ,może jeszcze poznajdujecie coś kupe kasy zarabia na kafe :D 🖐️

Gość awefiaknief
hahhaa, no dobre :D nie udało się, bo nie wylogowałaś się z jej konta? :D

chcialam sie podszyc pod potrzebuje. ale nie wylogowalam sie ze swojego i przyznaje sie z reka na sercu. topik ten jest moj i zaden wiecej.

Gość awefiaknief
ale jak niby chciałaś się pod nią podszyć skoro miała czarny nick? :O

ludzie którzy wysyłacie pieniądze na konto biednych osób do jakich miast wysyłacie najczęściej ? nie pytam o dane

Wiecie co? Rzadko piszę ale mniej więcej jak mam troszkę czasu to czytam ten topik. Dzięki niemu umówiłam się z jedną dziewczyną po odbiór ciuszków na jutro a inna mama ma mi też przysłać paczkę. Dzięki takim osobom nie muszę się martwić w co ubiorę mojego malucha przez 2 może 3 miesiące po porodzie. NIE KAŻDY JEST OSZUSTEM. Ja chwilowo nie mogę nikomu pomóc, jedyne co mogę zrobić to obiecać,że jak mała wyrośnie z ubranek to oddam je inne potrzebującej mamie tu na cafe!!!!!!!!!!! A tym dwóm cudownym dziewczynom wielkie dzięki za pomoc.

echhhhh79 vel wyłudzacze - przestan kłamać. to ja sie mialam z toba spotkac i dac ci paczke dla dziecka, ale nigdy nie napisalas mi maila ani nie odpisalas, bo twoje konto nawet nie istnialo. nick jest nowy, zostal zalozony na potrzeby chwili, zeby sie uwiarygodnic. znam sie troche na tym- wiec nie klam. nie pisalas przez pare dni, i nagle teraz, jak za dotknieciem magicznej rozdzki, pojawilas sie na kafe:D jasne. dziewczyno, za kogo ty masz doroslych powaznych ludzi? za idiotow?

szczerze mówiąc, mam coraz bardziej w nosie co ludzie mówią.... Tak, jak napisałam, z jedną mama jestem umówiona na jutro, druga ma mój adres...zawsze może wpaść jeśli jest także z Krakowa :) Mam nadzieję, że topik nie tylko mnie pomógł i, że pomoże jeszcze komuś...no i, ze ja z czasem będę mogła pomóc innej mamie która ma takie problemy jak ja obecnie:)

Gość bele de jour
kurcze nie wiadomo teraz komu wierzyć. Ja postanowilam wyslać paczkę mamie z innego topiku. Mam nadzieje, ze to nie ty wyludzacze

mi mała, do Ciebie nie pisałam maila, klikałam zupełnie z innymi mamami:) A adres z którego piszę, owszem, jest nowy. Specjalnie nie podawałam swojego adresu który mam od lat ponieważ jest w nim imię i nazwisko a po co ktoś kto mnie np zna ma wiedzieć, że podwinęła mi się noga w życiu?? Trudno przez neta pewne rzeczy udowodnić....

Gość kaucja,
Wyludzacze ODPOWIEDZ-w jaki sposob niby chcialas sie podszyc pod CZARNEGO nicka Potrzebuje??

Gość kaucja,
Poza tym w tym poscie z 20.08 nie napisalas nic co by moglo kogokolwiek zniechecic do pomocy Potrzebuje a tutaj sie tlumaczysz ,ze niby taki byl twoj cel(bo niby nie wierzylas w uczciwosc Potrzebuje).....

Gość wpadłaś jak śliwka
w kompot wyludzacze! Ładnie to tak żartować sobie i jeszcze kłamać bezczelnie?

Gość kaucja,
Tego nawet zartem nie mozna nazwac.Ta pani ma bardzo przemyslany nick-wyludzacze..Wyludza od ludzi co sie da ,zerujac na ich dobrym sercu.Wiekszego swinstwa nie jestem w stanie sobie wyobrazic:O. Jestes malutkim czlowieczkiem wyludzacze vel potrzebuje vel Bog jeden raczy wiedziec kto jeszcze...

Gość wpadłaś jak śliwka
Masz rację kaucja. Autorka wyludzacze zgłosiła temat do usunięcia. To chyba też o czymś świadczy.

Gość kaucja,
No wlasnie...I teraz juz nikt nikomu tutaj raczej nie pomoze przez takiego zaklamanego babsztyla-zlodziejke bo inaczej okreslic jej nie mozna

Gość SOOOKI WYŁUDZAJOM
TAK,JAK TAK MOŻNA,A TO PODSTĘPNA ŻMIJA,OMAMIŁA LUDZI,ŻE NIBY POMAGA,A JAK UŚPIŁA ICH CZUJNOŚĆ UDAWAŁA POTRZEBUJĄCĄ DZIEWCZYNĘ i chciała wyłudzić forsę od dobrych ludzi MI OD POCZĄTKU PODPADAŁO ŻE BRONIŁA BIEDNĄ MAMĘ I PISAŁA ŻE NIBY PISZE Z NIĄ E-MAILE ALE NIE POWIE NIC WIĘCEJ. GÓWNO PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!JAKBY MIAŁA CZYSTE SUMIENIE,NAPISAŁABY PRAWDĘ CO U BIEDNEJ MAMY. ŻADNEJ BIEDNEJ MAMY NIE MA!!!!!!!!!!! I OSTRA ZA TYM STOI TAKŻE!!!!!!!!!!!!!ŻADNYCH WYJAŚNIEN,NIC KOMPLETNIE,ZMYŁA SIĘ I TYLE BO WIE ŻE NIKT JEJ NIC NIE ZROBI BO TO TYLKO INTERNET

Gość juz mezatkaa
dajcie sobie juz spokoj.biednej mamy nie ma, wyludzacze to siostra w jednej osobie, ze jak, potrzebuje, fajnie laski jestescie i jeszcze pare innych osob. za tym wszystkim stoi siostra i to widac golym okiem

Gość juz mezatkaa
to juz nie ma najmniejszego sensu. wszyscy sie zmyli, niech usunal topik i tak bedzie najlepiej. topik wyludzacze vel siostra vel biedna mama vel dyrektore vel ze jak vel inni, tez powinien byc usuniety

Gość SOOOKI WYŁUDZAJOM
bezczelne gówniary wyłudzją pieniądze od ludzi na zakupy w galeriach