Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość mama-dzieci
45rfgvbnm,. Jak urodze dostane 1000zl becikowego i 1000zl jako biedna rodzina czyli dostane 2tys.jak urodze i dziecko dostanie pesel nie wczesniej.Juz sie dowiadywalam

Gość mama-dzieci
Magduśkaa30 ja mam 165cm

Gość naprawde biedny
czlowiek, majacy odrobine przyzwoitosci, woli zdechnac z zimna i glodu niz zebrac sie ale czasy sie zmieniaja, niedlugo polowa spoleczenstwa, bedzie blagac drugich o kromke chleba:O PS. Dzieci w domach dziecka, maja duzą pomoc materialną, tym dzieciom procz milosci niczego nie brak, wiec wydaje mi sie ze autorka tematu zmyslila polowe, by bronic swoich racji

Gość 45rfgvbnm,.
kilka dni poczekasz tylko na kasę,podasz konto to szybko opieka ci przeleje,wiem bo niedawno dostałam

Gość mama-dzieci
naprawde biedny pisz co chcesz ja jestem w stanie udokumetowac moja sytuacje osoba ktore zechca mi pomuc!!! PS.Pisz co chcesz-oszczegali mnie przed takimi ludzmi

Gość 45rfgvbnm,.
i powiem ci że dziecko jeszcze pesela nie miało,a wniosek przyjeli,doniosłam pesel

Gość mama-dzieci
45rfgvbnm,. U Nas jest jeden termin wyplat-niestety. Jak urodze to bede wiedziec a na razie nie mysle o tym

Gość 45rfgvbnm,.
do 15 go wypłacą ci razem z zasiłkiem rodzinnym,takie są przepisy

Gość naprawde biedny
oszczegali? juz ci wierze bidulko... z internetem. Co prawda masz problem z poprawna polszczyzna, ale temat na kafe z naiwnymi ludzmi szybko znalazlas, jak cos przysla, to ich sprawa - frajerzy, jak nie, to coz, gdzie indziej sie zituja na smutna minke biednej mamy :( z drugiej strony, to zawsze dziala, na ulicy cyganki z dziecmi tez maja wieksze utargi, od zwyklych zebrakow. tylko kobiety moga byc tak naiwne. Poszly byscie idiotki i zaniosly te zbywajace wam szmaty w jakies rzeczywiste miejsce gdzie jest bieda. U mnie w miescie takim rodzinom pomaga kosciol, szkola - nie maja prawa plakac na swoj los, bo inni ciezko pracuja by choc tye miec ile oni dostaja.

Gość 45rfgvbnm,.
mama dzieci,a mąż pracuje?????????????

Gość mama-dzieci
Zaczol niedawno prace i pierwsza wyplate dostanie ostatniego a poprzedni pracodawca go wykrecil iz nie pracowal na umowe.

Gość 45rfgvbnm,.
szkoda,bo jakby płacił mu PZU to bys dostała jeszcze za urodzenie jakieś 900 zł,a na kiedy masz termin,bo pół roku trzeba opłacać ubezpieczenie żeby wypłacili

Gość mama-dzieci
Termin mam na ostatniego stycznia 2011r.

Gość 45rfgvbnm,.
ja ci powiem,że mojego mężą pracodawca to oszust i kombinator,więc sami sobie opłacamy polisę w razie czego,widzisz niedawno zmarła mi matka,nikt by sie nie spodziewał

Gość 45rfgvbnm,.
więc rozumiem,że potrzebujesz wyprawki do szpitala i ubrań ciążowych

Gość mama-dzieci
45rfgvbnm, Przykro mi:((( Jak staniemy na nogi to też będzie się sam ubezpieczał

Gość Magduśkaa30
a wózek i łóżeczko masz juz?? tego akurat Ci nie bede mogla dac moja cócia jeszce ich uzywa ale tak z ciekawkosci pytam

Gość mama-dzieci
Łóżeczko i wózek zostały mi po chłopcach więc o to się nie martwię,tylko łóżeczko pomalować a wóżek wyprać i będzie

Gość 45rfgvbnm,.
składka nie jest wysoka:42 zł miesięcznie huje to są pracodawcy i tyle.mój chłop nie dostaje odzieży roboczej,sam sobie musiał kupić,przepisy łamią gdzie się da,urlopów nie wypłaca,a oni podpisują że dostali,żeby tylko wypłatę dostać,jak ma dzień wolny,to zero kasy na taki dzień,ja przez to nie mogę się nigdzie ruszyć pozałatwiać cokolwiek bo nie mam z kim dziecka zostawić

Gość do mama dzieci .....
Nie dostajecie paczek żywnościowych z mopsu? U mnie rodzice brali i naprawdę dostali wielkie pudła makaronów, mleka, cukrów, kasze, płatki, sery... sporo tego było więc może się postaraj o to?

Gość marekkkk z Opola,
A ja wlasnie przeczytalem na ogloszeniach na OPOLE24 pt "Przyjme" kilka ogloszen od mamy dzieci z prosba o pomoc taka jak tutaj i tam ktos napisal ,ze ta kobieta to oszustka!!Ze wyludza przerozne rzeczy od ludzi a potem sprzedaje je na innych portalach.Mozna sprawdzic na Opole24 w ogloszeniach "przyjmę". Mi tez zrobilo sie jej szkoda chcialem ja poratowac ale teraz NIE MA MOWY!!K...rwa co za ludzie!przez takich ja ta cala mama dzieci czlowiek traci wiare w uczciwosc innych i nastepnym razem moze nie pomoc komus naprawde potrzebujacemu bo nie bedzie chcial sie sfrajerowac;)

Gość marekkkk z Opola,
sorki-mial byc ten emot: :O

Gość mama-dzieci
W miastach jest to i przez koscioly.We wioskach nie ma takiej pomocy.U Nas na wiosce robią takie akcje 2 razy do roku bo jak to mówią gmina biedna.W miastach niestety nie przyjmują osób z wiosek.Musisz mieć pomoc z Mopsu z danego miasta lub regionu. Gdybym mieszkała w mieście na pewno bym skorzystała. Jak nie wierzysz to zadz.do Mopsu i spytaj

Gość mama-dzieci
marekkkk z Opola, chyba mnie pomyliłeś z kimś innym

Gość marekkkk z Opola,
O nie moja droga Twoje ogloszenia tam brzmia identycznie jak twoj pierwszy post tutaj i tam rowniez napisalas w swoich danych ,ze mieszkasz niedaleko Opola.

mama dzieci, to nie są Twoje ogłoszenia? tamta Pani prosi o to samo co Ty, tylko emaile się nie zgadzają. kobieta.82@o2.pl i nuka82@o2.pl, a mama dzieci ma email agaopole2@o2.pl

Gość makarena11111111111111
Wiecie ja tez napisalam do tej Pani z ogloszen na Opole24,sama mam teraz kiepska sytuacje wiec skierowalam ja tutaj,to bylo wczoraj a dzis zaczela tu pisac wiec to na pewno ona...cholera mi tez jej bylo bardzo szkoda!