Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość Jestes nie w porządku
wyludzacze, miałas przeciez dzis pojechac do Biednej Mamy Rozumiem oczywiście, że byłaś? :o

Gość wiesz ja mam kuzyna ktory ma 2
a tamten topiok wciaz wisi.powinien byc juz dawno usuniety

Gość wyłudzacze kłamczucho
skad niby miałabyś miec dane adresowe biednej mamy? poza tym nie pograzaj sie juz bo naprawde głupoty piszesz i niewielu sie na to nabierze

nie wszyscy pewnie wiedza, ze pani wyłudzacze bedąc bez grosza przy dupie zadeklarowała sie, ze pojedzie z dzieckiem sprawdzić biedna mame. pożyczy na paliwo 500 zł i pojedzie kilkaset kilometrow w jedna strone i niczym rycerz dowiedzie niewinnosci biednej mamy

tak tak , jasne biedna mama na prawo i lewo rozsyła dane zeby byle pacan z forum ją oceniał i sprawdzał

dowiode, i was nie poinformuje. tak sie sklada ze grosz przy dupie to ja mam, i to spory. pozyczac juz nie musze, kase dzis dostalam :)

ja jej nie oceniam i oceniac nie bede, tak jak ty to robisz w stosunku do innych. i pacanem nie jestem. moze mam taki przywilej i mi akurat dala co? :)

Gość mama-dzieci
Witam. Bardzo proszę ludzi dobrego serca o pomoc,w formie żywności,odzieży dla chłopców na wzrost 110 wzwyż oraz dla noworodka-dziewczynki,damskiej 38-40 oraz męskiej na wzrost 180cm,jakieś słodycze dla dzieci,może komuś zostały pampersy,mleko Nan czy kosmetyki dla noworodka?mi się przydadzą jak urodzę.Jestem bezrobotna w ciąży.Naszą sytuacje potwierdzi opieka społeczna.Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc!

Gość mama-dzieci
Coś mi e-meil inny wyskoczył. Jeżeli znajdzie się osoba chetna pomuc prosze pisać na agaopole2@o2.pl

Gość wiskaaaaa
mama-dzieci Napisz w jakim rejonie mieszkasz? Teraz po tej akcji trudno uwierzyc ale moze ktos mieszka w twoim rejonie i moze sie z toba spotkac i wtedy osobiscie doreczyc ci ubranka.

Gość mama-dzieci
Mieszkam niedaleko Ozimka agaopole2@o2.pl

Gość mama dzieci a wejdź sobie na
stronę gratyzchaty.pl Tam oddają różne rzeczy za darmo :) może coś znajdziesz dla siebie

mama-dzieci a powiedz, odnośnie tej paczki żywnościowej? Co byłoby Wam potrzebne? Jakie produkty? Dzieci niestety nie mam więc tutaj nie pomogę.

Gość mama-dzieci
Najbardziej to chleb ale wiem,że jeżeli chodzi o wysyłkę to odpada a z suchej żywności to:cukier,makarony,sosy w torebkach,jakieś konserwy,kon.pomidor.itp.

Gość 4RDFDXCXC
NOŻ KURDĘ,JA MAM UBRANKA 56-68 NOWĄ POŚCIEL DO WÓZKA Z OBLECZENIEM,ROŻEK,KOCYK ALE JESTEM Z KUJ-POMORSKIE

Gość 4RDFDXCXC
SZKODA,BO SAMA MAM CIENKO Z KASĄ ŻEBY TO WYSŁAĆ

ja jestem z łódzkiego, a powiedz mama-dzieci męskich ubrań jakich potrzebujecie? ile Twój mąż ma lat?

Gość mama-dzieci
Męskie to obojętnie bo on to nic nie ma:((( Może z 2 pary normalnych spodni i 1 sweter to co ma. On potrzebuje wszystkiego jak i takich w miarę do wyjścia jak i roboczych.Ma 39lat,wzrost 180cm,nosi przeważnie XL-XXL,spodnie w panie gdzieś około 88cm

ojjj to szkoda, bo mamy z chłopakiem sporo rzeczy, on ma 183, ale bardzo szczupły jest. Nie sądzę, żeby coś się znalazło. Nic nie obiecuję, obecnie sama czekam na pieniądze i do końca nie jestem pewna czy mi wpłyną. Jeżeli nie dostanę przelewu to będę miała ciężko, ale jeżeli dostanę to postaram się skompletować coś dla Was :) W razie czego skontaktuj się ze mną na meila joakra@onet.eu

Gość mama-dzieci
Ok wszystko rozumie:))) Ale z góry dziękuję:)))

Gość Magduśkaa30
ja mam jakies ciuszki dla dziecka 50 wzwyz do 12 mcy a kiedy sie urodzi dziecko chlopczyk czy dziewczynka? damskie tez jakies by sie znalazły tyle ze ja tez mam daleko jedynie paczka jakos wyslac jestes azinteresowana?

Gość Magduśkaa30
wysłalam Ci maila odpisz

Gość Magduśkaa30
a napisz jeszcze jaki masz wzrost mamo

Gość 45rfgvbnm,.
mamo dzieci,przecież jako biedna rodzina dostaniecie z mopsu 2tys. na wyprawkę :1 ooo z tytułu urodzenia dziecka oraz 1 ooo becikowego