Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość 4rfgcvb sss
kłamstwo goni kłamstwo

Gość 4rfgcvb sss
a Wy ludzie nie wysyłajcie kasy ludziom których nie znacie i nic o nich nie wiecie,co innego wysłać używane ubrania albo nawet suchy prowiant,a co innego przelać komuś kasę jak nie wiadomo na co będzie przeznaczona...z doświadczenia wiem,że ci co najwięcej płaczą stękają i na litość biorą,wcale biedni nie są,jak już to nie potrafią się rządzić pieniędzmi i przepuszczają na głupstwa a potem nie mają z czego czynszu zapłacić,są lekkomyślni

Gość krycha888
mam frytkownice dla malej Kasi

Gość frela nierobie naucz się czyta
ć

Gość Mama Kasiuni1989LBN
Krysiuniu jak mozemy sie odwdzieczyc? moge prosci o kontakt na priv annajankowska1@op.pl

Gość magdalena fojkowska
dzięki wam bardzo - mówię ironicznie jestem biedna matka, mam dwójke dzieci potrzebowałam tylko ubrań , pieniędzy nie chce ale po waszych dyskusjach osoby które mi zadeklarowały pomoc wycofały sie ja sie nie boje, podaje swój adres i dane ale pomimo to myślą że jestem oszustka

Gość Mama Kasiuni1989LBN
ludzie sie boja...do mnie napisla Pani AGA Z OPOLA, ktora chciala butki i mleko, oraz ciuszki, powiedzialam ze chetnie, tylko zeby poniosla koszty wysylki, 10zl, bo ja nie mam luznych pieniedzy teraz.no i juz nie odpisala, a tutaj z tego co slyszalam rowniez okrzyknieto ja oszustka, juz sie tu nie pokazala chyba;/nie wiem co myslec....

Gość juz mezatkaa
bo ludzie sa chorzy. wciagneli w historie biednej mamy autorke tego topiku. i wszyscy ja przekreslili. a mi sie wydaje ze nie chciala nic zlego.

Gość czytelniczkaaa_forum
A moze by tak ktos zalozyl nowy temat w ktorym mogliby sie zglaszac potrzebujacy i osoby ktore chca pomoc? To pewnie i tak nie jest wyjscie, bo po tej akcji to juz chyba nikt nikomu nie uwierzy :/ Ale moze warto sprobowac. Zreszta jak ktos jest chetny to niech sprobuje.

Gość Mama Kasiuni1989LBN
po co znow kolejny temat.niech juz bedzie wszystko w jednym miejscu

Moze byc w jednym miejscu tylko ze tu juz nikt nikomu nie pomoze i nikt sie pewnie nie zglosi.

poza tym temat jest zgłoszony do usunięcia

Gość juz mezatkaa
przeciez logiczne ze zaraz ktos napisze nie pomagajcie, bo ( i wklei link ) . pomysl troche.

ja zamierzam pomóc Pani Agnieszce z Opola. Ufam jej i już powoli szykuje ubrania. Jak tylko dostanę pieniądze zrobię małą paczkę żywnościową i wyśle to wszystko.

Gość a ja niestety
sie wycofalam :-( Nie mam pewnosci, za droga moze mnie zabawa kretynki kosztowac.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
ja zadzwonilam do jednej pani porozmawialam dogadalam sie i rowniez wysle.

Gość ewelciaaaaa
Wiece co jedna Pani stad pomogla mi , wysylajac mi sliczne ciuszki dla corci:* body bluzeczki spodenki, sukieneczke, czapeczki i inne. Przesliczne ubranka. Bardo jej za to dziekuje , kochana osoba:*

Gość agnieszka bącz
bardzo się cieszę że tobie ktoś pomógł wysyłajcie sobie ciuszki

Gość ewelciaaaaaa
a ta cudowna Pania jest : LadyMia :*

Gość aliorka________
do fajne laski jestescie WYLUDZACZE!!!! JESLI JESTES LUB MASZ COS WSPOLNEGO Z BIEDNA MAMA ........................................... MASZ 100% GWARANCJE ZE CIE DZIEWUCHO ZNISZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! O CO TU CHPDZI ?? TAKIE LUDZKIE SZMATY Z WASA?? NIE PIE**OL MI O ZE CHCIALAS SIE PODSZYC!!!! KONIEC DZIEWUCHO!!! JA AKURAT WYSLALAM PIENIADZE MAM DOWOD NIE SZCZEKAM TU PO PROZNICY!!! JAK SIE CZUJESZ?????? CZUJ SIE cH*JOWO,,,,,, I DO TEGO PRZYWYKNIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAKUJE ci TAM JEDNEGO WYKRZYKNIKA :) jesteś blondynka że tak wolno kapujesz-biedna mama i ta cała wyludzacze to 2 inne osoby

Gość wypowiemm sie troche
W kwestii dylematu, czy lepiej czy nie dać, powiem tak lepiej już "pomóc" oszustowi niż pozwolić na to, żeby ktoś biedny nie miał z nikąd pomocy (...). Ci którzy tego nie rozumieją są kretynami do kwadratu. Najlepiej pieprzyć głupoty, że każda osoba wyłudza, brak słow na takich gnojów :o Jestescie jeszcze gorsi od osób, które rzeczywiście oszukują :p

Gość OSZUSTKA JOANNA CZECHOWSKA
Uważajcie też na oszustke JOANNA CZECHOWSKA SKRZYPNIK 265 55-216 DOMANIÓW NIE WYSYŁA ZAMÓWIONEGO TOWARU .PO WPŁACIE PIENIĘDZY NA KONTO KONTAKT SIE URYWA UWAZAJCIE NA NIĄ TO PERFIDNA OSZUSTKA !!!

Gość Minerwo
Odwalcie sie od autorki.mi bardzo pomogła! Jestem bardzo wdzięczna ci magdo!

Gość tamtaram
Pare fotek.Ubran jest okolo 40szt odsprzedam za 50zl+okolo 20zl wysylka lub zamienie na pampersy z biedronki Fiff i 2 mleka bebiko1 + kazdy placi za wysylke swojej paczki .TO JEST WYSŁANE Z ADRESU agaopole2@o2.pl

Gość trixii
Czy ten temat sie gdzies przeniosł ?