Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość łucynkaaa
Jak widać, trzeba bardzo uważać i nie ufać za bardzo i nie wierzyć od razu we wszystko. Ja sama mam bardzo trudną sytuację, ale nigdy bym o pomoc przez internet nie prosiła. Ubrania, które mam po dzieciach zanoszę do takiego ośrodka, gdzie trwa zbiórka odzieży dla potrzebujących. Przynajmniej mam pewność, że trafi to tam, gdzie naprawdę jest potrzebne. Lepiej komuś tak pomóc, niż wysłać niby jakiemuś biednemu, co to potem sprzeda.

Gość adellaio
sprzedaj cos na allegro,ja tak robię jak nie mam kasy i nie żebrzę od ludzi bo to wstyd

wiem ze wstyd mi tez wstyd.. niech pani przeczyta dokladnie.. ja juz teraz nic zrobic nie moge bo zablokuja mi. a zeby cos sprzedac to musi potrwac. zreszta ja nue mam aparatu zeby zrobic zdjecie

Gość adellaio
jak to nie masz?telefon ci matka wzięła na umowę w telefonie masz aparat

Gość adellaio
to pożycz od kogoś aparat i wystaw coś na allegro.ja dzięki temu wychodzę z długów i zarobiłam na kurtki zimowe dla całej rodziny w 1 tydzień

ale ja nawet nie mam co wystawic. nie mam starych ciuchow, buty mam z tamtego roku. na kosmetyki mnie nie stac. mebli nie sprzedam..

Gość adellaio
a masz jakąś biżuterię? wiesz,ja sobie poczytałam kiedyś tu,że ktoś tak robi jak nie ma kasy i skorzystałam z dobrej rady i jestem w szoku,że tak dobrze mi idzie z tą sprzedażą i....nie muszę nikogo prosić o pomoc

Gość adellaio
zapytaj sąsiadów,może komus trzeba okna umyć?też tak dorabiałam,schody myłam u starszych pań

Gość adellaio
poproś mame żeby podpowiedziała kto potrzebuje takich usług,czasem starszym osobom można zakupy zanosić za parę zł

Gość bardzo prosze o pomoc
Prosze o jedzenie! Moja rodzina jest głodna! Nie mamy pieniędzy.

dziewczyna ktora potrzebuje karty wydaje mi sie byc nieuczciwa po tym jak pisalam z nia maile. rowniez potrzebujacamama. prosze im nie pomagac!

Gość bele de jour
wyłudzacze to prawda??

Gość o matko ze tez ludziom sie
chce :O ale w końcu czego sie spodziewac po kolezance freli

doladowalam tej dziewczynie telefon, moim zdaniem nie klamie. jesli to prawda ze potrzebowala to zrobilam dobry uczynek :).

no a co potrzebujesz jej potwierdzenia? czarno na białym sie przeciez wsypała nasza wspaniała wyłudzacze

Gość bele de jour
a dlaczego po koleżance freli? Myslisz ze to ona??

nie nie, wyłudzacze pisała, ze wczesniej trzymała się z ekipą frelki i razem z nimi najezdżała na misiolandie

wpadlam na tym ze chhcialam sie podszyc pod ta dziewczyne, bo znalazlam cos niciekawego o jej e mailu i nie chcialam by jej ktos pomagal. ale wpadlam na tyle ze mi tu juz nikt nie uwierzy.. trudno. szkoda matek ktore tu napisaly i pomocy nie uzyskaja. to nie frela