Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

marekkkk z Opola, a gdzie tam jest napisane że ta pani jest oszustką, bo nie widzę. mamo dzieci faktycznie te ogloszenia są bardzo podobne...

faktycznie, jest tam takie ogłoszenie o którym piszesz, tyle że email to mysza23-1982@o2.pl Czy Ty mamo dzieci piszesz pod każdym z nich ?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
weszlam na tą strone o ktorej piszesz i nic tam takiego nei ma ze ta kobieta jest oszustka daj linka dokladnie gdize to napsiane

Gość bele de jour
gdyby nie tekst o opiece społecznej w ogłoszeniach i Twoim poście mamo to bym Ci uwierzyła. Ech. Ja mam ubranka po dziewczynce póki co 56-68, bo większe jeszcze nosi. Nie miałabym problemu z oddaniem, ale komus kto tego naprawde potrzebuje.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
no racje zobaczcie 1 ogloszenie w ciazy.. sytuacje moze potweirdzic opieka-tak samo nam tu pisala http://www.24opole.pl/45,0,Przyjme,ogloszenia.html i jej maila kobieta82.....- na nastepenj stronie pisza ze to oszustka

w takim razie marekkkk z Opola, UDOWODNIJ że Ona handluje tymi rzeczami! bo rzucać słowa na wiatr może każdy... potrafisz udowodnić? Wskazać jakiś portal?

Gość makarena11111111111111
Ale ja wiem ,ze to jest ta sama kobieta bo jak juz pisalam wczoraj napisalam do niej maila i tutaj ja skierowalam,napisalam tez jej,ze na pewno ktos ja posadzi o wyludzanie ale ma sie tym nie przejmowac i tutaj napisala ze "oszczegali ;)ja przed tym"przeciez.Ja wiem ,ze to ta sama pani-tez z okolic Opola i to ja ja "oszczegalam" jak to napisala

no dobrze makarena, być może Pani Agnieszka prosi na portalu opole 24 o pomoc, ale jaka pewność, że to oszustka i handluje tymi rzeczami?

Gość f2255
a ja nie uwiezrzyłam bo opieka daje 2 tys biednym na wyprawkę dla dziecka,to mało??????????????????????????

Gość mama-dzieci
f2255 pisałam,że daje ale po urodzeniu. Ok

marek z opola to Ty przeczytaj co ja napisałam. Być może to ta sama osoba, ale ale w dalszym ciągu nie ma potwierdzenia na jej oszustwo i handel tymi rzeczami

Gość bele de jour
ktoś nie zmienił nicka?? Ech po cholere pisać pod dwoma?? Zenada

Post do wyzej mial byc z zapytaniem do marka z opola o to czy jej cos wyslal bo pisal ze chcial jej pomoc.Stad pomylka w niku:D Wiec jak marek wyslales juz cos tej pani??

marek z opola ale skąd masz pewność, że ta pani która pisze, że pracuje i jej mąż też to ta sama osoba która pisze tutaj? Pani Agniesza nie ma dziecka w wieku 18 mcy. I nie prosi o wózek, bo ma po starszym

Gość f2255
o zobaczcie,ucieka w popłochu bo ma nieczyste sumienie OSZUSTWO WYSZŁO NA JAW TO UCIEKA BIEDNA MAMA ZAWSZE PROSZĄ O STARE ŁACHY I SUCHY MAKARON,ALE JAK KTOŚ KASĘ DA TO BIORĄ BEZ MRUGNIĘCIA OKIEM DO KOŚCIOŁA IDŹ KSIĄDZ ZNA WSZYSTKICH PARAFIAN,JAK MACIE BIEDĘ TO WAM JAKOŚ POMOŻE

Gość mama-dzieci
f2255 Czy ja napisałam,że chce kase????????? Nikomu nie życzę biedy aby musiał kiedyś prosić o chleb ale kiedyś przyjdzie czas i te wszystkie oskarżenia obrucą się przeciwko Wam

ja jej mimo wszystko wierzę, jak wyślę pare niepotrzebnych rzeczy to mi nie ubędzie!! Widać, że wam jednak tak... przykre. Wolicie wrzucić rzeczy do PCK które i tak idą do lumpeksów a najgorszy sort idzie do potrzebujących. Wasza sprawa

Gość bele de jour
ech rwie mi się serce żeby Ci pomóc. Najwyżej będę sobie pluła w brodę. Napisz do mnie na maila fisiowna@o2.pl

Gość f2255
NIE,JA WOLĘ SPRZEDAĆ NA ALLEGRO BO SAMEJ MI NIE STARCZA KASY

Gość Y78HN M,N B
JESZCZE NA LITOŚĆ BIERZE,KAŻDY OSZUST TAK ROBI,BO NIE MA WSTYDU,,JAKIEGO MASZ MĘŻA?DZIECKO ZROBIŁ A ZAROBIĆ NIE POTRAFI?1 SWETER MA?PRZEZ CAŁE ŻYCIE NIE DOROBIŁ SIE CIUCHÓW? JA MAM CAŁĄ SZAFE BO JAK PRACOWAŁAM TO KUPOWAŁAM W LUMPEKSACH UBRANIA ZA 2 ZŁOTE WIESZ???????????????????????

Gość Magduśkaa30
kure miaalm ejj wyslac ciuchy a teraz to juz sama nie wiem nie lubie jak mnie ktos nabiera a jesli ona nie klamie? a jesli kąłmie no i co teraz? jak to sprawdizc?

Nie 2 nicki tylko chcialam zapytac-"marekkkz opola, a cz ty jej cos wyslales?" ale zjechalam tekstem na dól i zobaczylam pytanie chyba julk24 do mnie skad mam pewnosc ze ta pani Agnieszka to oszustka i zaczelam odpowiadac na to pytanie dlatego tak to wyszlo.Widze ze zaczyna sie tu robic lekka paranoja,juz nikt nikomu nie wierzy i ja sie nie dziwie bo ja wiem,ze to ta z tamtych ogloszen i ta tutaj to ta sama osoba.A tutaj sie tego wypiera.

Gość A54ERFD
I DLATEGO STĄD ZWIAŁA,,,LUDZIE PUKNIJCIE SIĘ W GŁOWĘ:JAKA DOROSŁA OSOBA MA TYLKO 1 SWETER?

Gość Magduśkaa30
magdalenaog@interia.pl

Gość Magduśkaa30
magdalenaog@interia.pl

Gość Magduśkaa30
nie wiem czemu to " a" sie na końcu robi