Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susełka

Lubię na łóżku, na biurku, na kanapie, na podłodze, na stole i na pralce też lu

Polecane posty

Gość susełka

A wy dziewczyny gdzie lubicie?

Gość wszechwiedzaca zenka
na wieszaku , na podlodzejak popadnie ;-)

Gość susełka
na kolanach najbardziej lubię :D

Gość robien
ostatnio na balkonie..niezle krecilo..

Gość .gl.t..i.i
suselka ty suko ze słonka:D

Gość co za kurevska akcja
Ja rozumiem się pobawić, nawet tak durnymi łańcuszkami. Ale żeby na każdym kroku zachęcać baby do pokazywania cycków byle lekarzynie (ze to niby dla zdrowia)? Na szczęście piersi mojej kobiety należą tylko do mnie, i ani by jej do głowy nie przyszło, żeby ją jakiś sprośny konował dotykał.

lubię na parapecie, w wannie, na łóżku, na biurku, na kanapie, na podłodze, na stole, na drzewie, na chodniku, a nawet na krawężniku, na rowerze i na pralce też lubię :D

Gość co za kurevska akcja
vera icona - jestem dzisiaj w dobrym humorze, więc powiem Ci tylko byś się raczył(a) odpie*rdolić ode mnie i mojej ukochanej. Jak ty jesteś dziw*ką którą byle kuta*s lekarzyna może obmacywać z każdej strony, to se bądź, ewentualnie twój facet nie ma jaj jak ci na to pozwala. Na szczęście nie wszystkie kobiety są takie puszczalskie jak ty.

Sram wam do ryja głupie pajace ze wsi :D 🖐️ Fallus, to nie temat dla panów. Właśnie zrobileś z siebie pedała :D

Gość klaudia-03.09
"Ale żeby na każdym kroku zachęcać baby do pokazywania cycków byle lekarzynie (ze to niby dla zdrowia)?" Współczuję Twojej dziewczynie że ma takiego durnia i konowała za faceta;D

Gość klaudia-03.09
"Na szczęście piersi mojej kobiety należą tylko do mnie, i ani by jej do głowy nie przyszło, żeby ją jakiś sprośny konował dotykał." Zajebiście mądra ta Twoja kobiecina... Wszystkie forumowiczki bierzcie przykład z kobiety tego konowała! Za parę lat populacja kobiet znacznie się zmniejszy z powodu zwiększenia umieralności na raka piersi... Bezmyślność ludzi i głupota nie znają granic....

Gość ty zazdrosny o cycki:
przez takich debili jak ten głupek władca piersi swojej kobiety mamy tyle zachorowań na raka piersi. Babka nie pójdzie bo ją głupi chłop do lekarza nie puści,lepiej żeby potem zdychała w cierpieniu niż żeby ją lekarz zbadał. Powinni takich eliminować ze społeczeństwa. Nie życzę twojej kobiecie choroby, wręcz przeciwnie. Za to Tobie owszem, niech ci jajca odpadną i nie waż się do lekarza iść żeby nie nie zmacał przez przypadek!

Gość susełka
tia, suką może jestem ale nie ze słonka z pewnością;) Przynajmniej zdrowe cycki będę mieć

Gość klaudia-03.09
"Babka nie pójdzie bo ją głupi chłop do lekarza nie puści,lepiej żeby potem zdychała w cierpieniu niż żeby ją lekarz zbadał." a później jak będzie po amputacji piersi bo zbyt późno wykryje się u niej raka, to konował ja zostawi bo znajdzie inną babeczkę z większym biustem i w dodatku nie amazonkę.

Gość susełka
w skrytce na ciuchy uwielbiam na szafce w przedpokoju byleby jak najszybciej po przekroczeniu progu często mnie dopada ochota żeby zrobić to w autobusie albo tramwaju ale najczęściej nie ma miejsca a dzisiaj dopadło mnie w sklepie na zakupach,tak mnie cisło,że chciałam to zrobić jak najprędzej!

Gość nie chce mi się nitz
Wszędzie lubię, byle z kimś, kogo kocham. Abstynencja wali mi na mózg. A co do macania tzytzków - naprawdę trzeba być porąbanym, żeby uważać badanie lekarskie za puszczalstwo, co za zyeb...

Gość susełka
dziewczyny a Was też tak czasem ciśnie poza domem że marzycie tylko o tym, żeby to zrobić już?

Gość klaudia-03.09
Mnie nieraz tak ciśnie że robię to nawet w tramwaju jak nikt nie patrzy!;D Byle gdzie byleby tylko powiesić;p

Gość czy może mi ktoś wytłumaczyc
o co chodzi- praktycznie wszystkie moje kumpele na fb wypisują, gdzie lubią (no i w sumie jeden chłopak też :D )

Gość klaudia-03.09
Nie powiemy bo to jest taka babska sprawa o której facet nie może wiedzieć;)

Gość klaudia-03.09
A ten chłopak to normalny jest co pisze na fc o tym??;D

Gość czy może mi ktoś wytłumaczyc
hehe- jestem kobietą :D i już się dowiedziałam o co chodzi :D a chłopak jest intensywnie uczącym się polskiego niemcem, który chyba nie do końca zrozumiał, o co chodzi w tej akcji :D

Gość heh....text wymyślony przez
mojego syna na facebooku...a pytanie brzmiało gdzie się lubisz uczyc... .......zdaje się że verylynn to nie dotyczy, ona nie lubi sie uczyć!