tararara:) 0 Napisano Listopad 3, 2010 XanulaX o dzięki:) jak nie zaszkodzą to mogą tylko pomóc:) Witam dziewczynki,nasionka w laboratorium zaraz test owu robię bo to już 10 dc a ostatni miałam 26 dni,także sprawdzić można:)trzymam kciuki za siebie i za Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 3, 2010 tararara:) to zycze powodzenia w starniach no i oczywiscie zeby test wyszedl pozytywny,no i daj znac oczywiscie jak tam wyniki wyszly u mnie spokojnie dzis 20dc wiec zostaje czekanie,temperatura 37,07,nie ukrywam ze gdzies w glebi duszy licze na to ze sie udalo,oby sie udalo i nie trzeba bylo przechodzic kolejnego zawodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Listopad 3, 2010 Czesc lakierku fajnie cie widziec.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy lakier 0 Napisano Listopad 3, 2010 hey witajcei ja dzis 6 dni do @ tylko kurcze dawno juz mierzylam tempke zaczelam dopiero znow od pierwszego dnia cyklu moja tem dzis od paru dni 37,3 no ale zjąc zycie to spadnie a gdzi resta dzewczyn gdzie wy sie podziewacie kachna II,Nadzieja 2010, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1990 0 Napisano Listopad 3, 2010 Kobietki nie myślcie o tym tyle,nie mierzcie temperatury i nie wyczekujcie tak,bo to tylko jeszcze gorzej...ja wiem że łatwo powiedzieć,ale uwierzcie że tak będzie lepiej. Spokojnie...spróbujcie podchodzić do tego na luzie,ja właśnie tak zrobiłam i pewnie dlatego się udało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 3, 2010 Anetka1990 zeby sie to tak dalo,niby sie na nic nie liczy i niczego nie spodziewa ale zawsze gdzies w glebi serca ta nadzieja mala sie tli a moze teraz i tak co miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pandzia_1 0 Napisano Listopad 4, 2010 Hej! Co tu tak cicho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 4, 2010 Pandzia_1no ja tez tak wlasnie zagladam i ikt sie nie odzywa ani zywej duszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 4, 2010 tararara:) a co u ciebie slychac jak badania towjego M,no i robilas test owulacyjny jak tam staranka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 4, 2010 iguana333 zyjesz?jak tam twoja temperatura?robilas juz test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 4, 2010 Pandzia_1 a u ciebie juz sie cos wyjasnilo bo tez czekalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L_E_T_I 0 Napisano Listopad 4, 2010 Hej gosia i jak twoja sytuacja? Udało się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pandzia_1 0 Napisano Listopad 4, 2010 Gosia u mnie bez zmian, @ za ok. tydzień tak koło 10/11 się spodziewam więc czekam. Ten test, który zrobiłam choć wiedziałam, że nie wyjdzie trochę mnie ostudził :) Dalej mnie bolą brodawki i doszedł ból piersi ale taki piekący jak poparzenie słoneczne ale tylko na wieczór jak zdejmę stanik. Może sobie aż do tego stopnia wkręciłam, słyszałam, że to mozliwe, ale czekam. Test w przyszłym tygodniu :) jak @ nie przyjdzie oczywiście. A co tam u reszty, co nic nie piszecie? Jak zafasolkowane się czują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 4, 2010 L_E_T_I jeszcze nic nie wiem mam 21 dc wiec jeszcze troche poczekam,jednak nie sadze zeby sie udalo bo wydaje mi sie ze jesli by cos bylo to bym miala objawy a ja nie mam zadnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kachna II Napisano Listopad 4, 2010 Witam wszystkie:) ja oczywiście śledzę cały czas wątek, przez cały ten czas robiłam testy i ku mojej uciesze wyszła mi 2 kreska, tyle tylko że przez 3 dni, nie wiem czy tak powinno być, bo podobno to tylko 24-48 h, nie była taka mocna jak ta pierwsza, ale była i była wyraźna. Eksploatowałam oczywiście mojego partnera wtedy dość mocno, na szczęście nie miał nic przeciwko:) a jutro jadę na wesele, mam zamiar dobrze się bawić i byłoby super gdyby np.okazało się, że mnie odrzuciło od papierosów i wódeczka by nie wchodziła....no ale jak już to na to raczej za wcześnie, choć na wszelki wypadek nie będę szaleć, spodziewana @ to dopiero koło 16. Pozdrawiam i już teraz życzę miłego weekendu bo ja już go zaczynam, przede mną jutro daleko droga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kachna II Napisano Listopad 4, 2010 Witam wszystkie:) ja oczywiście śledzę cały czas wątek, przez cały ten czas robiłam testy i ku mojej uciesze wyszła mi 2 kreska, tyle tylko że przez 3 dni, nie wiem czy tak powinno być, bo podobno to tylko 24-48 h, nie była taka mocna jak ta pierwsza, ale była i była wyraźna. Eksploatowałam oczywiście mojego partnera wtedy dość mocno, na szczęście nie miał nic przeciwko:) a jutro jadę na wesele, mam zamiar dobrze się bawić i byłoby super gdyby np.okazało się, że mnie odrzuciło od papierosów i wódeczka by nie wchodziła....no ale jak już to na to raczej za wcześnie, choć na wszelki wypadek nie będę szaleć, spodziewana @ to dopiero koło 16. Pozdrawiam i już teraz życzę miłego weekendu bo ja już go zaczynam, przede mną jutro daleko droga...nie wiem czy nie wysłałam tego po raz drugi ale coś mi zniknęła moja odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kachna II Napisano Listopad 4, 2010 a jednak 2 razy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tararara:) 0 Napisano Listopad 4, 2010 dobry bobry:) kurcze jeszcze nie śpię,mam 11 dc i nie mam owulki,dziwne,ostatni cykl 26 dni.Jutro wyniki badań małżowinki i stresa ma dużego,a brzuch dzisiaj okropnie mnie boli,jak przy porodzie skurcze...ten miesiąc jakiś dziwny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MyszkaP Napisano Listopad 5, 2010 Cześć dziewczyn! Można się dołączyć?...Mam już 1,5 rocznego synka i teraz postanowiliśmy się postarać z mężem o drugiego bobasa. Mamy za sobą pierwszą nieudaną próbę a ja już jestem załamana. Szczerze podziwiam te dziewczyny które starają się już tyle miesięcy i się nie załamują. Może ja tak reaguję bo przy pierwszym synku poszło tak łatwo... po prostu raz jeden się nie zabezpieczyliśmy i już był dzidziuś.. trzymam za was mocno kciuki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aichaoao Napisano Listopad 5, 2010 Myszka szczesciara jestes, mimo kolejnego starania o dzidzie masz ja jednego, tym czasem ja juz od 4 miesiecy robie wszytsko, lecze sie, i nadal nic.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MyszkaP Napisano Listopad 5, 2010 Wiem, bo to moje szczęście śpi mi właśnie na kolanach i jak tak na niego patrzę to chęć posiadania drugiego dziecka jest jeszcze większa. właśnie kończy mi się @ i mam zamiar od razu wziąć się do roboty, oby tym razem się udało! Aichaoao ja wierzę, że i tobie się uda. a w jakiej jesteś "fazie" starań jeśli można spytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 5, 2010 MyszkaP witaj ja tez juz mam jedna pocieche i tez chcielismy drugiego bobaska,podobnie jak ty za pierwszysm razem udalo sie bez problemow a teraz juz 6 staran i ciagle nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 5, 2010 kachna II ciesze sie ze tobie sie udalo tararara:) tez bym sie denerowowalam przed takimi wynikami,bedzie dobrze zobaczysz,a co do owulacji robilas test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aichaoao Napisano Listopad 5, 2010 Myszko mnie jest nawet trudno okreslic kiedy wypada owulacja, przeszłam operacje usuniecia jajnika i troszku mi sie rozregulował, ale jest, myslałam o testach owulacyjnych moze sie na nie skusze i one mi w jakims stopniu pomoga, zbijam prolaktyne i co drugi dzien staramy sie o dzidzie na razie efekty marne, zobacze czy ciocia z ameryki tym razem zawita czy doczekam upragnionej fasolinki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MyszkaP Napisano Listopad 5, 2010 Pewnie psychika i nastawienie robi swoje. Ja byłam pewna że i tym razem uda się przy pierwszym podejściu. Już nawet uroiłam sobie objawy ciąży i jak dostałam @ to byłam niesamowicie zaskoczona. GOSIU 1983-pół roku to już faktycznie długo, ale z tego co czytałam wcześniej to ty właśnie czekasz na @,będę mocno trzymać kciuki żeby NIE PRZYSZŁA! Aichaoao - mam nadzieję, że przez najbliższe 9 miesięcy ciocia w Ameryce pozostanie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MyszkaP Napisano Listopad 5, 2010 u mnie też ciężko określić owulkę, bo odkąd przestałam karmić dzidzie (czyli od maja) okresy mam za każdym razem inaczej w granicach 29- 33, a przed ciążą to było 32 do nawet 49 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 5, 2010 MyszkaP to tak wlasnie jest,ja za pierwszysm razem tez strasznie rozpaczalam,teraz nie ukrywam ze zawsze co miesiac mysle sobie a moze sie udalo a kiedy przychodzi @ to przez 1 dzien moze jest mi troszke przykro ze sie znowu nie udalo ale pozniej juz przechodze normalnie,natepne dni plodne i przytulanki i czekanie i tak wkolo az do 2 kreseczek ktore mam nadzieje wkoncu kiedys zobacze czekam i mam nadzieje ze sie nie doczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 5, 2010 dziewczyny wam tez zycze wymarzonych 2 kresek jak widac poscik jest dosc szczesliwy bo juz sporo z nas jest zaciazonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pandzia_1 0 Napisano Listopad 6, 2010 Gosia jak tam samopoczucie? Termin @ coraz bliżej, u mnie narazie bez zmian, ale sądzę że @ dostanę. A co tam u reszty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy lakier 0 Napisano Listopad 7, 2010 hey witacjie u mnie bez zmian czekam na @ a w patek moj m idzie na badania moja tem dzis 37,6 ale czekam spokojnie na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach