fioletowy lakier 0 Napisano Listopad 7, 2010 tararara:) jak tam wyniki twojego M??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pandzia_1 0 Napisano Listopad 7, 2010 fioletowy lakier widzę, że też w tym samym czasie oczekujemy @ trzymam kciuki za badania i żeby @ nie przyszła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 7, 2010 Pandzia_1 samopoczucie srednie,czekanie moze czlwieka wykonczyc,tez mam nadzieje ze sie nam uda,Tobie fioletowemu lakierowi no i mam nadzieje ze mi tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 8, 2010 Czesc dziewczyny no i w tym miesiacu znowu NIC,niby do @ jeszcze troche ale dzis juz sie pojawil sluz brazowy,temperatura 37.3.Czyli znowu sie nie udalo,bo u mnie wlasnie @ sie tak zaczyna pare dni sluz i plamienia a pozniej @,jestem zawiedziona:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pandzia_1 0 Napisano Listopad 8, 2010 Gosia u mnie to samo, tzn. tym razem też nic z tego bo nad ranem dostałam @ :( no nic trzeba znowu próbować, ale jestem w szoku, że potrafiłam sie nakręcić do tego stopnia, żeby mnie tak cycki bolały, gdzie nigdy mnie nie bolą. Powodzenia dla pozostałych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 8, 2010 dziewczyny co tak cicho,ja wlasnie jakiegos dola zlapalam nic mi sie nie chce i jestem taka jakas bez zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 8, 2010 Pandzia_1 wiem jak to jest do @ szuka sie u siebie chocby najmniejszego szczegulu,a pozniej zonk i znowu nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aichaoao Napisano Listopad 8, 2010 Ja tez sie przyłaczam, pogoda nie sprzyja dobrym nastroja, do tego mam dostac niebawem miesiaczke, chociaz cichutko wierze ze jednak nie dostne a jesli tak, to zaczynam stosowac testy ow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy lakier 0 Napisano Listopad 8, 2010 Pandzia_1 przykro mi a ty mialas w tym samy czasie co ja tak? to wczesnie dostalaś@ kiedys sie uda a my tzn moj mąz jednak idzie w poniedziLek bo znalezlismy bardzo dobrego ginekologa-androloga -połoznika i analityka w jednym i nie bierze drogo w porównaniu z tym co mial isc juz dzis go umówilamtzn idziemy razem bo o on ogólnie zajmuje sie leczeniem niepłodnosci małzeńskiej noi do tego jest połoznikiem pon dobry i polecany takze nie do piatku ale poniedzlaku pozostaje czekac ma swoje laboratorium i wyniki moga byc nawet w ten sam dzien lub na drugi dzien rano Aichaoao a ty sie długo juz starasz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzulka Napisano Listopad 8, 2010 Nie wiem do końca czy akurat chcę zaciążyć, ale współzyłam w dni płodne, a 2-3 dni później zaczęły mnie boleć pieresi, co trwa już 10 dni. W śr mam dostać @,, więc jeszcze czekam z testem. Czuję sie trochę jak po kieliszku, takie lekkie zawroty głowy. Ciekawe czy to "to" ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MyszkaP Napisano Listopad 8, 2010 Pandzia i Gosia przykro mi, że znów się nie udało. Ja dopiero dziś zaczynam starania od nowa. @ trwała i trwała aż 8 dni, myślałam że nigdy się nie skończy. Od dzisiaj chce też mierzyć temperaturę tylko.....czy to ma znaczenie gdzie (chodzi mi czy pod pachą czy znacznie niżej?) Nigdy nie mierzyłam temp w tym celu więc się nie orientuje. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miltus Napisano Listopad 8, 2010 Witam:) Mam pytanko dotyczace sluzu i miesiaczki, otoz staramy sie juz od jakiegos czasu o maluszka, 4 dni temu dostalam ,,okresu". Zawsze jest on bardzo obfity i dlugi trwa ok 6 dni, ten jednak trwal przez 2 byl bardzo slaby 3-ego dnia mialam tylko troche brazowych plamek a dzis leje sie ze mnie przezroczysty, nieklejacy sie sluz. Czy to moze byc ciaza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżulka Napisano Listopad 8, 2010 Myslę, że najlepiej iść do lekarza, raczej nie podejrzewam ciązy, zwłaszcza jeśli to jedyne objawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miltus Napisano Listopad 8, 2010 jest jeszcze bieganie na siusiu co pol godziny i lekki bol podbrzusza. Jutro rano i tak po test polece, jestem strasznie niecierpliwa;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 8, 2010 MyszkaP jesli chodzi o temperature owulacyjna ja zawsze mierze w pochwie ta pod pacha jest zawsze nizsza miltus jak bedziesz wiedziez daj znac czy to 2 kerski byly,oczywiscie trzymam kciuki Dzulka ty tez daj nam znac czy przyjdzie do ciebie czy nie pozdrawiam wszystkie kobietki,milej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżulka Napisano Listopad 8, 2010 Poczekam jeszcze 2 dni, do swoich urodzin, ale byłby prezent :) Czytałam właśnie że zawroty głowy spowodowane są zmianą ciśnienia, mniej krwi dopływa do mózgu, więcej do łozyska.. A ja zawsze miałam baardzo niskie ciśnienie, poniżej 100.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżulka Napisano Listopad 8, 2010 a, jeszcze z takich zmian, to zauważyłam ciemniejsze obwódki piersi i kłucie w lewym jajniku, podobne do bólu owulacyjnego, który miałam 2 tyg temu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa11 Napisano Listopad 9, 2010 A komuś się ostatnio udało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aichaoao Napisano Listopad 10, 2010 :) fioletowy lakier :) staram się od 4 misięcy, ale wcześniej prawie pół roku nie zabezpieczałam się i nie wpadłam.. u mnie bedzie ciezko, nie mam jednego jajnika, nie wiadomo jak długo bede zbijac prolaktyne zeby była prawidłowa..wciaz mam pod gorke, co 3 lata laduje w szpitalu jak nie cysta na jajniku przypominająca wielkością mały bochenek to torbiel na torbielu, teraz zamiast co kwartał chodzic do gin, musze byc co miesiac w dodatku prywatnie..to jest dla mnie jakas masakra, jak juz sie pojawi torbiel to dosc szybko rosnie i od razu operacja.. planowo za 3 dni powinnam dostac miesiaczke ale licze na to ze jednak nastapi taki moment, dzien w moim zyciu ze ta miesiaczka sie nie pojawi a fasolinka :) jesli nawet wystapi za te 3 dni to zaczynam stosowac testy owulacyjne, jak dotad nigdy ich nie uzywałam wiec moze warto sprobowac..? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość optymistyczna2888 Napisano Listopad 10, 2010 Na pewno w końcu się uda, prolaktyna też znika, po leczeniu, więc glowa do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 10, 2010 Aichaoao ja tez zbijam prolaktyne bromergonem,wiem ze czasami moze to trfac dluej ale sa tez przypadki gdzie dziewczyny w 3 cyklu stosowania tabletek zachodza w ciaze,a tym ze nie masz jednego jajnika sie nie przejmuj znam dziewczyne co tez miala usuniety jeden jajnik lekarze powiedzieli jej ze napewno nie bedzie miec dzieci a teraz ma sliczna i zdorwa dziewczynke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 10, 2010 ja dzis poprostu umieram brzuch mnie boli jak ch....,wlasnie dostalam @ i kolejny miesiac nic,trace juz nadzieje na te 2 kreski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aichaoao Napisano Listopad 10, 2010 gosiu dziekuje ze dajesz mi nadzieje, tez juz słyszałam rozne diagnozy na temat mojego stanu zdrowia i nawet lekarz powiedział mi ze w moim przypadku metoda in vitro to byłyby wyrzucone pieniadze, po czy inny znowu oznajmił mi ze mam spore szanse, dlatego stwierdziłam ze lekarzy nalezy traktowac z przymrozeniem oka, owszem poddawac sie leczeniu ale nie brac sobie wszystkiego do serca, z natury jestem optymistka i chce wierzyc ze wkoncu sie uda predzej czy pozniej i Tobie tez tego zycze, nie w tym miesiacu to w nastepnym - trzymam mocno kciuki za ciebie :) U mnie ma sie pojawic ciocia za 3 dni ale jak dotad nie mam na razie obiawow, nic nie boli wiec moja nadzieja wciaz trwa przy mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ___rodzice___ Napisano Listopad 10, 2010 Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy lakier 0 Napisano Listopad 10, 2010 witacie ja tez dzis dostlam okres rano mierzylam tempke 37,1 niewem czemu jeszcze nie spadla ale napewno spadnie po okresie terz tylko czekamy z mezem na badania i ewentualne leczenie juz przestaje sie starac bo to nic nie daje widac cos jest na rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aichaoao Napisano Listopad 10, 2010 fioletowy lakier nie martw się następnym razem sie uda, moze jak troszku odpuscisz to akurat się powiedzie :) - bedzie dobrze ! ! ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 10, 2010 Aichaoao co do lekarzy to masz absolutna racje,ja tez trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieje ze @ nie przyjdzie do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy lakier 0 Napisano Listopad 10, 2010 Aichaoao my juz dawno odpuscilismy tu potrzeby jest lekarz ibadanie nasienia bo odpuszczac to ja moge i kolejne 2 lata i sie nie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pandzia_1 0 Napisano Listopad 10, 2010 Oj kobity, czyli dalej wszystkie jedziemy na jednym wózku, będzie dobrze, napewno nam wszystkim się uda i już niedługo będziemy po kolei czytać wpisy o dwóch krechach :) Ja jeszcze jutro mam @ i koniec, naszczęście zawsze miałam ją krótką, 4 dni i po krzyku :) chociaż tyle dobrego w tym wszystkim :) Głowy do góry, mamy siłę, mamy moc, możemy całą noc hi hi hi ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Listopad 10, 2010 Pandzia_1 widze ze humor dopisuje, to dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach