Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredoty

Polki sa zlosliwe i zazdrosne!!!!

Polecane posty

Gość wredoty

jw.wystarczy,ze jedna ma wieksze mozliwosci ekonomiczne i....tutaj zjedza cie z tego powodu zywcem:(dlatego taka opinia o nas w calej Europie!!!!smutne

Gość to akurat prawda!

Gość mieszkam
no to teraz czekaj jak Cie "zjedza":)taka juz nasza natura zlosliwych suk.pozdro

Gość wertaaa
a jakie to może mieć większe możliwości ekonomiczne , w naszym kraju, chyba zartujesz

Gość bele de jour
masz całkowitą rację!!! Jak ktróejś się lepiej powodzi to masakra:o

Gość bele de jour
jak się ma głowę na karku to i możliwości są wieksze

Gość to samo mowia o sobie
dziewczyny innyc nacji - nie raz słyszałam. Solidarni są tylko Zydzi i Chińczycy.

Gość kapakapa
Prawda!!!!!pod kazdym wzg

Gość wredoty
zostalam tutaj na forum doslownie zgnebiona,ze kupilam lepszy wozek dla dziecka,lozeczko i inne pierdoly:(smutno mi z tego powodu bo nie przypuszczalam,ze tak na mnie siada....:(

Gość no no właśnie
to prawda

Gość wredoty
do postaram sie....zgadzam sie z Toba w 100%

Gość suche gacie na dnie morza
a ja tam nie wiem, wedlug mnie to jedne zazdroszcza a drugie za bardzo chca pokazac jak to one duzo maja :)

Gość nnnnnnii
tu nie chodzi o pokazywanie, spotkalam sie dokladnie z tym samym co autorka , tez zostalam zgnebiona za lepszy wozek, lozeczko, ubranka itp, wszystkie dziewczyny porownywaly miedzy soba co kupily , wyrazaly swoje opinie itp, tez chcialam uslyszec opinie o moim wozku czy lozeczku, czy to znaczy ze chcialam sie pokazac??? nie...chcialam normalnie wymienic zdania..a zostalam dokladnie zgnebiona...

Gość wredoty
a najlepsze jest to,ze jak napiszesz,ze chcesz kupic np. wozek za 500zl to cie wysmieja,ze kupujesz byle gowno:(

Gość allegroooooooooooooooooooooo
bo ludzie, nie znoszą innych ludzi, którym się wiedzie lepiej od nich samych.

nie wiem z kim wy macie do czynienia. nie spotkalam sie z takim podejsciem, zeby kto kogos gnoil. czasem po prostu bywa, ze kupuje sie wozek za 2,5 tys i jest on o wiele mniej wygodny od tego za 500-600, wiec po prostu mozna skomentowac nieudany zakup.

Gość żadna nie kupuje
ej, to prawda, zapytajcie na kafe, jaki kupić wózek do 3,5 tys., myślicie, że ktoś coś sensownego poradzi? nie, zaraz zlecą się takie, które będą pisać, "a po co za tyle?", "ludziom się w doopach przewraca" itd.

Gość wredoty
dokladnie....zmieszaja cie z blotem i wyzwa od roznych bo masz moze lepszy wozek,lepsza prace albo wiecej podrozujesz:(porazka

Gość są są, to prawda

A mnie denerwuje zdanie "oszczędzasz na dziecku", zdanie wypowiedziane z pogardą, jakby ludzie pozapominali co to oszczędność i dalekosiężne planowanie wydatków. niektórzy pozapominali co to zdrowy rozsądek. radzono mi bym tyle rzeczy dla dziecka kupiła, dla siebie po porodzie, nie kupiłam wiele z dzisiejszego "standardowego" wyposażenia np. przewijaka i jakoś sobie radzę, niby nic, 50 zł, ale za te 50 zł mam 4 pudełka mleka dla małego. ostatnio wiele rzeczy przeliczam na mleko i łatwiej mi czegoś odmówić, czegoś co nie jest mi niezbędne.

Gość wredoty
marystuart...chyba jestes krotko na tym forum skoro nie spotkalas sier z zlosliwoscia:)

To zależy czy ktoś odpisuje żeby faktycznie doradzić czy też zanim przyłoży palucha do klawiatury już dymi cały zwarty w gotowości żeby przygryść i dopiec i tym sposobem wyrazić swoją "mądrość". Im cięższe życie prywatne tym większa złośliwość wobec innych na forum. Jak to się mówi, stare niebleknące przysłowie : polskie, szare zagryziaki:D

Czasem lepsza własna najgłupsza decyzja niż ta otrzymana życzliwie ;) na forum

Gość widze, ze autorka
ano sa koszmarne, autorka sama sobie odpowiada, wypowiada sie pod roznymi nickami i jeszcze wyzywa inne od suk, na szczescie jej wulgarny post zostal usuniety :///

Gość Polki są jednak koszmarnie
koszmarnie koszmarnie wulgarne. A wyżej podpisała się jedna z tych rozdartych bab! 😠 Post ją mierził, bo prawdy się o sobie samej dowiedziała.