Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arpad17

SAMOTNE MATKI-ZALOZMY KLUBIK

Polecane posty

chyba już wiem jak to zrobić ;-) jesli jestes teraz zalogowana na swoim skype to sie wyloguj. i wchodząc na ikonkę skype pod nazwą użytkownika jest napis ''Nie masz konta skype?'' w to musisz wejść i utworzyć nowe konto ;-)

jestem z Bydgoszczy i jestem mlodziutka. Mam 21 lat i 3,5 rocznego syna. Rok temu rozstala sie z tata synka (bylismy ze soba 5 lat). Duzo ludzi mowi mi ze jestem ambitna (az nad - w porownaniu do rowiesniczek) Obecnie nie pracuje i nie moge nic znalesc. Mialam swoj sklep z ciuchami ale niestety nie poszlo. Teraz dorabiam sobie zakladajac paznokcie zelowe aczkolwiek nie ma duzo chetnych. Teraz znow mam pomysl na biznesik ale nie mam motywacji...jakos tak "wygasam" ostatnio. coraz rzadziej sie smieje (a bylam dusza towarzystwa) Ja rowniez nie wiem jak utworzyc takie konto na skype.

martuniabdg też mam 21 lat ;-) mój synek ma troszkie ponad 2 latka ;-) a ja czuje sie nieco starsza, chyba psychicznie się starzeje , hi hi ;-) ja tez mam problem ze znalezieniem pracy ! ;-( od jakiegoś czasu wysyłam Cv,ale póki co bez rezultatu. a ja też mam ''malutki biznes'' wystawiam ciuszki po małym na stronie intern.

ja tez czuje sie nieco dojrzale...chcialabym juz stabilizacji, szczescia synka i swojego. ehh o zycie jest takie pokrecone ale to siedzenie w domu mnie DOBIJA!! siedze przed laptopem i co...nic pozytecznego tyle ze moge sobie z WAMI porozmawiac...

SZUbrawiec Dlugopisy skladaja... wiersze pisz... ksiazki czytaj...ucz sie... a nie biadolisz i marnujesz czas. A ty myslisz ze siedzac w domu i nie majac pracy to mozna skupic sie na ksiazce? skladac dlugopisy? prosze....nie bidole tylko moze chociaz tutaj ktos cos doradzi i wespsze...a nie oceni

mamuska a mnie sie ciagle moj skype automatycznie wlacza to znaczy odrazu mam otwary moj bez zadnego logowania cholera.

A nie pomyslalyscie o tym ze robicie krzywde dzieciom i swoim rodzicom ???? Oddawanie sie byle komu jest po pierwsze niezbyt moralne, a po drugie co z dziecmi, co z waszymi finansami ???? Pracuje w MOPR i ciagle przychodza do nas samotne matki, ktore uwazaja ze wszystko im sie nalezy i nie rozumieja ze sa zalosne .... zenada....

do pana z gruba stopa Dla twojej swiadomosci, ja nie oddalam sie byle komu, zwiazek trwal kilka lat zanim przyszlo dziecko, wiec twoj komentarz nie na miejscu. Poza tym my nie zalimy sie nikomu, chcemy sobie same pomoc i doradzic , wiec prosze nie piszcie takich komentarzy. ok rozumiem tam gdzie pracujesz moze mas zkontakt z samotnymi matkami ,ale nie wszystkie sa do siebie podobne . Sa tez takie jak ja, dumne i godne i nie prosza o nic , bo wiemy ze potem tak na nas patrzycie . A z drugiej strony , tak nalezy nam sie , bo nic nie wynagrodzi nam bycia samotnym rodzicem. Poczytaj poczatek watku, to dotyczy tez samotnych ojcow. Plec nie ma tu znaczenia. A co bys powiedzial samotnemu ojcu, ktorego zona zostawila samego z dzieckiem, albo wdowcowi , ktoremu zona zmarla ? Ze oddal sie byle jakiej, albo gorzej, ze zrobil dziecko takiej ku..........sorry za wyrazenie . Bez sensu facet obudz sie !!!!!!

sluchajcie probuje z tym skypem , ale u mnie nie ma tak, to mi wszystko automatycznie wskakuje , ja sie w ogole nie rejestruje tylko odrazu jak wciskam skypa to mam otwarte konto

Te wasze pomaganie sobie nawzajem to doradzanie, jak napisac wniosek do opieki o darmowe datki..... dowiadujecie sie miedzy soba jak pisac podania i gdzie stukac.... niech tylko beda darmowe leki juz tysiac samotnych matek przychodzi z wnioskiem o darmowe leki !!!!! Same dbajcie o dzieci, myslcie, myslcie !!!!!!

Pan z gruba stopa i wlasnie przez takich gburow i zalosnych ludzi jak Pan nasz kraj jest jaki jest. Bo zamiast zrozumiec sytuacje drugiej osoby to siedzicie z d...i za biurkiem i ciezko wam wziac sie do roboty. Zachowujecie sie jak byscie byli lepsi, bo macie prace i pelne rodziny w domach? I ja dlatego jestem SAMOTNIE WYCHOWUJACA MATKA bo nie wytrzymalabym z takim egoista pod jednym dachem. Ale tak....wy wiecie wszystko lepiej i wazne ze wam jest dobrze!! A skoro ciezko ci sie wykonuje Twoja prace to ja zmien bo widocznie nawet nie nadajesz sie do siedzenia za biurkiem - siedzisz tam za kare? ale fakt...tacy ludzie jak ty potrafia tylko krytykowac i udawac Panow i Wladcow ;/

Pan z grubą stopą----> Sam jestes kurwa zalosny!!! Jestesmy tylko ludzmi kazdy ma prawo do bledow i porazek... a ty tylko pierdolisz i pierdolisz!!! Az mi sie sama piesc zaciska...na takich idiotow!!!

wyjebalabym Ci w ryj tak ze bys sie nogami nakryl i obsral przy okazji!!!! Az mi ulzylo :):D

do pana z gruba noga ty chyba jakis rasista jestes na samotne matki , takie skrzywienie po pracy. A co w tym zlego , ze mozna dostac leki za darmo, ok jak sie naleza niech biora, a co powiesz na to , ze samotnym matkom daja mieszkania socjalne , pewnie tez powiesz ,ze sie nie nalezy. Coz jaki problem z jednej pensji zaplacic za wynajm , utrzymanie ,leki itp, kurcze malzenstwa sobie z tym nie radza A TY CHCESZ Z SAMOTNEJ MATKI ZROBIC GENIUSZA, KTORY MA SOBIE RADZIC , BO TAKIE MASZ WIDZI MI SIE I ZALUJESZ MATKOM NA LEKI DARMOWE, WSTYDZ SIE !!!!!!!. My dbamy o dzieci i myslimy dobrze , nie masz pojecia ile sil mamy wlasnie przez to , ze musimy borYkac sie z takimi jak ty. A zaloze sie , ze jakbys mial przezyc miesiac , tak jak samotna matka , to pewnie bys wyladowal w psychiatryku, albo bys sobie zyly podcial, wiec nie oceniaj nas

wróciłam ;-) popieram Was kobietki w tym co piszecie! bo taki ''Pan'' tylko lubi komuś doje*** oczernić, ocenić-według własnej miary... a nie wie co to POMOC.

A JA I TAK MYSLE ,ZE NAM SAMOTNYM RODZICOM , CZY TO MATKOM , CZY OJCOM ,PO PROSTU MEDAL SIE NALEZY I TYLE . I NIKT MNIE OD TEGO NIE ODWIEDZIE. ZADEN GRYZIPIOREK, W PIDZAMIE I CIEPLYCH KAPCIACH DRZE SIE W DOMU NA ZONE , ZE HERBATKA WYSTYGLA, CZY ZADNA BABA JEDZA CO POD MIOTLA CHLOPA TRZYMA I NARZEKA , ZE ON MALO ZARABIA , A ON BIEDNY HARUJE JAK OSIOL. KOCHANI GLOWNA IDEA TEMATU POMOC SOBIE , SAMOTNYM RODZICOM I NIE WAZNA PLEC, NAWET NIE WIESZ (PAN Z GRUBA STOPA) ILE SAMOTNYCH OJCOW CIERPI TAK JAK SAMOTNE MATKI, WIDZE , ZE NIE MASZ POJECIA NAWET O CZYM MY TU MOWIMY , WIEC ZNAJDZ SOBIE INNE FORUM, ALBO WEZ SIE ZA SIEBIE , POUCZ DOKSZTALC ZYCIOWA, A JAK NARAZIE Z TYCH NARZEKAJACYCH TO TY NAJGORZEJ WYPADASZ NIC TYLKO ZALISZ SIE NA SAMOTNE MATKI, CZYZBY JAKAS DEPRESJA ZIMOWO-MANIAKALNA

DO PUF1313 DZIEKI ZA EKSPRESJE, BO JA TO TAK LADNIE I LITERACKO, KURCZE SUPER SPODOBALO MI SIE , TAK Z GRUBEJ RURY, DZIEKI BADZ Z NAMI, NA TOPIE POZDRAWIAM

do MAMUSKA 8912 jak bylo na spacerku ? a z tym skypem porazka glupie pudlo ten komp cholera , ja sie na tym w ogole nie znam, moja kumpela mi wszystko poustawiala, ja to humanistka jestem , a matma i kompy nie moja dzialka. no wiecie gotowac lubie, o mieszkanko zadbam, swoje sie nauczulam , ale komputery, o nie, dopiero w tym roku sie tego nauczylam, dla mnie to katastrofa

do martuniabgd mi pomagaja filmy i ksiazki sluchaj zrob sobie, jak mozesz cos dla siebie, co lubisz, dobra herbatke czy to w dzien czy wieczorem, wypozycz dobra komedie i ogladaj smiej sie to pomaga, ksiazki tez sa super , ale jak mialam depresyjke to skonczylam na ok 250 harlekinach no i kurcze potem rozmarzona bylam , to nie pomoglo, a komedia im glupsza tym lepsza, szczegolnie jak sie zrelaksujesz jakas kapiel, prysznic, mily zapach. Mi pomoglo jak zaczelam robic cos dla siebie , bo ciagle tylko dziecko i dziecko, sluchajcie moj maly ma dzisiaj 9,5 roku i nadal mnie absorbuje strasznie wiec wykorzystuje kazdy wolny moment dla siebie . To mi zawsze pomagalo, choc czasem wydaje mi sie ,ze troche to egoizm, ale sluchaj jak maly idzie spac to koniec szychty, mozesz wtedy jak ci starczy sil zrobic cos dla duszy. Ja sie ciesze z drobiazgow, bylam zupelnie sama z malym , zadnej rodziny , pomocy dzien i noc , chora i zdrowa , zawsze sama, wiec dzis sie smieje, nie ma nic gorszego , bo w piekle juz bylam, czolgajac sie do toalety na podlodze z goraczka 40 stopni i niemowlakiem na rekach. glowa do gory depresyjke przezyjemy razem dziewczyny