Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arpad17

SAMOTNE MATKI-ZALOZMY KLUBIK

Polecane posty

hej dziewuszki ja tez juz jestem tzn jestem chwilowo. Bylamm z malym na takim fajnym placu zabaw...poki jest pogoda niech troche jeszcze poszaleje. zaraz wejde na to forum tego goscia:D i zobaczymy coz o nas mysli...

martunia witaj kurcze ten gosc to skonczony idiota zywcem bym go udusila mnie nerwy napsul a jak bylo na spacerze ?

nie moge znales tego tematu...;/ na spacerku bylo ok nawet obeszlo sie bez placzu u malego bo ostatnio u niego to czesty objaw :D a wy co dzisiaj porabiacie? ja mam o 19 spotkanie z przyjacielem :D na na na..:D

DO MARTUNI JA TEZ SZUKALAM PONOWNIE ABY MU DOWALIC KILKA SLOW I TEZ NIE MOGE NZALEZC WSZYSTKO ZNIKNELO ALBO TO BYLO NA INNYM FORUM NIE W MACIERZYNSTIE , POSZUKAM ZNAJDE DRANIA MILEGO WIECZORU I UDANEGO SPOTKANIA, ABY CHWILA WYPOCZYNKU TRWALA CALA WIECZNOSC POWODZENIA

WIECIE CO TO PIERSCIEN DOPOCHWOWY , LEKARZ MI TO PODAL JAKO PROPOZYCJE ANTYKONCEPCJI , Z SILIKONY WKLADA SIE NA 3 TYG POTEM TYDZIEN BEZ I NOWY PIERSCIEN , KURCZE NAWET NIE WIEDZIALAM ZE COS TAKIEGO ISTNIEJE.

HEJ Chyba lapie jakiegos dola, kurcze jak ja tego nie cierpie. Tyle mam do zrobienia , ale mam jakis seksualny dzisiaj dzien, pierd...le robote, czyli totalny olewator, czy wy tez tak macie , nic mi sie nie chce, niby wszystko ok, to samo ,ale humoru brak, jakis bezsens egzystencjalny mnie dopadl. cholera........najchetniej bym poszla spac i czekala na nowy dzien. pozdrawiam

hej:) to ja z nazwy samotna mama....na szczescie tylko z nazwy bo mam dwie wspaniale dziewczynki.....a ze faceta przy moim boku nie ma no coz ,,,,tak w zyciu sie czasem uklada nie placze z tego powodu nie chodze smutna i zalamana ........radzimy sobie z dziewczynkami juz sie tego nauczylysmy ...bylo ciezko ale po co do tego wracac........

Hura !!! Udalo mi sie , tylko jakos narazie jeszcze nie zadzialalo, czy to trzeba odczekac, zalozylam nowy email i tez nowego skypa , krok do przodu dla mnie , ale sie ciesze, bo ja zupelnie w tym sie gubie, troche mi to zajelo ale jest szukajcie na skypie ............. arpad1717 polska

witaj:) .......fajnie ze ktos wreszcie pomyslal o nas mamach z dziecmi ....a swoja droga nie lubie tego okreslenia **samotna mama****bo ja samotna nie jestem bo mam CUDOWNE dziewczynki a jak ktos nowo poznany dowiaduje sie ze nie mam faceta to od razu patrzy jakbym ja temu byla winna..albo trafi sie jakis kretnyn mowiacy ze moglam myslec wczesniej ze nie tworze rodziny i takie tam......a kazda ma swoja historie czesto dramatyczna i w wiekszosci to zostajemy bez faceta bo to on nie sprostal zadaniu bycia ojcem glowa rodziny a wiem z wlasnego doswiadczenia ze o bycie mama z dziecmi tylko obarcza sie wina kobiety .......JAKIE TO NIE SPRAWIEDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ano nie sprawiedliwe, cholernie, ja na szczescie pamietam tylko jeden epitet, ktory mnie zranil, ze teraz to ja juz jestem gatunek B czyli drugi gorszy , bo stara (wtedy mialam 33) i na dodatek z dzieckiem. reszta bzdur sie nigdy nie przejmowalam. ale dzisiaj mam ogolnego dola i marzy mi sie cos dobrego zjesc, chyba sie przejde do sklepu i cos upichce, moj maly( 9,5 roku) tez ma jakis humor , ale jest kochany i zawsze mnie wspiera, wiec cos razem wymyslimy na pewno moze tosty, nasze ulubione w piekarniku a potem klade na gore pokrojone drobno pomidorki i ogorki kiszone i sol i oregano my to uwielbiamy po poludniu zrobilismy sobie francuskie tosty jaka nazwa , a to tylko zwykla bulka moczona w mleku a potem w jaju i na patelnie, znam kilka takich przepisow fajne , wynikaja z biedy i braku kasy , tak bylo u nas , ale bardzo to lubimy. ostatnio pokochalismy platki owsiane blyskawiczne na mleku gotuje , potem tre jabluszka i mieszam je z cynamonem i cukrem waniliowym no i ukladam na tych platkch czesto robie ludzika wlosy nos i buzke , moj maly to uwielbia i to yakie mile dla niego polecam , czasami mam fantazje na takie rzeczy a wiec znikam do tostow pozdrawiam

cos mi nie wyszlo , konto jest na skypie, ale jak mam sie tam dostac z mojego kompa w ogole mi nie wyskakuje tak jak przy starym kurcze no

znikam dziewczyny do kuchni a potem do obowiazkow i do wyrka , mam dosc tego dnia niech juz minie dobranoc pozdrawiam

.... Bez faceta u boku trudno Wam bedzie .... utrzymac dzieci i siebie ..... jedzenie kosztuje, a dzieci trzeba wychowac na LUDZi nie na rozbojnikow ..... I nasuwa sie refleksja : czemu nie pomyslec wczesniej o dobrym, odpowiedzialnym partnerze... o bezpieczenstwie dzieci...... Nie martwcie sie i uszy do gory ..... Polska jest opiekunczym panstwem i poradzimy sobie z pieniazkami na chleb i na zeszyty dla dzieci.... Uszy do gory .....

I nie stosuj pierscien dopochwowy.... bo to facetom niewygodne i ociera .... lepiej tabletki tak jak kazda dziewczyna.... najlepsze i najbezpieczniejsze .....bo moze byc znowu slodki dzidzius....

Ja tez mam dosc! no i po przyjazni...kuuuuuu******wa mac! :( a Pan z gruba stopa niech wygina z tego topika!! nie masz czlowieku nic lepszego do roboty tylko wymadrzac sie na kobiecym forum? wrrrr wsciekla jestem. DOBRANOC dziewuszki.. :(

hej dziewczyny !!! tosty byly pycha, maly po kapieli oglada film, ja swoje na dzisiaj zrobilam, teraz dobra zielona herbatka z jasminem i do wyrka , jak ja nie cierpie tej zmiany pogody, cholera , ja mam w lecie goraco, a teraz tez nie jest zle , nadal mozna kapac sie w morzu , i chodzic w krotkich spodenkach, ale organizm odczuwa zmiany, wiec to jakies przesilenie jesienne czy cos takiego, bede tu jeszcze przez chwilke ..........pozdrawiam do pana z gruba stopa no tego juz za wiele aby jakis obcy facet mi udzielal rad co i jak mam doustnie czy dowcipnie stosowac, sorry nie twoja sprawa, a po 15 latach brania pigulek czas na odpoczynek, coz ,ze zmeczona , inny klimat, inna godzina i pogoda, ja mam jesien z temperatura teraz za oknem ok 25 stopni a to juz wieczor . Dziekuje za rady, i prosze uprzejmie , jak masz cos ciekawego do powiedzenia , na temat, posluchamy , moze sie przydac, ale do spraw prywatnych , babskich , sie nie mieszaj i powiem ci jeszcze , ze jakbys zobaczyl niektore z nas to by ci szczeka opadla ( czyste , zadbane, pachnace, nie pijane i nie nacpane), my samotne matki to nie jakies wywloki, czy zebraczki, za ktore nas masz , na chleb mamy i na zeszyty tez , pracuje uczciwie i mojemu dziecku nic nie brakuje, nie potrzebujemy zapomogi ani litosci lecz dobrej rady na kobiece smutki, a w tym nam nie pomozesz, choc moze znajdzie sie cos co bedziesz wiedzial i za jakis czas sie okaze , ze to sie moze przydac, nigdy nic nie wiadomo , jak pracujesz , tam gdzie powiedziales to znasz od potrzewki te sprawy, a moze znajdzie sie jakas mama, ktora potrzebuje konkretnej porady, o szkoleniu czy terapi, ok nie przekreslam cie jeszcze , ale ostrzegam cel mam jeden podbudowywac samotne mamy, nie do korzystania z pomocy osrodkow mops czy inne , ale pomoc jak tego uniknac jak uciekac przed ta sytuacja i biurokracja, jak starac sie byc nie zalezna od instytucji, wiec jak masz wiedze na ten temat to sie przydasz, jak nie to bye bye a i moze jeszcze uda mi sie zmienic twoje podejscie do nas, dopowiem jedno znam przypadki, samotnych matek, ktore faktycznie sa okropne, klamia wrecz lgaja, wykorzystuja wlasne dzieci , manipuluja sytuacja , sa cwane i wredne, czesto stoczone na pol-dno i chyba ty takie wlasnie znasz . Niektore same tego chcialy , a niektore wpadly tam, bo nie mialy z nikad pomocy , dobrego slowa , czy wsparcia. A tu chodzi o klubik na codzien , ale i nie tylko, do takich awaryjnych spraw tez jestesmy, zamiast plakac samotnie my tu bedziemy w komplecie cierpliwie sluchac, doradzac, mobilizowac , opieprzac za glupote jak trzeba to tyle teraz faktycznie dobranoc wszystkim pozdrawiam

martunia co sie stalo, kurcze przykro mi za ciebie , jak przyjazn prawdziwa to przetrwa, trzymam kciuki i pamietaj , nie denerwuj sie, jutro jest nowy dzien a i dobre wiesci juz wiem jak uruchomic nowe konto wiec jak damy sobie znak to sie wtedy podlacze i pogadamy ale uwierzcie co sie nameczylamzanim zrozumialam co i jak zrobic ale ok dziala pozdrawiam

zapomnialam dopisac ,ze jutro tez siedze w domu , jednak do pracy nie jade a konto skype ma podwojna 17 pamietajcie arpad 1717, tylko wczesniej musze sie podlaczyc wyjsc ze stalego konta i wejsc na nowe, pa pa

do pana z gruba stopa ja wyrzucilam tabletki po 15 latach brania i na pewno do nich nie wroce, a bralam wszystkie mozliwe, a wlasnie ze pierscien sprobuje , a jak juz tak bardzo to cie ciekawi, to sa jescze plastry, wszystko co omija przewod pokarmowy , a to zmniejsza narazenie na grzybice, ktora jest czestym skutkiem ubocznym pigulek, ale w tym temacie to chyba nie bedziemy wiecej dyskutowac

Hej wpadłam się przywitać. Będę wpadać na ten topik. Mam synka 1,5 roku, a sama mam 30+ VAT ;-) Pozdrawiam ciepluto i życzę dobrej nocki.

:D Nie no, usmialam sie konkretnie! :) Pan z gruba stopa daje nam tu takie rady, ze ho ho!!! Ale fajnie, ze sie angazuje chociaz zeby z nami pogadac. Piszcie, piszcie, humor mi sie az poprawil. Arpad17, ja wiem doskonale co to sa te seksualne dni. mam ich troche co miesiac... ;)

Witaj My New Life !!! ciesze sie , ze powolutku nasz klubik sie powieksza, mam nadzieje, ze zostaniesz z nami. pozdrawiam