Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

"a kto mowi ze za 100 zł? przeciez jest jeszcze NFZ" Czekaj sobie w kolejkach. "tak terapia trwa dosc dlugo ale przynajmniej cos robisz a narzekanie na pewno nic nie zmieni." To jak z medytacją: niby coś robisz ale tak naprawdę to siedzisz w jednym miejscu na dupie. "afirmacje dzialaja na niska samoocene, bo to wlasnie o to chodzi ze ktos ocenia siebie bardzo zle a nie jest to prawda" Dla niego jest prawdą ponieważ jego podświadomy umysł w to wierzy. Każda sugestia jaka jest niespójna z jego obrazem samego siebie zostanie odrzucona. Nie ucz ojca dzieci robić. "np taki autor tego tpoku, wydaje sie byc madrym czlowiekiem, pewnie bardzo ciekawie by sie z nim rozmwialo" My jesteśmy jak okazy w ZOO. Każdy chciał by podejść i zobaczyć. "nie wiem jak wyglada ale na pewno ma cos w sobie co jest fajne, moze ładne zielone oczy, albo sliczne doleczki jak sie usmiecha, slodki nos, ładne dlonie" Bardzo fajne. Bardzo. Ubaw po pachy. "kazdy cos ma na co zwraca sie uwage i jest wyjatkowe." Kod DNA. Mówi Ci to coś? "ktos z niska samoocena tego nei widzi a nawet potrafi obrocic to przeciw sobie i w tym ma pomoc psycholog. zeby szczerze na siebie spojrzec i zobaczyc jak widza nas inni" Nas tak właśnie widzą inni (kobiety w tym przypadku). Ja sobie tego nie wymyśliłem, nie przyśniło mi się. To jest suma moich doświadczeń.

a wam sprawia radość jak kobiety dają wam rady z których i tak nie skozrystacie bo wszystko już wiecie,znacie i doświadczyliście....nie potzrebujecie rad tylko tego żeby sie wami ktoś interesował choć na forum.prawda?O to jeżdzi,tak? God-powodzenia w realu i więcej wiary w siebie-niektórzy niesmiali są słodcy-naprawdę...

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
wybieracie sobie zlołzy to dostajecie po szortach lubicie pizdy co traktuja was jak sciere do podlogi no to powodzenia

"wybieracie sobie zlołzy to dostajecie po szortach lubicie pi**y co traktuja was jak sciere do podlogi no to powodzenia" Nie. Zwykłe dziewczyny ze szkoły, z uczelni. Ale ponaginaj fakty aby ci do teorii ładnie pasowały.

Gość god_is_nowhereeee
Ja w realu też już nie będę nawet próbował. Bo w realu było tak samo jak w necie. Zawsze wszystko szlag trafiał.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
dziekuje ze tak podsumowales moj wklad w rozmowe

"a wam sprawia radość jak kobiety dają wam rady z których i tak nie skozrystacie bo wszystko już wiecie,znacie i doświadczyliście" Tak. Poza zamknięciem się w domu wariatów przerabialiśmy większość możliwości. Robiliśmy to samo co inni... i nie działa. "nie potzrebujecie rad tylko tego żeby sie wami ktoś interesował choć na forum.prawda?O to jeżdzi,tak?" Nie. Nikt nie zmusza kogokolwiek do czytania. Także ciebie. "niektórzy niesmiali są słodcy-naprawdę..." Zwłaszcza gdy wyglądają jak Johnny Depp.

""niektórzy niesmiali są słodcy-naprawdę..." Zwłaszcza gdy wyglądają jak Johnny Depp." A gdzie tam! Według niej wystarczy, że będzie szczupły i wysoki.

"offerma, może słabo szukałeś?" Szkoda, że sobie z zagranicy nie sprowadził.

Gość god_is_nowhereeee
Napiszę jeszcze jedno. Nie warto próbować , bo pustka robi się coraz wieksza.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
staralam sie z kazdej strony podejsc temat zeby choc troche zasiac watpliwosci ze warto sprobowac, ale dobrze nikt mnei tu nie zaprosil weszlam na ring, dostalam pysk dziekuje bardzo

"za granicą też mnie nie chciały" Jakby takim zależało na obywatelstwie to byś się opędzić nie mógł.

Gość nNoNoName
no fakt trzeba czekac ale miesac do 3 na 1 wizyte to chyab nie tak dlugo co?? afirmacja dziala na zasadzie samospełniającej sie przepowiedni. jesli cos słyszysz po raz setny zaczynasz w to wierzyc. i tak jesli ktos mowi ci cale zycie ze jestes debilem wierzysz w to mimo tego ze jestes bardzo uzdolniony. "Nas tak właśnie widzą inni (kobiety w tym przypadku). Ja sobie tego nie wymyśliłem, nie przyśniło mi się. To jest suma moich doświadczeń." nie wierze. przeciez chodzac po ulicy widzee rozne pary, czasem sa takie gdzie np. niezbyt uroziwy facet jest z piekna kobieta lub na odwrot. nie wyglad sie liczy tylko charakter!

w sumie to trochę smutne że w świecie gdzie liczebnie dominują kobiety, jest tylu samotnych nieszczęśliwców, w zasadzie to kobiety powinny narzekać na brak, że tak powiem kandydatów do ręki

"staralam sie z kazdej strony podejsc temat zeby choc troche zasiac watpliwosci ze warto sprobowac, ale dobrze nikt mnei tu nie zaprosil" Ale my już próbowaliśmy! Czy mi się polski na chiński przełączył, że nikt nie rozumie? "weszlam na ring, dostalam pysk" To jak my tylko nas bardziej bolało.

Gość god_is_nowhereeee
W tym wieku to już za późno na pierwszy pocałunek , trzymanie za rękę itd. Właściwie to ja bym nawet nie potrafił.

"nie wierze. przeciez chodzac po ulicy widzee rozne pary, czasem sa takie gdzie np. niezbyt uroziwy facet jest z piekna kobieta lub na odwrot. nie wyglad sie liczy tylko charakter!" Ale ty nie polecisz na nieaktrakcyjnego. Ci brzydcy z twojej historii może byli, np. bogaci i jakieś na nich poleciały.

Gość god_is_nowhereeee
Widzę też z jaką miną patrzy na mnie dziewczyna mojego brata. Ona ma mnie za nieudacznika , a ma dopiero 20 lat. Nawet nie chce wiedzieć co sobie wtedy mysli.

Gość nNoNoName
god_is_nowhereee czefgo bys nie potafił? trzymac za reke? pocałowac? to wcale nie jest takie trudne ;)

"no fakt trzeba czekac ale miesac do 3 na 1 wizyte to chyab nie tak dlugo co??" Mam ciekawsze rzeczy do roboty niz czekanie na pana profesora aby mnie... zdiagnozował. "afirmacja dziala na zasadzie samospełniającej sie przepowiedni" W która musisz wierzyć! Możesz sobie powtarzać, ze jesteś super aż sie niebieska zrobisz na twarzy ale jak w to nie wierzysz to nic ci to nie da. Tak ciężko zrozumieć? "jesli cos słyszysz po raz setny zaczynasz w to wierzyc" Ja akurat doświadczyłem. Nikt mi nie musiał nic wmawiać. "nie wierze. przeciez chodzac po ulicy widzee rozne pary, czasem sa takie gdzie np. niezbyt uroziwy facet jest z piekna kobieta lub na odwrot. nie wyglad sie liczy tylko charakter!" No to charakter mam do dupy, zadowolona? Jestem cichy, nieśmiały i zamknięty w sobie. To już tabletki i zastrzyki czy od razu w kaftan?

"zefgo bys nie potafił? trzymac za reke? pocałowac? to wcale nie jest takie trudne " Jakby się dziewczynie podobał to rzeczywiście żadna filozofia. Tylko, że się nie podoba.

Gość niemampseudonimubleh
To ciekawe, że podobnie myślą faceci o kobietach z netu i kobiety o facetach z netu...