Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
jak dlamnie autor topiku sam nei wierzy w to ze moze spotykac sie z fajna kobieta wiec jak ona ma mu uwierzyc ze jest tego wart

"ale skoro wy szukacie z tych pozostałych 75 to nigdy nie będziecie zadowoleni... " Ja normalnych szukałem. Nikt tu do dziwek z dyskotek się nie ślinił. nie znam żadnej babki, która leciałaby na jakiś prymityw męski, żadna przy zdrowych zmysłach nie poleci na jakiegoś neandertala" Problem w tym, że waszym myśleniem kierują hormony więc kiedy przychodzi menopauza to zaczyna dopiero rozum wracać. "użalacie się nad sobą panowie, zamiast przystąpić do działania w realu" My już działaliśmy w realu.

Gość god_is_nowhere
Normalne są już zajęte z tego co ja widzę. To , że ty jesteś wolna to czysty zbieg okoliczności. A teraz sama powiedz co sądzisz o facecie takim jak ja: - nigdy nie byłem w związku , nawet się nie całowałem - mam tylko 176 cm wzrostu i szczupłą budowę ciała , moja waga też nie powala na kolana - jestem niesmiały , małomówny , zamknięty w sobie i przez to nijaki i nudny jak cholera - nie potrafię nawiązywać kontaktów - jestem samotnikiem - mam zerowe doświadczenie z kobietami , nigdy nie byłem na randce - zyję sobie we własnym świecie , do którego nikogo nie dopuszczam Sama widzisz , że jestem trefny.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
a doswiadczenie tak naprawde nei ma znaczenia jesli spotykasz kogos madrego, kto chce cie poznac a nei tylko przeleciec facetow tez mozna przeleciec, o czym pewnie nei raz czytalicie na kafe:P

"jestem niesmiały , małomówny , zamknięty w sobie i przez to nijaki i nudny jak cholera, nie potrafię nawiązywać kontaktów, jestem samotnikiem, mam zerowe doświadczenie z kobietami , nigdy nie byłem na randce" Kurwa jak ja to dobrze znam...

Piszesz, że jesteś samotnikiem. Przecież samotnicy są samotni z wyboru. Więc w czym twój problem tkwi?

Gość prze-ciekawa
z twego opisu wychodzi całkiem ciekawy obiekt....nie jestes kurduplem 1,60 m,gruby też nie,a to ze jestes nieśmiały to czasem ma swój urok...:)

Gość god_is_nowhere
..a i jeszcze jedno. Przez to wszystko moja samoocena sięga dna. może jest nawet ujemna.

"Przecież samotnicy są samotni z wyboru. Więc w czym twój problem tkwi?" Nie jest z wyboru.

Gość prze-ciekawa
a nie lubie kurdupli...i bez urazy jeśli któregos z panów obraziłam...:)

Gość god_is_nowhere
Jestem samotnikiem , bo teraz to ja wolę włóczyć się bez celu niż poznawać kogokolwiek. Jakieś 10 lat temu tak nie było.

Skoro nie jest z wyboru to jest samotny, ale nie jest samotnikiem. Można napisać, że niestety, bo byłby raczej szczęśliwy jako samotnik, a przynajmniej bez smutku korzystałby z uroków samotności.

Gość god_is_nowhere
Przyznam , że niesmiałość jest urocza , ale tylko i wyłącznie U KOBIET. Co wy za bzdury tutaj piszecie ?

Gość perfect harmony
"Przez to wszystko moja samoocena sięga dna" no i tu jest pies pogrzebany, bo nie masz samooceny konstruktywnej tylko destrukcyjną, jak ma cię ktoś polubić, powiem śmielej pokochać nawet jeśli ty sam siebie nie lubisz?

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
jestes poprostu uparty jak osioł łatwiej ci powtazac sobie i nastawiac sie na samotnosc niz powalczyc i zebrac kilka koszy jeszcze,, bo to boli prawda?? ale ludzie sa tak rozni, kazdy ma szanse na to by sie zkims dogadac dopasowac (bez zadnych bajek o ksieciach czy innych badziewiach) nie wazne jak wygladasz wazne zebys mi sie podobal niema tez naczenia twoje doswiadczenie byle nam sie dobrze ukladalo, jesli znajdziesz domatorke to wcale nei musisz byc rozrywkowy dlaniej spelnieniem marzen moze byc film wspolnie ogladniety z toba a seks to nei zawody jak najszybciej zaciagnac przecinika do lozka i wykonczyc:P choc pewnie sa i tacy ktorym to odpowiada

Gość prze-ciekawa
u mężczyzn tez jest urocza...taka jest moja opinia ale nie musisz sie z nią zgadzać...:)

Gość god_is_nowhere
perfect harmony ---> ale jak ja mam lubić siebie skoro jestem skupiskiem najgorszych cech jakie może mieć facet ? Tego nie da ot tak wyrzucić i włączyć inny program.

"jak ma cię ktoś polubić, powiem śmielej pokochać nawet jeśli ty sam siebie nie lubisz?" Wygląda na to, że każdy komu nie wychodzi z dziewczynami gardzi sobą :D Jakie to wszystko proste na tej kafe...

Gość perfect harmony
offerma "ależ te które na nich lecą wcale nie uważają ich za chamów i prymitywów" jeśli są tak samo prymitywne to się nie dziwię, no wiesz kruk krukowi oka nie wykole, ale nie takiej panny szukasz..... jeśli szukasz oczywiście

"łatwiej ci powtazac sobie i nastawiac sie na samotnosc niz powalczyc i zebrac kilka koszy jeszcze,, bo to boli prawda??" Tak jakby kobieta coś o tym wiedziała.

Gość god_is_nowhere
Mężczyzna nieśmiały to w oczach kobiety niedorajda , łamaga , ciamajda , frajer , ciepłe kluchy , nudziarz itd. Jak znacie jeszcze inne okreslenie to dopiszcie. Ja nic nie poradzę , że urodziłem się z takimi cechami. Zmieniał na siłe też się nie będę.

Gość prze-ciekawa
god-to że jestes nieśmiały,małomówny czy nietowarzyski to nie znaczy że są to najgorsze cechy-wręcz przeciwnie-nie wszyscy szukają macho..

Gość perfect harmony
"Wygląda na to, że każdy komu nie wychodzi z dziewczynami gardzi sobą" nie będę generalizować, ale większość piszących tu panów właśnie takie ma o sobie mniemanie, w mojej opinii błędne rzecz jasna, :-) przykłady powyżej

"nie będę generalizować, ale większość piszących tu panów właśnie takie ma o sobie mniemanie" Ciekawe z czego to się wzięło...? Hmm... :D:D:D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie tylko wy zbieracie kosze, cierpietnicy sie znalezli najlepiej to wszystkie kobiety do jednego wora, bo kobieta to lubi to nei lubi tamtego, poznacie jedna i znacie juz wszystkie bo one wszystkie go kurwy sa co leca na kase, prawda??

Gość god_is_nowhere
Kobiety ! Chcecie abyśmy byli zdobywcami , łowcami itd. Ale co my mamy powiedzieć jak nam cały czas zdobycz ucieka. Nawet najwytrwalszy łowca w końcu da sobie spokój.

Gość prze-ciekawa
offerma przestań że tak powiem brzydko-pier..i generalizować bo to jest już zalosne -no chyba że jestes masochista

Miłość to jedynie biochemia, trzeba być atrakcyjnym żeby zwrócić na siebie uwagę. Rady w stylu "pokochaj najpierw siebie" nic nie dadzą. Nawet jeżeli panienka zainteresuje się kimś pomimo braku tej "chemii" to i tak go może porzucić, gdy znajdzie kogoś, kto uaktywnia "chemię". Nadzieja w tym, że kobieta może takiego kogoś, dla którego miękną jej kolana i okazuje on jej zainteresowanie, nie znależć i nieatrakcyjny delikwent może do końca życia przebywać w związku.

Gość prze-ciekawa
god-a co nie mozna być nieśmiałym spokojnym zdobywcą?