Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffffdfsdfsdfd

Czy jest tu jakąś pani, która STRZYŻE a nie GOLI włosy łonowe?

Polecane posty

Mialam kiedys takiego partnera który prosił mnie o to. Bardzo to lubił. Widocznie to byl jego fetysz. Tak jak ja lubi owlosienie. Ja tez nie lubie jak facet jest tam ogolony na zero. Fuj.

Gość do Wcięcie mam w talii
a zdarzalo Ci sie miec przy facecie pelny zarost lonowy, z nieogolonymi pachwinami?

a mialas faceta co lubi jak kobieta goli nogi tylko do kolan?

Nikt mi nie powiedzial ze to lubi ale tez nikt nie powiedzial ze to go jakos odrzuca. Te wloski na udach sa jasne. Najbardziej je widac w krótkich spodenkach badz sukience w słońcu :)

te wloski na udach slodkie sa

Mam ochote na taka kobiete ale wszystkie ktore poznałam do tej pory gola kazdy nawet najmniej widoczny włosek tak jakby to bylo cos dziwnego- wlosy na ciele. Mnie takze podniecaja taka małe wloski.. Az mi sie chce

Gość Arab czystej krwi

Gość Arab czystej krwi
Wcięcie to ty kurwa lesba jesteś ot kurwa nawet bym nie pomyslał

Nie. Jestem biseksualna. Widze, ze jestes nietolerancyjny. Masz jakis problem. To ze kobieta kocha kobiete i w niej na oparcie a nie w mężczyźnie to oczywiscie zawsze usprawiedliwia zachowanie mężczyzn, ktore je obrażają. Nie ja nie jestem homoseksualna, lecz nie mam żadnych uprzedzeń co do osób o takiej orientacji. Widze jednak ze Ty masz.

Gość Arab czystej krwi
problemu nie mam pod warunkiem, że się z tym nie obnoszą, jak z czymś, co przysparza dumy

Jedni w moim wieku mogą czuc sie staro inni młodo. Ja sie czuje bardzo młodo. 26 lat. I również mam obowiazki. Dzieci jeszcze nie mam. Choc 2 psy i trzy koty. To tak zastępczo.. Mozna powiedziec :-D Narazie.

ja mam prawie o dyche wiecej... Kocur, dwa kociaki i jeszcze zwierzyniec skladajacy sie z psa , 3 kotow i innych zwierzat..... oraz dom w tej chwili bez dachu..... i w trakcie przebudowy....

Gość Wcięcie Zazdrosci kotom
Futra dlatego choduje swoje

Gość j23_
Wcięcie Mam W Talii... No w końcu typ hippiski :-) I te włoski...cudo! Też uwielbiam Woodstock..Jeździłem tam jeszcze za czasów Żar..

:) Nie ma to jak woodsock. Gdy pierwszy byl nad odra to ja tez bylam tam po raz pierwszy. Za rok bedzie moj ósmy :-D moze sie tam spotkamy :-D

Gość j23_
Z przyjemnością ;-) Ech, a gdybyś jeszcze w ogóle nie goliła tam włosków...byłoby jak u prawdziwych hippisek :-) Flower- Power! Uwielbiam to!

Gość j23_
sklepsaturn@gmail.com Dziwny adres, ale raczej ze względu na abstrakcję... :-) Czekam w takim razie..

jak cos to: lubieowlosione@gazeta.pl