Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moralis

jak długo na dworze są wasze dzieci w taką pogodę jak dziś?

Polecane posty

Gość moralis

Jak jest zimno to jak długo wasze dzieci sa na dworze i czy wychodzicie z nimi kilka razy czy tylko raz?

Gość lulianna123
3 godziny ( w tym zakupy), a czasami idziemy jeszcze po południu na spacer

Moja mała w żłobku na godzinke wychodzi, potem ja ją odbieram o 15 i jeszcze idziemy na plac zabaw, tak na godzinke-półtorej, wracamy do domu i jeszcze na 20 minut z psem się przejść.

Synek ma 18 miesięcy. Przed południem byliśmy godzinę, a po południu prawie 2 godz. Synek prawie nie korzysta z wózka tylko chce chodzić więc na pewno nie jest mu tak zimo jak maluchowi siedzącemu bez ruchu w wózku.

Gość xcvbnm,
Jeśli jest zimno i pochmurno ale nie kropi czy też pada to : - do połudia ok. godzina ; spacer i zakupy - po południu 2-3 godziny ; spacer lub plac zabaw Córa ma 2,5 roku

Gość xcvbnm,
* do południa ok. 1,5 godziny ; spacer i zakupy ( w poprzednim poście uwzględniłam sam spacer :P )

To nie jest zimno, wychodzę na ile się da. Nawet 5-6 godzin dziennie. Przeszkodą jest tylko deszcz. Na wietrzną pogodę wystarczy założyć odpowiednią kurtkę. Jak teraz jest zimno, to co będzie przy temp. -5 i większej? Nie będziecie wcale wychodzić?

Gość nie ma co,trafne spostrzeżenie
Mój synek jest na dworze bardzo długo. Właściwie to bez różnicy czy jest zimno, czy upał- mógłby cały czas być poza domem, uwielbia to :o Acha, zapomniałabym, ma 17 lat :P

Gość xcvbnm,
Jak będzie zimno, śnieżnie to gruby kombinezon, czapa, szalik, rękawiczki, ciepłe buty i na śnieeeggggg :D