Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heterro

PYTANIE DO GEJÓW. Czy wylizalibyście cipe dziewczynie?

Polecane posty

Gość heterro

Czy wylizalibyście cipe dziewczynie? Jakie macie odczucia na myśl o tym? A może któryś z Was to zrobił, jeśli tak to jakie mieliście odczucia zmysłowe i emocjonalne i czym właściwie jest dla Was zapach kobiety i jej smak (dla tych którzy go poznali)?

Gość heterro
z tym hetero to trochę przesadziłem, często myslę o sexie z drugim facetem, chciałbym zobaczyć jak to jest

Gość heterro
Nie nadymaj się tak podszywaczu. O seksie z mężczyzną nie muszę myśleć, bo go uprawiałam go już wiele razy i wiem jak to jest. Wiem jak heteroseksualny mężczyzna reaguje na kobietę w podczas seksu oralnego i w ogóle. Zastanawiam się jednak, czym dla gejów jest, czy byłby w ich odczuciu kontakt z centrum kobiecości. Czy oni brzydzą się tego, czy może jest to dla nich coś neutralnego i dlatego nieczują do nas kobiet pociągu.

Gość heterro
ja na przykład chętnie wylizałabym jakiejś chetnej pani

Gość heterro
Nie zwracajcie uwagi na tego potrzywa. Jestem heteroseksualną kobietą i nigdy w życiu nie wylizała bym vaginy żadnej innej kobiecie, chyba bym się zrzygała.. Nie rozumiem tej nowoczesnej mody na biseksualizm wśrud młodych dziewczyn, chyba chcą byś cool i iść z duchem zboczonych czasów, żeby móc zaimponować seksem z dziewczyną, swoim zboczonym facetom. Swoją drogą jeżeli jakikolwiek komentarz z moim pseudonimem trąci Wam wulgarnym językim, aluzjami co do mojej orientacji, pół zdaniami, albo po prostu bzdurami, to znaczy że ktoś się bezczelnie podszywa!!!! A ja pytam poważnie.

Gość lewc
ja uważam, że kobiety są bardzo piękne, zadbane (te które są) i ładnie pachną, ale tylko na tej zasadzie, an jakiej pięknie pachną kwiaty - to ładny zapach czystości i świeżości, ale gdybym miał powąchać cipe to nie wiem co bym poczuł, jeśli jednak chodzi o minete, to nie.. nie ma mowy

Gość wszechwiedzaca zenka
odpowiadam na podstawie rozmow z moimi znajomymi gejami. Kazdy z nich uprawial sex z kobieta jak byli mlodzi i nie dokonca swiadomi tego ze sa gejami takie czasy. Jeden powiedzial ze kompletnie go to nie pociaga i nie wywoluje w nim zadnych odstraszajacych reakcji , drugi cipka jak cipka tez na nim wrazenia nie robi i go nie pociaga faceci maja po 34 i 36 lat :)

Gość 1500100900
a ja jestem gejem i nie wylizałbym, ale i kutasa za bardzo ssać nie lubię, choć nie powiem, że jak facet przystojny, bez nałogów, zdrowo się odżywia i ćwiczy, to kutasek może pociągająco pachnieć, ale generalnie jakoś zapachy wszelakie na mnie nie działają i mam do nich obojętn syosunek

Gość brakaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z zapachami cipeczek rozni e bywa, czasem czyms tam zalatuje... nawet jak laska sie umyje... ale ładn a cipci a mni e kreci, wygolona cała i z warami w srodku, jestem biseksualny

Gość on1990
fubbal9000@interia.pl jeśli ktoś chciałby pogadać, pzodro

Gość gość
jestem gejem i na sama mysl mnie c**a obrzydza ;)

Gość gość
na samą myśl mi się niedobrze robi :o obrzydlistwo, obrzydlistwo i jeszcze raz obrzydlistwo :o nigdy tego nie zrobiłem i nie zrobię