Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonystudent22

Szukam prawdziwej miłości. Czy istnieje?

Polecane posty

Gość Zimny Wiatr od Wschodu
alleluja

Gość Lustrzanna89
Gdzie się ty uchowałeś, że objawiasz się jako mężczyzna z duszą wielkiego romantyka? Mam podobną naturę, chociaż rzadko to okazuję.

Gość ja juz nie ogladam takich
filmow czy seriali, bo potem lapie dola i zyje zyciem bohaterow. Tez chcialabym doswiadczyc czegos takie pieknego, ale to wszystko ladnie sie odbywa na ekranie. Ta chemia, wyrezyserowane sytuacje, po dlugim okresie namietna milosc uwienczona wspanialym czuloym seksem. Ehhhh chcialabym wskoczyc chociaz na moment do takiego serialu w realu.

Gość hgjghjgfghfgh
stary przejebane baby ci powiedza ze jestes nudny. Kobiety lubia czasem dostac w gebe wtedy sie czuja docenione

posłużę się ulubionym cytatem z filmu "Dzień Świra": Ja pierdolę

Gość sztuka
Ta wasza "prawdziwa miłość" to tylko wymysł szalonego ego, taka iluzja by przezyć ten koszmarny sen jakim jest zycie tu i teraz. Zgadzam się z wypowiedzią, że coś zblozonego do prawdziwej miłości można odnaleźć w miłości matki do dziecka. Ale zastrzegam od razu, że nie zawsze. Nie wszystkie matki kochają swoje dzieci.

Gość Jisziaja
z zycia mozna wyciaganc o wiele wiecej niz ono nam oferuje ... ale moze tacy sa wlasnie artysci , nie tylko formuja swoje obrazy na plotnie ale i w zyciu ...

Gość zrozpaczonystudent22
Czyli jestem skazany z góry na porażkę? To przecież w dobie rozwoju techniki grozi nam wymarcie, skoro każdy w poszukiwaniu takich emocji będzie zagłębiał się w wirtualną rzeczywistość.

nie każdy istnieja jeszcze normalni ludzie;) którzy orientują sie co to znaczy realne zycie:P

Gość Jisziaja
.. i nie maja nic gratis.:)

mają więcej gratisów niż Ci co fantazjują;) np. seks na plazy nad jeziorkiem po północy;) a nie jakies świeczki pierdółki i macanko w toalecie:P macanko to w widzie:P(jak nikt więcej nie jedzie - taka zabawa na czas - do kolejnego pietra:P)

I w cale do tego nie jest potrzebna miłość jak z filmów ;) tylko zgodnśc temperamentów i charakterów - film to bajka i tyle, a Twoja sprawa czy wierzysz w bajki czy nie, czy jeszcze dzieciak czy juz dorosły

Gość Jisziaja
Nie czuje sie uboga w wymienione doswiadczenia wyzej ..; )

Gość Jisziaja
Jestem kobietą, już nie dziewczynką... nie chodzi mi o dziecinstwo jako bajki, zabawki i głupoty z ktorych wyrosło sie już dawno.. chodzi o dorosłe życie ale z szaleństwem jakbyśmy byli czasem totalnie nie-poważnymi ludźmi. Czuje teraz ze jestem spełniona i że potrzebne mi podwyzszenie poprzeczki ...

no to jesli to przezylaś to fajnie:P tylko potem nie rozczaruj sę jak wszystko to sie skończy a zamiast "kochanie" usłyszysz "Nie mam dzisiaj ochoty, daj mi spokój"

Gość Jisziaja
wiem, przecież wieczorami zdejmuję moje rozowe okulary .

No oki, odrobina szaleństwa nie zaszkodzi;);) kwwestia charakterów no jedni lubią poodpierniczać inni wolą posiedzeć;) kwestia tylko taka że romantyczna milość, taka jak w filmach nie istnieje. Bo w ralu zawsze nawet te romantyczne rzeczy wygladają inaczej niż w filmach;)

Gość Jisziaja
A moje zdanie jest takie.. Porownam to do zartow ktore raczej nie smiesza a gdyby staly sie one w zyciu codziennym i patrzylibysmy na to jako uczestnik wydarzenia albo widz to o wiele bardziej bylyby zabawne. Na mnie wlasnie filmy nie robia zadnego wrazenia, ksiazki raczej tez nie (nie lubie romansow, nudza mnie, sa przewidywalne, jakies takie glupkowate, aktualnie czytam najlepsza ksiazke na swiecie "Dziennik Bridget Jones'" :D ) Lecz lezeli to wszystko zaczyna dziac sie w moim zyciu, to jest to po prostu piękne: i slowa same wychodza wtedy z ust, dialogi ktorych pozazdroscilby niejeden pisarz, emocje na twarzy ktorych nie zagralby dobry aktor, a nawet jezeli zagralby to przeciez wiemy ze to jest nierealne.. a jednak.. coś w tym jest, że piękno jest tylko gdy jest namacalne...

Ciekawe czy byś tez tak pisała jakbyś sie Przypuśćmy dowiedziała że Twój chlopak posuwa koezanke np. w pracy:P

Gość Jisziaja
ja nie gustuje w draniach, poza tym on dobrze wie, ze takiej kochanki nie bedzie mial już nigdy..nie jest głupi. Poza tym(nr2) miłość to zaufanie, jeżeli bedac realista.. czekajcie.. czy realisci maja szanse na prawdziwa milosc w takim razie ?

Gość NIE ISTNIEJE
bajki dla prawiczkow

Gość NIE WIEM ALE
ale chcę wierzyć że tak , nawet jeśli to nie jest prawda,

Gość wariousss
Moim zdaniem milosc nie istnieje. Najpierw jest zakochanie, ktore trwa jakies 3 - 6 miesiecy i ktore jest totalną iluzją ( z bilologicznego punktu widzenia, ma ono na celu doprowadzić do kopulacji i zapłodnienia ), a potem ludzie albo sie rozstają, albo związek wkarcza w fazę przyjaźni i przywiązania. Być moze ta przyjazn i przywiązanie są wlasnie milościa....

Gość gość
milosc istnieje

Gość gość
milosc jest wtedy jak nie mozna zyc bez kogos.

Gość gość
ja tez szukam prawdziwej milosci.

Gość gość
Prawdziwa miłość sama przychodzi . I też na nią czekam .

Gość gość
Cześć! Serdecznie zapraszam Was do logowania się na portalu www.randkazmilionerem.pl ! Tylko PRAWDZIWE konta! Tylko BOGACI mężczyźni. Tylko PIĘKNE kobiety. Miłość, sex, zabawa, randki... To wszystko tylko na www.randkazmilionerem.pl !!!