Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość szklana zielona butelka

kobiety KOCHAJĄ bezinteresownie

Polecane posty

Gość szklana zielona butelka

zakochałam się jakies 1,5 roku temu w chłopaku, który zupełnie nie odpowiadał mojemu wyobrażeniu partnera. Chłopak wcale nie starszy ode mnie, bez dobrej posady, bez super pozycji i statusu życiowego - o taki zwykły młody chłopak jakich mnóstwo na każdym osiedlu. Z moich wczesniejszych doświadczen wiem, ze nigdy w życiu nie związąłabym się znim gdyby nie prawdziwa miłość. Sama jestem (bez słodzenia sobie) ładną zgrabną kobietą, Mam dobre wykształcenie, dobrze płatna pracę (chociaż wymaga ona 2/3 mojego dnia) i ogólnie ludzie mnie poważają, ze wzgledu na to co osiągnęłam i kim jestem. Moj słodki Miś pracuje fizycznie i mniej ode mnie zarabia. Ale kocham go takim jaki jest i nie wyobrażam sobie zycia bez niego. Często mam propozycje pójscia na kawę, drinka czy obiad z od przystojnych, nadzianych , często straszych mężczyzn. Ale jeszcze w życiu na żadną z nich sie nie zgodziłam. W dodatku - nawet z wyglądu mój Miś nie jest odpowiednikiem ideału. Gdybym nie była wnim zakochana - nie zwróciłabym na niego uwagi na ulicy. Więc, obalam mit - kobiety kochają prawdziwie i bezinteresownie - nie tylko własne dzieci , ale też męzczyzn!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować