Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajajajajja

Problem z mężem

Polecane posty

mama wychodzi 5.20 tata 6.30 lub 6.45 a maz o 4 lub 4.30 ja wtedy spie do 7 i wstaje gdy synek sie obudzi a po sniadaniu talerze mogli by wlozyc chociazby do zlewu zebym mogla je umyc a nie musze biegac i z pokoju przynosic naczynia do mycia

Gość matacz ,,,...
zgoda , ale jako matka sama wiesz, ze wszystko zalezy do czego sie dziecko przyzwyczai , jak do noszenia na rekach - ma sie problemy , jak do huśtania by zasneło - ma sie problemy itd.

Gość jakis tam perfumy
Dajcie już spokój z tym mataczem... Próbuje pokazać jaki to on mądry zaradny i obrotny. A to najprawdopodobniej zgorzkniały pantoflarz bojący się postawić żonie to sobie chociaż na forum znalazł ofiarę której dokopie.

a juz nie chodzi mi o sprzatanie bo sprzatam ,chodzi mi tylko o to ze mnie ojciec przy kims wyzywa a to jest bolesne ,wczoraj mnie wyzywal przy szwagierce i co zrobilam poszlam z dzieckiem do pokoju i plakalam w poduszke bo czulam sie okropnie

Gość jakis tam perfumy
Naoglądał sie SuperNiani i mu się wydaje że to takie proste jest...

Gość matacz ,,,...
no widzisz - a pytalas mame dlaczego po sobie nie sprzatna , bo moze moja teoria by nie robic hałasu i nie budzic ciebie i dziecka jest sluszna !

Gość matacz ,,,...
Ty nawet z rodzicami porozmawiac nie umiesz , tu szukasz porad i poklepania cie po plecach - nie widze powodów do takiego traktowania , jak na razie

tak odłozyc naczynia do zlewu to ciezka sprawa wiesz :) kuchnia jest na dole a ja mieszkam pietro wyzej wiec napewno by nas nie obudzili

Gość jakis tam perfumy
Autorko naprawdę MUSISZ ZAREAGOWAĆ i postawić się. Jeśli dziecko będzie widziało że nikt Ciebie nie szanuje to i ono Cię nie będzie szanowało. Pokazałaś w domu swoją słabość i teraz po tobie jeżdżą NIE DAJ SIĘ!

oj matacz jaki ty tepy jestes ,ja rozmawiam z rodzicami ale oni uwazaja jedno siedze w domu to mam sprzatac,prac,gotowac itp

Gość matacz ,,,...
proste nie proste nie wiem - dla mnie proste , a i mam brata , i szwagieke , wszyscy mielismy male dzieci bratowa 3 rok po roku , ja dwoje , nigdy one nam nie przeszkadzały

wczoraj sie postawilam ,mama zapytala sie czemu taki chlew w kuchni powiedzialam jej ze dopiero wrocilam bo bylam z malym u lekarza a ona na to ze w takim razie bede z mezem jadla na podwórku i tyle takie gadanie z nimi ,ja juz rady nie daje psychicznie mam dosyc ,chce sie wyprowadzic a jeszcze nie moge eh

Gość jakis tam perfumy
No i teraz widzicie moje wypowiedzi matacz ignoruje bo nie potrafi nic odpowiedzieć. Tylko dalej wyżywa się na autorce która i tak ma wystarczająco dość. W życiu osobistym pewnie też taki jest-postawi się słabszemu od siebie. A to nie sztuka mieć przewagę nad słabszym

Gość matacz ,,,...
zobacz ile czasu ty tu juz siedzisz ! posprzatalaś ? a moze codziennie tak pzresiadujesz w necie ? tylko na innych stronach - stad ten syf w domu ! wiesz ile bys juz w tym czasie zrobiła ? głowa boli ! obiad by był ugotowany i posprzatane .

Gość matacz ,,,...
jakis tam perfumy No i teraz widzicie moje wypowiedzi matacz ignoruje --------------- gdzie sie do mnie zwaracałaś o co ci chodzi ? chcetnie odpisze , tyle ze nie widze posta skierowanego do mnie .

Gość jakis tam perfumy
Trzeba było odpowiedzieć " Tak będziemy jedli na świeżym powietrzu:) chcecie się przyłączyć?" Musisz odpalać takie ironiczne teksty to wkońcu ci dadzą spokój

no,ale sorka po kim ty mialas sprzataxc jak nikogo caly dzien nie ma w domu?rano przed wlasnym sniadaniem sprzatasz po nich i tyle..to co robilas caly dzien? sorka,ale ja wracam o 17:40 i jest i obiad zrobiony,potem karmie zwierzaki,myje sie,nastawiam pranie,wieszam,potem herbatka i spac...

Gość jakis tam perfumy
jakis tam perfumy A czy ty mataczu pomyślałeś o tym że w sumie dziewczyna jest młoda i też potrzebuje troszeczkę czasu dla siebie?! Mąż idzie do pracy do ludzi a ona siedzi w tym domu i nic poza tym. Każdy ma obowiązki ale tak samo każdy ma potrzeby. Z dzieckiem już tak łatwo nie jest. Moim zdaniem dziewczyna popada w depresję. MATACZU JEŚLI SIĘ JUŻ UDZIELASZ TO CZYTAJ DOKŁADNIE, NIE DAWNO ZARZUCIŁEŚ TO KOLEŻANCE TOXIC..

dzis mam juz posprzątane wiesz obiad tez mam a dokladnie sledzia zapiekanego w ciescie surówka i ziemniaki ,dziecko spi wiec moge sobie tu siedziec ,matacz ty jakis debil jestes ciekawe ile razy dziennie ci zonka wpierdol spuszcza

Gość matacz ,,,...
siedzisz tu od 12:00 do - jest 15:00 prawie 3 godziny !! i ja ci mam wierzyc zes ty taka robotna , zreszta jak widze nie tylko ja mam watpliwosci

brat wraca ze szkoly i robi balagan nie sprzata po sobie wiec ja to robie , wieczorem zanim pojde spac i reszta domu to kazdy sie kapie ,robi sobie jesc itp i nie sprzataja zostawiaja mi to na drugi dzien zebym zrobila

Gość jakis tam perfumy
No tak bo matacz ma swoj extra biznes na allegro i tylko patrzy czy przychodzi mail "GRATULACJE-SPRZEDAŁEŚ PRZEDMIOT..." i to jest to pochłaniające zajęcie. Poinformuję Ciebie mataczu że w tej dziedzinie mam nie małe doświadczenie także ty mi na pracusia na pewno nie zakrawasz

Gość matacz ,,,...
A dlaczego popada w paranoje , bo krzywda sie jej dzieje ? gdzie ! dziecko spi , ona na internecie ciezko jej rankiem pozmywac ilu ich tam jest .... dwa talerze , dwa kubki kilka lyzeczek , nozy , widelców ...co generuje do zmywania sniadanie ? no chyhba ze sie robi jajecznice , dochodzi patelnia :) krzywdy nie ma !

Gość matacz ,,,...
pzreciez nie nazwalem siebie pracusiem ! pracusiem byłem kiedys zapracowalem sobie na to ze teraz mam jak mam , z resztą mój tydzien pracy wyglada calkiem inaczej niz u wielu , allegro ?? nic podobnego zle trafilaś i nie draż dalej nie trafisz .

Gość matacz ,,,...
tak ty sprzatasz ,a oni cie wyzywają za nic - ot taki kaprys ! rodziców nazwac swoja córke epitetem bez powodu .

troche ciezko mi pojac.mi moj maz codziennie zostawia talerze po lunchu,po prostu wpadam do domu,nastawiam obiad i je myje,tak,ze podczas obiadu zlew jest czysty.nie widze w tym problemu.kubki z wieczoru tez zostaja,to je myje. mimo wszystko uwazam,ze jesli mieszkacie w trojke w jednym pokoju,to jest po prostu scisk i nie ma szans na utrzymanie tam porzadku.

Gość matacz ,,,...
jakim jednym pokoju , rodzice na dole , ona u góry