Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masełniczka

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWY ZAWÓD-PRACA-ranking

Polecane posty

Gość masełniczka

dla mnie ochroniarz w supermarkecie kasjerka

Gość dla mnie maselniczka
:O

Gość żadna praca nie hańbi
żadna praca nie hańbi - chyba, że dajesz dup* za pieniądze

Gość co za incydent
moderator niszowego forum dla idiotów:classic_cool:

Gość Piotruś B. król forum
1. Kasjerka 2. Fryzjerka 3. Kosmetyczka 4. Nauczyciel/nauczycielka w podstawówce, gimnazjum, liceum 5. Urzędnik w urzędzie gminy

Gość persefonae
niby żadna praca nie hańbi, ale na pewno nie chciałabym wciskać ludziom kitu jako akwizytor... :O

Gość nimfa wodna aha
1.ochroniarz/cienkie bolki bez kultury/ 2.aptekarz/najpierw kończy studia a potem zapierdala jako sprzedawca. 3.recepcjonistka w służbach medycznych /na niczym sie nie zna a udaje dupna panią. 4.sprzątaczka/śmieciarz - choć trochę mi zal położenia tych osób/

o wypraszam sobie nauczycieli....kto cie kurduplu literek nauczyl dzieki czemu mogles wyprodukowac tak denny temat jak ten???? jak dla mnie najbardziej obciachowym zawodem jest adwokat-za kase wybronia ci nawet pedofila, oraz wszytskie inne gdzie czlowiek siedzi na dupie i nic nie robi pije kawke i pisze na kafe np. najbardziej topowe zawody to sprzataczka, robotnik, sprzedawca w spoozywczaku, kasjerka-te zawody wymagaja cholernego wysilku dlatego tacy ludzie budza we mnie podziw i szacunek

Gość blę27
mnie literek nauczyli rodzice....a gdyby nie było smieciarzy to bysmy w smieciach tonęli....ktos tez musi te ''niewygodne'' zawody wykonywac

Gość nimfa wodna aha
kurde ! autor nie pyta o potrzebne zawody, bo każdy jest ważny dla ludzkości :-) pyta natomiast który wydaje nam się OBCIACHOWY !!!

Nie no naprawde fryzjerki i nauczycielki, te zawody nie wymagają kompetencji, myślenia i żadnego wykształcenia, to może robić prawie każdy......

Gość nauczyciel to obciach?
No proszę, po to pięć lat studiowałam, cały czas się dokształcam na różnych szkoleniach, robię kolejne stopnie awansu zawodowego, żeby jakiś gówniarz uznał mój zawód za obciachowy:-D Co, miałeś do szkoły pod górkę, że teraz się na nauczycielach wyżywasz?

Właściwie to powiem tak, mój ojciec był przedsiębiorcą i zawsze mi mówił że nauczyciele to wypierdki bo mają 1000 na ręke ledwo im wystarcza na bułke z masłem. Zasadniczo jak skończyłem studia i aplikacje... nadal uważam tak jak mi ojciec mówił.

Gość gitZołza
Kasjerka Fryzjerka Sprzątaczka Informatyk Kierowca śmieciarki, autobusu/tramwaju

Gość gitZołza
ochroniarz/cieć nauczycielka

ja przynajmniej wymieniłam obciachowe zawody, ponieważ nie ma w tych zawodach własnej twórczości.Prace wykonują machinalnie. I tez się nie zgadzam, ze nauczyciel a bym bardziej fryzjer nie jest zawodem twórczym ! lub obciachowym.. Pozdrawiam mojego byłego belfra z historii. Umiał dodac coś do historii ;-)

literek cie nauczyli a mature tez zdales dzieki naukom twoich rodzicow\? t po co ci w ogole byla szkla? po co chodziles? nie musiales wcale...a jednak sie tam pchales, do szkoly. do nauczycieli wlasnie. do tych ktorzy wykonuja tak 0obciachowy zawod. i wlasnie dzieki temu obciachowemu zawodowi jestes dzis tym kim jestes, hehehhe, co za obluda

Wiesz to są zawody obciachowe, nawet spotkałem sie z takim pojazdem "ty fryzjerko" :D

Germaine Geer nauczyciele mi byli tylko porzebni żeby dyrekcja mogła mi potem wystawić papierek ukończenia podstawówki, a potem liceum :D Uczyć to uczyli miernie, jak to nauczyciele, no i myśle, że ta pensja na bułke z masłem to i tak za dużo jak na TAKIE kompetencje ;)

Kanar Komornik Policjant Ochroniarz w sklepie/klubie akwizytor bankowiec nauczyciel, zwłaszcza humanista urzędas

piotrus b- zawod adwokata jest dla mnie nr 1 obciachowy. bo to sprzedajne dziwki, zawod tuz po prostytucji. w mojej familii studia prawnicze byly zakazane. wstyd bylo sie przyznac jak ktos o tym myslal. a te osoby ktore wymieniaja smieciarza sprzataczke jako naj obciachowe zawod-niby obciachowy ale nikt z was nie zmierzyl by sie z zadaniami jakie wykonuja te osoby. nie z powodu takiego ze sa obciachowe ale z takiego ze sa takie ciezkie. nie sztuka jest usiasc za biurkiem z dyplomem w reku, dyrygowac i nic nie robic sztyuka jest zapierdalac w dzien dzien przez lata za marne grosze i dawac sobie jakos rade-to jest sztuka!!!

zawód adwokata, a ja nie jestem adwokatem, więc nie wiem o co ci chodzi :D natomiast podejrzewam że zarabiam miesięcznie 10-krotność twojej pensji lub więcej w lepszych miesiącach

skoro tak zle uczyli to dlaczego nie zmieniles szkoly? i skoro tak zle uczyli to jakim cudem zdales mature, poszedles na studia-o ile poszedles, bez podstaw w szkole podst, sredniej byloby to nie mozliwe. dlaczego tak bardzo chcesz udowodnic jacy sa beznadziejni, czyzbys mial zle wsppmnienia ze szkoly jako marny uczen? nie zdziwilabym sie

Germaine Geer za bardzo przejąłeś się rolą ;-) Powiedz sobie tak : przy rozwijającej się znajomości wymieniacie się nazwą zawodu ; co wówczas słyszy Twoja psychika : śmieciarz ? - ale obciach ! hehehe

Gość ja sie chyba pogubilam
oczywscie ,ze smieciarz/sprzatacz- w kazdym kraju tak jest.........

Piotrus, zalozysz sie? niestety w kwestiach kasy to obawiam sie ze to ja bym cie przebila. jestem nauczycielka ale w zawodzie nie pracuje bo w naszym kraju nie wyzyjesz za to. natomiast za rok mam zamiar wrocic do zawodu, ale mieszkam w holandii wiec tu warunki sa 5 razy lepsze, wynagrodzenie 10 razy tyle. a ja moj drogi jestem stewardessa i nie dosc ze spie na kasie to latam za darmo i zwiedxzam caly swiat....nie musisz nic odpowiadac. mnie tez zrobilo by sie lyso:)