Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masełniczka

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWY ZAWÓD-PRACA-ranking

Polecane posty

Gość Dominik z Zawoi
panie pracujące w laboratoriach

wstyd to krasc i dupy na okolo dawac! ludzie ale z was pojeby, jestem pewna ze osoba ktora zalozyla ten topik to gimnazjalista i ci ktorzy wypowadaja sie o jakimkolwiek zawodzie ze to obciach to bezrobotne nic nieznaczace cioty! nierozumiem dlaczego np. zawod fryzjerki jest obciachowym...? znam sporo ludzi ktorzy skonczyli studia, po studiach wybrali sie do szkoly fryzjerskiej i teraz pracuja w bardzo dobrych salonach zarabiajac do 5000 zl. a wy siedzicie zalosne mendy, darmozjady na bezrobociu u rodzicow i wybrzydzacie...

Gość Piotruś B. król forum
Czy 5000 to jest tak dużo????????

Ja bym bardzo chciał być gimnazjalistą :D niestety latka lecą

Gość a tak po prawdzie....
ten co nie ma pracy w kazdym, chciałby pracować! nooo, chyba , ze tu sami miliarderzy są !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chwalisz się czy żalisz?
piotruś to kafeteryjny miliarder, który podciera się stówkami :-)

Gość miszekkkk
a TELEPIES hehe ja pracuej w tp i to jest dopiero super praca jestesmy uwielbiqani przez klientów :)

''literek cie nauczyli a mature tez zdales dzieki naukom twoich rodzicow\? '' haha moze zdal mature la enauczyciele sie do tego nie przyczynili?? tak jak u mnie. ja wszystkiego do matury nauczylam sie sama. oprocz matematyki- tego sie nie da samemu nauczyc. potrzebne mi byly korki. ale poski i angielski to wystarczyly mi ksiazki i gotowe. ze szkoly nic nie wynioslam/

Zakłopotana ma racje, dałbym jej medal jakiś albo coś :D

wiec nie mówcie o jakichś obciachowych zawodach!!!!!!! własciwie kto o to pyta>? gimnazjalista/ka? nie wiedzące jak skończą? zdaje sie ze na tym etapie..powodzonka!

Nie no, są obciachowe zawody, nie udawajmy że nie ma tego słonia w składzie porcelany :P Np. jak słysze że ktoś mówi, że jest nauczycielem w liceum, to mój szacunek do tej osoby leci z szybkością światła w dół

Gość ciekawa prawidłowosc ze
nauczycielami zostaja najsłąbsi, którzy ledwo studia skonczyli, ale cóż, jakoś trzeba racjonalizowac to,ze jest się nieudacznikiem. Nie mam szacunku dla nauczycieli, moze dla jednostek. Kiedys to moze i byłą elita, dzis synonim słabeuszy, odpadów z przeludnionych kierunków.

Zakłopotana- matma to ..pryszcz:D wiem, nie dla każdego:)

jednak praca nauczyciela to ciezka praca. uzerac sie z tymi chamskimi gowniarzami tragedia. za to powinni placic grube miliony. za zszargane nerwy.

ciekawa prawidłowosc ze ---- ale walnołes w rogi!!!, sowoje dzieci do takich nieudaczników posyłasz???/

Gość Dla mnie obciachowy zawod to
telemarketer / akwizytor / menadzer = trzeba byc wrednym nadetym pajacem z przerostem ego by tam pracowac

a tak po prawdzie....- pryszcz heheh po zdanej matmie tez tak stwierdzilam :D a cale zycie nienawidzilam matmy i za cholere nie moglam niczego pojac :D

zostań nauczycielem!!! jakby co..ja nie jestem :D

Zakłopotana..matmę trzeba ...kochac :) serio:)

Gość ciekawa prawidłowosc ze
a tak po prawdzie-"walnołem"? widac jakich nauczycieli miałeś...

A ja jutro ide do pracy sprzątać dom,(domy po budowie-apartamenty) zaczne od wypicia kawki..... i do pracy... i co mam się wstydzić tego? że wole sprzątać.... niż stać na kasie? a mój zarobek miesięcznie na stałym etacie będzie wynosił 2000 zł netto w godzinach od 8-do 16 czasami sobota jak będzie trzeba chyba ważna jest praca w której można zarobić a nie pochwalić się stanowiskiem..... Obciachowe jak to ktoś napisał jest nic nie robić!!! żenujące to naprawde

haha kochac :D wazne ze ja zdalam :D i tak do niczego sie nie przydala ale jak obowiazkowa to coz :D na szczescie korki mialam tanie :D;p

a wymienianie zawodów jak informatyk ,fryzjerka,nauczyciel... jako obciachowe to już przesada!!! skąd wy się ludzie bierzecie...

2000 ważne żeby zarobić a nie chwalić stanowiskiem, chyba sie zaraz zeszcze ze śmiechu :D

Dianeczka25- aaaaaa to ty sie pytalas pare dni temu czy oplaca sie przyjac ta prace ?? tez bym taka chciala. i wcale by mi nie bylo wstyd! nawet dumna bym byla ze mam tak dobra prace :D 2 tys spokojnie by mi wystarczylo:D nikt nie stoi nad glowa sprzatam sobie spokojnie tymbardziej ze lubie sprzatac hehe :D

Zakłopotana-dokładnie:D mieszkam w jednym z większych miast w Polsce i naprawde ciężko jest o pracę... a idzie grudzień ,święta, sylwester....:P