Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masełniczka

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWY ZAWÓD-PRACA-ranking

Polecane posty

Ok :D ranking czuwa (orientacyjny) 1. Nauczyciel, Kasjerka 2. Akwizytor,ochroniarz,fryzjerka,śmieciarz vel szambiarz,kanar 3. sprzątaczka,informatyk,urzędnik,kosmetyczka 4. telemarketer, stewardesa,pseudo doradca finansowy,agent ubezpieczeniowy,prostytutka, agent nieruchomości

Gość guosuje na agenta nieruchomosc
wstyd wstyd i wstyd

Gość a co powiecie o zawodzie
zbrojarz-betoniarz (budowlaniec) obciachowy czy nie i dlaczego

Gość sama sobie zrob
FRYZJERKI I KOSMETYCZKI, bo to głąby bardaszane :D

Gość winston
zbrojarz-betoniarz (budowlaniec). NIE! jeśli dobrze wykonujesz swoją pracę to zajebiś cie. :) I szacunek:*

Gość stewardessa to podniebna
kelnerka.rzeczywiscie baaaardzo odpowiedzialny zawod:D

Gość winston
kelnerka.rzeczywiscie baaaardzo odpowiedzialny zawod no jak Ci wyleje czerwone wino na dobrą sukienkę to si e przekonasz:D

Gość stewardessa to podniebna
jak mi wyleje to zaplaci za nowa a ja pochodze po sklepach na jej koszt. i kto tu komu zrobi na zlosc?

Gość vcfbgjmk,
Bo to cioty, co znają budowę procesora, ale nigdy żywej kobiety za rękę nie trzymali flanelowe koszule, pingle, tłuste kudły, te sprawy ale bull shit, moj facet jest informatykiem i wierz mi, daleko mu do opisu który tu podales. Chcialbys potrafic sie bzykac tak jak On.

ranking czuwa (orientacyjny) :D 1. Nauczyciel, Kasjerka, Fryzjerka 2. Akwizytor,ochroniarz,śmieciarz vel szambiarz,kanar,kosmetyczka 3. sprzątaczka,informatyk,urzędnik, agent nieruchomości,strażnik miejski 4. telemarketer, stewardesa,pseudo doradca finansowy,agent ubezpieczeniowy,prostytutka,kelnerka Ja oddałam głos na strażnika miejskiego :D 🖐️

Gość UlaZozula
A co sądzicie o osobach, które prowadzą punkty skupu złomu? Nie chodzi mi o osoby zbierające złom, żeby nie było, tylko o właścicieli skupów.

A dlaczego waszym zdaniem kosmetyczka to obciachowy zawód? Jest wspaniały i modny, pomaga kobietom byc pięknymi... Kosmetyczka to marzenie:) Kosmetyczki to najbardziej zadbane i cudowne kobietki:)

Gość jak dla mnie tylko chyba
prostytutka i kat. Wszystkie inne dobrze wykonywane moga byc ambitne

Gość zdjęcie w sepii
jesteście pojebani i to zdrowo :o obciachem jest kraść i ruchać się za pieniądze. Nie każdy jest na tyle inteligentny, żeby ukończyć dobre studia i pracować z presiżowym zawodzie, nie każdy ma też na to warunki. Ciekawe kto by sprzątał, sprzedawał, uczył dzieci, ścinał włosy gdyby każdy pracował jako manager, lekarz czy architekt. Trochę szacunku dla innych i pokory życzę. Oby żaden z was nie musiał zapierdalać w wyśmiewanym przez was zawodzie, pamiętajcie, fortuna kołem się toczy.

Gość kaucja
zdjecie w sepii-swięte slowa

moze i sie toczy tym twoim kolem, ja pracowalam w barze robiac kebaby wiem jacy ludzie tam pracuja ..... wiedza co robia, ze nie maja zadnych perspektyw na zycie... swiadomi sa tego ze nia maja ochoty niczego wiecej w zyciu osiagnac i jakos mi ich nie zal.....

Gość Piotrus nauczycielem jest
ten, kto uczy kogokolwiek czegokolwiek ( np ci ludzie od twoich korków) . a nie ktos po jakiejs okreslonej uczelni pedagogicznej -jakiej zreszta? Uwazas,ze nauczyciel po Oxfordzie to obciach? Zeby byc nauczycielem akademickim musialam dorobic studium pedgogiczne mimo skonczenia innych studiów. Uwazasz,ze to też był obciach? I powiem,ze o wiele latwoiej uczyc na politechnice niz w szkole podstawowej, bo i tego próbowałam ( w szkole wytrzymalam 2 miesiace, na uczelni 12 lat).

Gość kaucja
Oszolomiona-ale nie pracowalas we wszystkich knajpach czy tam jakis budkach prawda?Tylko pewnie w jednym miejscu i na takich akurat ludzi trafilas.Nie mozna generalizowac. Ja tez uwazam,ze jezeli czlowiek nie kradnie tylko uczciwie pracuje to zaden zawod nie jest obciachem.Znam kika osob sprzatajacych w mojej firmie i moge powiedziec,ze sa to naprawde wartosciowi i dobrzy ludzie. A dlaczego sprzataja??moze nie byli zbyt zaradni , zeby miec bardziej prestizowy zawod,moze nie czuja takiej potrzeby(nie kazdy musi miec wielkie ambicje i nalezy to uszanowac),moze zycie ich do tego zmusilo? nie mierzy sie wartosci czlowieka poprzez prace jaka wykonuje ale poprzez cechy jego charakteru wiec ten wasz caly ranking jest zalosny i mam wrazenie ,ze wypisuja tu te zawody ludzie bardzo plytcy albo baaaardzo mlodzi i glupi jeszcze bo jesli nie to naprawde powinniscie sie wsydzic tych swoich wypocin.

ranking czuwa (orientacyjny) :D 1. Nauczyciel, Kasjerka, Fryzjerka, Szambiarz 2. Akwizytor,ochroniarz,śmieciarz ,kanar,kosmetyczka 3. sprzątaczka,informatyk,urzędnik, agent nieruchomości,strażnik miejski,prostytutka 4. telemarketer, stewardesa,pseudo doradca finansowy,agent ubezpieczeniowy,kelnerka to taka zabawa , radzę się nie przejmować,mój zawód też tutaj jest :D 🖐️

Gość szzcesliwy czlowiek z
poczuciem wlasnej wartosci sam sobie moze wybierac zawód- ja np po 2 tzw prestizowych kierunkach czasem chcialabym byc sprzataczką. Miałabym duzo czasu na myslenie o tym, o czym chcę, a nie o tym, za co mi płacą. Więc kto wie?

Gość wiosennapani:)
ankieterka

zwykle w kebabach pracuja mlode osoby, ktore maja persepktywy i swoja zaradnosc, zenujace jest to ze tkwi sie w takim bagnie majac 20 pare lat a nie smietnikarz, ktory nie wstydzi sie smigac z usmiecham w swojej pracy dla swojej rodziny.