Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masełniczka

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWY ZAWÓD-PRACA-ranking

Polecane posty

Gość Piotruś B. król forum
Wypraszasz czy nie, 1200 na ręke to nie jest prestiż :D

Gość gtgwegw
gadacie że zawód śmieciarza to hańba! chlopaki na śmieciarkach zarabiaja 3-4tys zł. łyso wam? chcecie wiedzieć ile zarabia kierowca śmieciarki??

Spoko nie bede sie przecież kłócił o to :D

Ale nikt się nie chce tu kłócić. A ty Piotrusiu jaki zawód wykonujesz???? Powiedz, przecież każdy jest tu anonimowy i spokojnie można pisać prawdę.

Gość Lisetka
ależ tu banda głupoli pierniczy od rzeczy - idąc waszym tokiem rozumowania - obciachowym zawodem - jest lekarz proktolog bo z zawodu grzebie pacjentom w d... ?!!!!!! a prestiżowy - "bywanie" w mediach takich osób znanych z tego że znane jak to kur.......sko Paris Hilton czy inne zdziry? To chyba wasze idolki , wy puste łby kapuściane. Wyśmiewacie kasjerki, a ciekawe, wy tępe pindy jaki was los czeka. Widzę, że tu wylęgania dupodajek i galerianek - dla was to prestiż?!!!!

Już nie ma pośredników w handlu dopalaczami :D

Do gtgwegt: Ale śmieciarze pracują w systemie zmianowym, i bez względu czy ciepło, zimno, deszcz muszą jeździć. To ja mam lepiej od nich-stałe godziny pracy i siedzenie w ciepłym pomieszczeniu.

ranking czuwa (orientacyjny):D 1. Kasjerka 2. Nauczyciel, Fryzjerka, Szambiarz,Akwizytor 3. Sprzątaczka,Informatyk,Ochroniarz,śmieciarz ,kanar,kosmetyczka 4. Urzędnik, agent nieruchomości,strażnik miejski,prostytutka,telemarketer 5. stewardessa,pseudo doradca finansowy,agent ubezpieczeniowy,kelnerka, ankieterka, menadżer,woźna,sekretarka, hydraulik, robotnik,rozdający ulotki,DJ dyskoteki, tancerka rurowa,aktorzy chałturzący,laborantka,katecheta Kasjerka wygrała :D 🖐️ 🌼

gtgwegw gadacie że zawód śmieciarza to hańba! chlopaki na śmieciarkach zarabiaja 3-4tys zł. łyso wam? chcecie wiedzieć ile zarabia kierowca śmieciarki?? -doklanie. ale tam jest bardzo ciezko sie dostac. wszystko jest obstawione.

Piotruniu! jakos szybko sie ulotniles z naszej dyskusji-czyzby zabraklo ci argumentow??...coz z inteligencja i doswaidczeniem nie wygrasz..miales dzis tego przyklad:)

z przykrością muszę powiedzieć że najbardziej obciachowym zawodem jest 🌼 KASJERKA 🌼 w drugim rzędzie -AKWIZYTOR- SZAMBIARZ -FRYZJERKA -NAUCZYCIEL- 🖐️ :D

Gość zieliński nemiroff
nie wiem, co macie do kasjerek - podchodzisz, liczy, nie musi sie przymilac i liczyc na czyjas laske. akwizytro, telemarketer, przedstawicie handlowy, agent ubezpieczeniowy/doradca itp - te wszystkie osoby, ktore licza na czyjas litosc, laske i musza wciskac kit, i sa najczescij do tego na prowizji

jeśli można to nazwać zawodem :O to prostytutka, dzivką zwana

Gość operator spycharki
W dzisiejszych czasach nie ma czegoś takiego jak obciachowy zawód. W moim mieście ludzie walczą o posadę pracownika przedsiębiorstwa oczyszczania, czyli zwykłego zamiatacza ulic. Kiedyś taką pracę wykonywały lumpy i brudasy, a rodzice do dzieci mówili: "Ucz się, dziecko, bo ulice będziesz zamiatał". Dzisiaj widzę na ulicach z miotłami młodych ludzi, którzy w weekendy studiują i wykonują swoje obowiązki bez zażenowania.

1.Strażnik miejski- moje bezapelacyjne miejsce pierwsze. O ile do policji nic nie mam, o tyle straży miejskiej szczerze nie znoszę. 2.Akwizytor- w szczególności te wstrętne dupki, które sprzedają jakieś gówna emerytom grając na ich uczuciach. 3.Taksiarz zwany też cierpem lub taryfiarzem. 90% nie umie obsługiwać kierunkowskazów i jeździ jak dupy wołowe. 4.tzw. Fachowcy od glazury, wylewek czy tynków, wiecznie nawaleni i próbujący zedrzeć skórę z klienta. Banda oszustów i naciągaczy. 5.Ex aequo wyplatacz koszy wiklinowych i stroiciel abażurów. Za zabawne nazwy:)

dla mnie namber łan to STRAŻNIK MIEJSKI chcą uchodzić za kogoś ważnego a zwykłe ciołki ścigający babcie z rynku i normalnych ludzi bandziorów się boją bo by w czape dostali :D 🖐️

Taaak, strażnicy teksasu ścigający babcie handlujące szczypiorkiem! Nie ma nic bardziej obciachowego:)

Gość TIR
A ja jestem z wyksztalcenia ekonomista dokladniej mgr ekonomi a pracuje jako kierowca TIRA ! Dobrze slyszycie :) Kocham swoja prace , kabina jest moim domem . Objechałem Europe i pracowałem w USA na kontrakcie wiec zwiedzilem stany oraz bylem w Kanadzie . Kierowca jest uwazany za kogos komu nie chcialo sie uczyc jak mowi angielskie przyslowie " Ucz sie bo inaczej zostaniesz kierowca " Moj swiadomy wybor ! Pomimo opini na nasz temat ja obalam te mity ! Nie mam makaronu na koszuli nie uprawiam sexu w lesie i nie smierdze . Posluguje sie angielskim i niemieckim i z duma kazdemu mowie czym sie zajmuje . Jestem kierowca ciezarowki ! Kiedys na emeryturze napisze ksiazke z moich wypraw po swiecie i z przygod jakie przezylem a bylo ich wiele oj bardzo wiele :)

Gość kourtney
brawo,to jest życie

Gość szanujmysie
Każdy zawód jest ciężki każdy każdy i każdą prace trzeba szanować!!! Za granicą sprzątaczki traktują na równo!!! nie są obciachowe nie są gorsze to tylko w Polsce się śmiejecie ludzie szanujcie się !!!! z zawodu jestem Kosmetyczką i nie uważam ,że to obciachowy zawód wymaga dużej wiedzy jest to jeden z zawodów medycznych ! Jesli ktoś ma problemy ze skórą mogę pomóc zawód kosmetyczka to nie tylko robienie tipsów lecz także zapobieganie przed zanieczyszczeniem skóry i jej pielęgnacja i szeregi wielu innych zabiegów ....

Gość gość
Żołnierz - żołnierze to chlory w dużej mierze, o sztywnych rozumkach, proste rozrywki, często proste chłopaki z małych miejscowości...wiem, bo znam paru, a z jednym spotykałam sie, na szczescie tylko 3 m-ce

Gość gość
Moim zdaniem telemarketer i ulotkarz :) - o ile sprzątaczka i kasjerka pracują ciężko za małe pieniądze, to i one same i każdy dookoła jakoś rozumie, że jest to pożyteczna praca, za to telemarketer tak samo mało zarabia albo i mniej (bo tylko prowizyjnie), a jego pracę każdy uważa za niepotrzebą i tylko się wkurza. To samo ulotkarz - naharuje się za małe pieniądze a i tak każdy wywala te ulotki do śmieci i on sam wie, że z jego pracy nie ma pożytku. Telemarketer na dodatek musi przedstawiać się imieniem i nazwiskiem firmując produkt, o którym wie, że jest gówno warty lub wręcz naciągając np. starszych ludzi.

Gość budowlaniec__
"tzw. Fachowcy od glazury, wylewek czy tynków, wiecznie nawaleni i próbujący zedrzeć skórę z klienta. Banda oszustów i naciągaczy. " tak płaćcie i płaczcie skoro sami nie umiecie czy nie chcecie ubrudzić sobie rączek to nie nasza wina:D

Gość gość
zamiatacz ulic, szambiarz, szaletnik, poseł.