Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masełniczka

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWY ZAWÓD-PRACA-ranking

Polecane posty

Gość ciekawa prawidłowosc ze
żadna praca nie hańbi, ale jak ktoś nie ma ambicji to bedzie szczelsiwy jako sprzatacz...vide przykład kolezanki. A im wieksze miasto tym wieksze mozliwosci, no ale jesli brakuje kompetencji to czego oczekiwać.

ja też lubię sprzątać a jak mają mi za to zapłacić? to już w ogóle..:) i właśnie plusem jest to,że nikt mi nad głową nie będzie stać.......

Gość miszekkkk
telemarketer / akwizytor / menadzer = trzeba byc wrednym nadetym pajacem z przerostem ego by tam pracowac jaja sobie robisz to ze ktos pracuje jako telemarketer o niczym nie swiadczy trzeba rozdzielac prace i zycie osobiste ja jak wychodze z tpsy to w ogole o robocie nie mysle pracuje tam rok i jakos ta praca zlego wplywu na mnie nie ma

hehe w mniejszych jest jeszcze gorzej :/ tu u mnie (miejscowosc 14 tys mieszkancow) nawet posady sprzataczki nigdzie nie ma. na staz mnie nawet nie chcieli - brak doswaidczenia. a jak ja je zdobede kiedy nigdzie nikogo nie przyjma :(

ja bym sie cieszyla jakby udalo mi sie dorawac na poczatek tez staz za te 800 zl (jestem swiezo po szkole wiec dobre i tyle) wiadomo ze potem potrzebowala bym wiecej zeby sie wyprowadzic, ale na poczatek na wlasne wydatki te 800 by mnie ratowalo... a tak to dupa :/ pozostaje tylko sponsora znalesc :D:D:D

ranking czuwa (orientacyjny) :D 1. Nauczyciel, Kasjerka, Fryzjerka, Szambiarz,Akwizytor 2. Ochroniarz,śmieciarz ,kanar,kosmetyczka 3. sprzątaczka,informatyk,urzędnik, agent nieruchomości,strażnik miejski,prostytutka,telemarketer 4. stewardessa,pseudo doradca finansowy,agent ubezpieczeniowy,kelnerka, ankieterka, menadżer nic sie nie wyłania na miejsce czołowe :D 🖐️

k a t a s t r o f a zakłopotana-pewnie,że dla młodej dziewczyny nawet i 800 zł dobre na początek ale jak ciężko cokolwiek znaleść to przykro mi bardzo:( Powodzonka Ci życze:*

Gość ja wypowiem moje zdanie
Sekretarka, sprzataczka, woźna, kasjerka na kasie w supermarkecie, hydraulik, robotnik na budowie, przedszkolanka, rozdający ulotki.

Gość jak dla mnie to wszelkie
zawody związane z aktorstwem szeroko pojętym tzn. chałturzenie, przebieranie się za Mikołaja, klauna, występowanie w reklamach, DJ w dyskotece, tancerka rurowa itp. Ale oczywiście praca to praca.

Gość ja wypowiem moje zdanie
no i jeszcze panie chemiczki pracujące w laboratoriach

Murarz domy buduje, krawiec szyje ubrania, ale gdzieżby co uszył, gdyby nie miał mieszkania? A i murarz by przecież na robotę nie ruszył, gdyby krawiec mu spodni i fartucha nie uszły. Piekarz musi mieć buty, więc do szewca iść trzeba, no a gdyby nie piekarz, to by szewc nie miał chleba. Tak dla wspólnej korzyści i dla dobra wspólnego wszyscy muszą pracować, mój maleńki kolego. To tak dla tych którzy wymieniają "obciachowe" zawody . Zastanówcie się lepiej nad sensem prostego dziecięcego wierszyka i POMYŚLCIE t nie boli

Gość Piotruś B. król forum
Najmniej obciachowe hmmmmmm prezydent RP albo prezes rady ministrów, może sędzia SN albo TK, radca prawny oczywiście :D

Gość Dla mnie obciachowy zawod to
miszekkkk telemarketer / akwizytor / menadzer = trzeba byc wrednym nadetym pajacem z przerostem ego by tam pracowac jaja sobie robisz to ze ktos pracuje jako telemarketer o niczym nie swiadczy trzeba rozdzielac prace i zycie osobiste ja jak wychodze z tpsy to w ogole o robocie nie mysle pracuje tam rok i jakos ta praca zlego wplywu na mnie nie ma Wiekszosc tych osob ma za zadanie identyfikowac sie z praca, pozatym ta praca jest naganna etycznie, bo polega glownie na wciskaniu staruszkom i osobom latwowiernym rzeczy ktorych nie potrzebuja. Jak dla mnie jest porownywalna z praca prostytutki...

ranking czuwa (orientacyjny):D 1. Kasjerka 2. Nauczyciel, Fryzjerka, Szambiarz,Akwizytor 3. Sprzątaczka,Ochroniarz,śmieciarz ,kanar,kosmetyczka 4. informatyk,urzędnik, agent nieruchomości,strażnik miejski,prostytutka,telemarketer 5. stewardessa,pseudo doradca finansowy,agent ubezpieczeniowy,kelnerka, ankieterka, menadżer,woźna,sekretarka, hydraulik, robotnik,rozdający ulotki,DJ dyskoteki, tancerka rurowa,aktorzy chałturzący,laborantka z ostatniego miejsca byli wymienieni tylko jeden raz więc można potraktować jako wybryk :D 🖐️

Gość gigini
Wymieniliście większość najbardziej znanych zawodów. Zaraz nic nie zostanie. Więc ja pytam jakie zawody są nieobciachowe? Lekarz chyba tylko...

Radca prawny :classic_cool:

Gość Ginjal
dla mnie kasjerki w tesco dno sprzątaczki w mojej firmie Panie na poziomie :-) stawiam je wysoko w rankingu informatycy to zwykłe lenie, niedługo już ich nie będzie bo każdy normalny wie co zrobić z kompem, na ich miejsce pojawią się "zarządzający siecią" ale to też kwestia czasu, informatykom daję -10 i tak wcale się nie znają na jkich sie kreują, zwykły użytkownik kompa da sobie radę bez tego śmiecia, który i tak jest kurewsko zajęty a tak naprawde popychA panny w serwerowni DNEM SĄ dla mnie posłowie, radni, premier i prezydent niżej niż sprzątaczka i informatyk

Gość piotruś b-własnie taki typek
a wlaściwie "typka" przylazła dzisiaj do szkoły z tekstem do ledwie poznanej nauczycielki "NO JA ZOBACZE JAKIE BęDZIE TO SWIADECTWO NA KONIEC ROKU BO JAK NIE TAKIE TO PóJDE DO KURATORIUM"!!!!ciekawe skąd takie debillki biorą swoje geny-czy od równie głupich rodziców?w takim razie jestem za aborcją!

Gość fgtuipkpolkioa
transformatyk na tym samym miejscu co prostytuta? :classic_cool: a mój typ: imitator efektów dźwiękowych

aliksandra to był właśnie przykład prestiżowego zawodu :P

Przeprosiny przyjęte :P

Gość ty piotrus pierdolnij sie w
glowke gląbie jeden! taki cwaniaczek jestes??? a pomysl gdyby tych ludzi nie bylo? i sam bys musial zapierdalac??? nie byloby ci wstyd ze gowno musisz sobie sam wypompowac kretynie??????

Piotruś, ja jestem urzędnikiem i wypraszam sobie takie coś. A jak dla mnie to nie ma obciachowych zawodów tylko niektórzy ludzie mają do tego obciachowe podejście.

Gość kourtney
jestem kosmetologiem,pracuje jako kosmetyczka i nie mam powodów do wstydu