Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masełniczka

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWY ZAWÓD-PRACA-ranking

Polecane posty

Gość Piotruś B. król forum
Germaine Geer gdybym polegał na nauczycielach to bym sie na pewno nie dostał na studia, bo akurat mature w tych latach co ja zdawałem, to zdawali wszyscy nawet najgorsze głąby :D Po prostu miałem na tyle bogatych rodziców że mogli zapłacić za dodatkową nauke prywatnie, i to u osób które NIE BYŁY nauczycielami, chyba że mówimy o nauczycielach akademickich! No więc tak jak mówie, dla mnie nauczyciel to zawód obciachowy bo mało wartościowy i nisko opłacany

Gość Niuńka 78
informatyk obciachowy? dlaczego nie załamujcie mnie

>>nformatyk obciachowy? dlaczego nie załamujcie mnie Bo to cioty, co znają budowę procesora, ale nigdy żywej kobiety za rękę nie trzymali :classic_cool: flanelowe koszule, pingle, tłuste kudły, te sprawy ;)

Stewardesy to akurat też nie jest zawód wymagający za dużo myślenia :D

Gość Niuńka 78
Nie to przesada nie mierz wszystkich jednakowo, ja z takimi nie spotkałam

nimfa wodna-no niestety moze mi nie uwierzysz ale ja wymieniajac sie zawodami z kims i slyszac smieciarz nie zareagowalabym tak....wrecz na odwrot. ale eraz widze jacy sa ludzie... i powiem ci jedno, mieszkam z chlopakiem ktorego dom regularnie sprzata pewna polka. i jak widze jej entuzjazm i radosc, przy tak ciezkiej pracy jaka wykonuje: raca 10h dziennie od domu do domu i to jeszcze na rowerze to jestem pelna podziwu dla mnie kryterium oceny czy praca jest obciachem czy nie jest to czy jest ciezka. a skoro ty masz inaczej...

jesli praca polegajaca na wykonywaniu szeregu czynnosci w krotkim czasie pod presja plus branie odpowiedzialnosci za 200 osob jest wg ciebie praca nie wymagajaca duzo myslenia to ja ci dziekuje za dyskusje. a ty..hmm no nie wiem czy to nauczyciele czy ty byles glabem skoro potzrebowales az prywatnych lekcjoii by poradzic sobie w szkole i ja skonczyc...inteligentni ludzie koncza szkoly z wyroznieniem nie placac za nauke nikomu ani zlotowki:)

w rankingu OBCIACHOWE ZAWODY prowadzą 1 NAUCZYCIEL 2 kasjerka, ochroniarz,fryzjerka,śmieciarz vel szambiarz 3 sprzątaczka,informatyk,kanar,urzędnik :D 🖐️

aktualizacja 1 NAUCZYCIEL 2 kasjerka, ochroniarz,fryzjerka,śmieciarz vel szambiarz,kanar 3 sprzątaczka,informatyk,urzędnik :D 🖐️

Nie ja brałem lekcje prywatnie żeby sie dostać na najlepsze studia w polsce :D Żeby zdawać z klasy do klasy i mature to raczej nie potrzeba korków przy tym poziomie nauczania! A odpowiedzialność za 200 osób to bierze pilot, a nie stewardesa, nie pochlebiaj sobie :D Ty roznosisz koktajle i pieluchy i tyle twoja rola misiu

,,,pfffff.....zalozysz sie?? nawet na zdrowy rozum, jaka mozna byc takim debilem zeby stweirdzic ze puilot bierze odpowiedzialnosc za pasazerow a nie stewardessa...hahahhahaha, tak asazer ma atak serca wiec pilot opuszcza pulpit i biegnie udzielac pierwszej pomocy:)(:):):):):) rozbawiles mnie, owtarzam wiec za cala zaloge pasazerska odpowiedzialnosc bierze crew czyli stewardessy i stewrdzi-nie wierzysz poczytaj....nie odpowiadaj nic, wiem ze ci lyso:) a co ddo prywarnych lekcji -no jak na najlepsze studia to sie nie dziwie, sama musialam brac bo szlam na trudny kierunek, ale bralam lekcje nie dlatego ze nauczyciele byli niekompetentni ale dlatego ze program nauczania byl tak ograniczony....

Gość malaggaaaa
ale z was wieśniaki, wymieniliście większość zawodów w których sami pracujecie... najbardziej obciachowy zawód to ratownicy medyczni wkładają cewniki do kutasów i cipek... przy okazji mają do czynienia z przykrymi i drastycznymi widokami wypadków drogowych:O salowa, musi sprzątać rzygi, gówna, krew , siki i wnętrzości po pacjentach :O:O:O podobnie mają pielęgniarki, podają basenik rzygającemu pacjentowi i myją im dupska:O potem najgorszy jest policjant, chodzą po parkach i w ogóle nie łąpią przestępców tylko się oglądają za dupami.. co wy idioci wiecie o zawodach?? te co wymieniliście zawsze można na nich dorobić i zmienić specjalność...

No to że brak im szkoły?

Gość malaggaaaa
kolejne debilne zawody to akwizytor i żołnierz (bo bierze udział w zabijaniu), telemarketer i agent ubezpieczeniowy oraz pseudo doradca finansowy pracujący w piramidzie zawodowej

ale kosmetyczki i fryzjerki to nie potrafią zdania napisać bez błędów ortograficznych

Gość malaggaaaa
od śmieciarzy i sprzątaczek łaskawie się odpierdolcie, oni sprzątają te wszystkie zasyfiałe miejsca na naszej planecie

nie ma dobrych szkół fryzjerskich, to są szkoły zawodowe, uczą ich jak używać grzebień i nożyczki, i jak sie podpisać bez błędów :D

ranking czuwa (orientacyjny) :D 🖐️ 1. Nauczyciel, Kasjerka 2. Akwizytor,ochroniarz,fryzjerka,śmieciarz vel szambiarz,kanar 3. sprzątaczka,informatyk,urzędnik,kosmetyczka 4. telemarketer, stewardesa,pseudo doradca finansowy,agent ubezpieczeniowy

Gość winston
żadna praca nie jest obciachowa. Każdy może być super specjalistą w swojej dziedzinie. Kocham dobrych fryzjerów, jestem chłopakiem i za dobre ścięcie płaciłem po 50 zł. Obciachowe i żenujące są dla mnie np salony fryzjerskie stojące jak budki z ważywamy czy takie przyblokowe. Wszystkie klientki wraz z pracownicami mają na głowie jasne pasemka. Strach się bać.

nie koniecznie. moja dobra znajoma skonczyla technikum, poszla na studia, a potem zrobila kures fryzjerski... wiec nie piernicz ze wszystkie fryzjerki czy kosmetyczni to glupie pindy po zaodowce, dobrze?

Chciałbym dodać do listy AGENTA NIERUCHOMOŚĆI, to jest bardzo obciachowy zawód, muszą strasznie zawracać duupe ludziom i naciągać na podpisywanie umowy, po prostu włazić bez wazeliny, są jak telemarketerzy tylko troche więcej pieniędzy

Drogie dzieci czy wy w ogóle wiedziecie co to znaczy być "obciachowym"?! Najpierw do słowników, a potem do roboty. Ktoś tu wymieniał nauczycieli, pielęgniarki jak dla mnie obydwa bardzo trudne bo nie jest łatwo wychowywać czyjeś dzieci albo opiekować się często upierdliwymi pacjentami.

Gość kaucja
Ten caly Piotrus,ktory nazwal siebie krolem forum:D to jakis zadufany w sobie pajac.Smiech ogarnia jak czyta sie wypowiedzi takich kolesi ,ktorzy maja taaaakie dobre zdanie na wlasny temat. Germaine-zakoncz z nim dyskusje bo nie warto. Wstyd mi ,ze wymieniacie tu jakiekolwiek zawody,ok dziwka to wg mnie jest obciach ale czy obciachem jest,ze czlowiek wykonuje jakas prace uczciwie,nie kradnie,nie oszukuje tylko PRACUJE? Przerazacie mnie ludzie:O

Gość winston
Piotruś B. król forum... naprawde musisz nie mieć życia osobistego jeśli określasz się królem tego forum :D:D:D:D:D

Gość wojtek1sdfsfdsdsafdsf
">>nformatyk obciachowy? dlaczego nie załamujcie mnie Bo to cioty, co znają budowę procesora, ale nigdy żywej kobiety za rękę nie trzymali flanelowe koszule, pingle, tłuste kudły, te sprawy " ale kto Ci powiedział, że trzymanie za rękę kobiety jest marzeniem każdego faceta. Nie wiem jak u Ciebie, ale moje życie nie kręci wokół dziewczyn i nie myślę bez przerwy jak poderwać sąsiadkę. po drugie przy zarobkach 6000-10000 zł(a tyle zarabia informatyk) pojawia się mnóstwo rąk do trzymania. I te zawody, fryzjerka, informatyk, kosmetyczka, urzędnik co w tych zawadach obciachowego?