Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mowglica

KLUB KOBIET zaraz po zerwaniu

Polecane posty

Gość confused567
umawialiśmy się na te spotkania

Gość jestemraczejnienormalna
a ja to mam dzisiaj taki dzień że jeb.nęłabym mu w ryj. na szczęście to niemożliwe. to już półtora miesiąca od rozstania. codziennie inny nastrój. od poczucia bycia boginią do kompletnego zera. od wybaczania do wkur.wu. od otaczania się masą ludzi do siedzenia pod kocem i gapienie się w sufit. trochę męczy mnie ta huśtawka... nawet nie chcę z tym walczyć, to też moje uczucia, nie będę ich wypierać z siebie. nie jest łatwo. ale i tak lepiej niz gorzej. buziaki dla wszystkich co im się wydaje że świat się skończył. trochę się skończył. ale za drzwiami jest nowe. pamiętajcie o tym.

proponuję eksperyment.Proszę o wypowiedź wszystkich dziewczyn z którymi zerwał chłopak mówiąc ze nie kocha a które wciąż go kochają i nie wyobrażają życia bez niego. Istnieje taka wróżba z obrączką zawieszoną na włosie bądź nitce z której można się dowiedzieć jak będzie miał na imię nasz przyszły mąż. Proponuję żeby każda z tych dziewczyn zrobiła tę wróżbę. wiadomo, że nie do każdej chłopak wróci ale chce sprawdzić czy wróżba pokazuje to co byśmy chciały czy naprawdę imię tego przyszłego męża. przygotowujemy szklankę z wodą i obrączkę zawieszoną na nitce Wróżba na ilość partnerów i imie wybranka serca wkładasz obrączke do wody i zadajesz pytanie : ilu partnerów będę miała w swoim życiu wyjmujesz i liczysz ilość uderzeń obrączi o ścianki szklanki gdy obrączka zatrzyma się już na dobre wkładasz ja spowrotem do szklanki i zadajesz pytanie jak będzie miał na imie ten jedyn hehe i liczysz abc..pyrzypuśćmy że liczysz abc.. i obrączka wystukała k ona na chwilke zatrzyma się wkładamy znów do wody wyjmujemy i liczymy dalej ABC ... aż wjdzie nam całe imie i obrączka już się nie poruszy

Gość coes2
:( mnie tez zostawił chłopak pomimo tego ze prosił mnie zebym dała mu czas na zastanowienie sie poukladanie sobie zycia :( przykre to jest a ja cierpie i przytyłam juz od naszego rozstania 2 kg