Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujący miłości

Gdzie są takie dziewczyny

Polecane posty

Gość poszukującty miłości
Nawzajem Majka, widzę, że spać po nocach nie możesz..;>

Gość fajne_ciacho ALE kobieciarz;p
""""""""""""""""""""""""""""""" poszukujący miłości Tyle się mówi o tym, że prawie nigdzie nie ma już wrażliwych mężczyzn, dla których liczą się głębsze uczucia, ale mam czasami wrażenie, że równie trudno jest spotkać wrażliwą i uczuciową dziewczynę, która także nie myśli tylko o imprezach do białego rana, oraz o tym, żeby ciągle flirtować, ale chce tworzyć głębszy związek oparty na zaufaniu i prawdziwej miłości. Mam wrażenie że poznać taką kobietę dzisiaj nie jest łatwo i ktoś taki to prawdziwy skarb... albo nie mam szczęścia w miłości """"""""""""""""""""""""""""""" wiec tak sa zarowno takie kobiety jak i tacy faceci i jest ich wiecej jak Ci sie wydaje !!!! ale problem w rzeczywistosci jest inny... takie kobiety ktorych szukasz to w rzeczywistosci szare myszki taki zwyczajne ktorych faceci nie podrywaja i kazda z nich ci to da tylko nie bedzie to ladna kobieta tacy faceci to w rzeczywistosci mili niesmiali czy dobrzy faceci i kazdy da takie uczucia kobiecie ale oni nie beda atrakcyjni reasumujac jest huj...o

Gość fajne_ciacho ALE kobieciarz;p
a dlaczego jest ch*j...o? bo moze i chcesz takiej kobiety ale jak sie zjawiaja to okazuje sie ze szukal po prostu takiej ktora Ci sie podoba a kobieta ma podobnie - moze i chce faceta porzadnego ktory bedzie ja kochal nie zdradzal i bedzie wrazliwy uczuciowy ale jak sie taki trafia to okazuje sie ze... no WIESZ TO NIE TO jednak - a trafi sie taki o ktorym pisza ze maja dosc kolejny pewny siebie cham i jakos okazuje sie ze znow zwiazek i znow to samo... oczywiscie im bardziej masz te cechy tym pozniej sie ozenisz w skrajnych przypadkach w ogole tyakze jest ch..o bo rozum chce tak a wybiera sie kogos innego myslisz ze dlaczego tak faceci laza podrywaja cuduja - szuka najladniejszej a kobiety tak wybrzydzaja? szuka wlasnie tego chama ktorego tak ciezko zlowic ale meczy sie cuduje ... no nie uda sie albo przezyje troche przykrych doswiadczen wieku przybedzie a co za tym atrakcyjnosc spadnie to bedzie probowala wsrod innych reasmujac: im blizej jestes tego co piszesz tym dluzej bedziesz szukal ona tez

Gość ghfojakddd
Poszukujący Cześć;) widze że już na topik nie zaglądasz, fajne_ciacho ALE kobieciarz;p Czytając Ciebie Agnieszko odnosze wrażenie że jesteś bardzo zawiedziona.

Gość niemamswojegohasla
podnoszę temat, wydaje się ciekawy, bo rzadko są poruszane takie kwestie, ktoś się wypowie? pozdrawiam

Gość bvhjn
a gdzie mamy szukać??????bo też długo szukam i w zasadzie nie wiem gdzie.....