Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

Lewica przynosi światu co raz to nowsze wypaczenia: aborcja, legalne narkotyki, śluby homoseksualistów itd. Ale strzela sobie samobója, bo sprowadza i broni muzułmanów, którzy są bardzo radykalni ... Ale co się dziwić. Ludzie są niemądrzy

Poza tym nikt mi nie wmówi, że nie można się porządnie zabezpieczać! Większość niechcianych ciąż to efekt mądrości z BravoGirls, spontaniczności oraz alkoholu. Gdy kobieta skoczy po rozum do głowy i pójdzie do ginekologa po poradę, to jest mała szansa, że zajdzie w ciąże.

Stalingrad wystarczy ze znieczulona byla delikwentka jak rozkladala nozki do kopulacji ..a jak pozniej wytrzezwiala zostal kac i test ciazowy pozytywny niestety ...niestety -dla niewinnego malego zycia ktore powstalo na skutek czego ??? dobrego rzniecia ,przez przypadek czy jak ????

Gość jestem znana jako pro-choice
Tak - znieczulenie złagodziłoby sprawę. Narkotyki, aborcja i homoseksualiści byli już przed lewicą, przecież sam wspomniałeś o X wieku. Chodzi o to, żeby homoseksualistów nie kastrować, jak to drzewiej bywało, narkotyki kontrolować pod względem jakości, a aborcji dokonywac w cywilizowany sposób a nie drutem do robótek lub skacząc z szafy. Myślisz, że nurt lewicowy wyrósł na gruncie fanaberii i nudy? Nie, wyrósł jako odpowiedź na ludobójstwo, wojny religijne, dyskryminację, przemoc i pedofilię w kosciele. Przed lewicą nie było raju obyczajności na ziemi tylko straszne tragedie.

Moim zdaniem to zbrodnia atakować coś, co ma się stać człowiekiem. Niewybaczalna, wbrew etyce i naturze. Mnie najbardziej przeraża to, jak matka czeka z ciążą przez x tygodni a potem jest skrobanko ... lekarz zamienia się w sadystę dla dziecka. Osoba dokonująca aborcji nie powinna się nazywać lekarzem bądź ginekologiem. Powinna być inna nazwa.

Jeśli to nawet by była prawda - że na aborcję to chodzą praktycznie same puszczalskie małolaty wierzące w mądrości BravoGirl - to chyba jest tym bardziej argument za - chyba nie uważacie, że one nadają się na matki?

wyobrazasz sobie ze znam taka jedna osobke ktora zapatrzyla sie na dzieciaczki tez by chciala ale nie wie jeszcze co to owulacja jest...chyba w szkolach nie ucza...masakra...25 lat dziewczyna chce miec dzieciaczka bardzo chce a pytam kiedy masz owulacje slysze odpowiedz a co to jest owulacja ??? :(

Lewica dokonała największe mordy - Stalin, Mao Tse-Tung, Lenin. Z prawicy jedynie Hitler zrobił takie show, ale dużo mniejsze niż na pewno dwaj pierwsi panowie. Wiesz ile było aborcji za PRLu? Więcej, niż zginęło Polaków w czasie II wojny światowej. Przez głupotę puszczalskiej małolaty należy mordować niewinną istotę?

Polacy z reguły są prawicowi. Na przykład w ankiecie na temat wojny domowej w Hiszpanii (falangiści i karliści kontra socjaliści i komuniści), 64% Polaków popiera generała Franco.

Dopóki homoseksualiści siedzieli cicho, nikt nic do nich nie miał. W starożytnym Rzymie czy Grecji, uczucie faceta do faceta było akceptowane (bo ich zdaniem każde uczucie było piękne), ale była jedna reguła: SIEDZIEĆ CICHO (nawet cesarz nie mógł się z tym wychylać). A teraz mam wrażenie, że to trendy być homo.

przez głupotę puszczalskiej małolaty należy mordować niewinną istotę? nie nalezy mordowac niewinnej istoty lecz nalezy mordowac glupote malolaty !!!

Nie za daleko odchodzimy? To że Mao wymordował wielu ludzi to powód, żeby zabraniać aborcji? Bardziej do mnie przemówiłeś tym, że większość Polaków jest tego zdania. Aborcja to nie tylko lewica a lewica to nie tylko aborcja (i nie tylko homoseksualiści). Czytałeś może w czasach szkolnych takie klasyczne nowelki pozytywistyczne? Wiesz, Konopnicka, Sienkiewicz, później Żeromski. Jest tam przedstawiona okrutna bieda i nierówność społeczna - dziś mówimy, że jesteśmy biedni i nie mamy równego startu, ale to nic w porównaniu z tamtymi czasami: śmiertelny głód, facet obity do krwi przez pracodawcę, za kradzież desek, z których chciał zrobić trumnę dla syna (desek, kawałków byle jakiego drewna - to było wówczas dla niektórych poza zasięgiem, a my dzisiaj martwimy się o fundusz pogrzebowy), jedna kapota na całą rodzinę - wychodzimy na dwór na zmianę. Gdyby nie lewica, tak byłoby do dzisiaj.

Stary - jak zamordujesz ciężarną małolatę to niewinne dziecko też umrze w jej brzuchu - ale żeś wymyślił ocalenie.

Moim zdaniem oczywiście państwo nie jest bez winy. Należy stworzyć jakiś system opieki, że zrobić coś z aborcją na lewo. Wręcz jest to wskazane w dobie kryzysu demograficznego. Chociaż ... Wielka Brytania pomaga, a jest tam gorzej niż u nas z puszczalskimi gówniarami. Idę spać. Dzięki za fajną dyskusję z dzieciobójczyniami. Dobranoc. Chyba się naumiałem na jutro.

Odróżniam lewicę, która walczyła o prawa robotników i odróżniam lewicę w wersji ZSRR, Chiny czy (nie boje się tego powiedzieć) UE. Wiem z czego powstał ruch lewicowy, ale wiem, że pełne jego realizowanie prowadzi do niczego. Odróżniam bardzo zasłużoną polską partię - PPS (lewicowa, ale patriotyczna) a postkomunistyczny SLD. Jestem Polakiem i patrzę na wyczyny lewicy dzisiaj. Wpuszczanie muzułmanów (którzy zrobią z lewicą porządek) czy propagacja dewiacji (aborcja, homoseksualizm, legalne zioło, prostytucja). Polska lewica nie pochodzi od PPS, tylko od PZPR. Zresztą PO i PiS nie są lepsze. Biednym dać, bogatym zabrać! Wszystkie partie w Polsce tak robią, ale SLD prowadzi w TOP za dewiacje.

Idź spać stary, dobranoc.

Zauważ koleżanko na kilka aspektów. Polska przedwojenna była biedna jak mysz kościelna, ale lewica nie cieszyła się popularnością. W zaborze pruskim (Wielkopolska i Pomorze) rządzili nacjonaliści/chadecy, w austriackim (część zachodnia - Kraków) ludowcy i (część wschodnia - Lwów) mniejszości narodowe, w rosyjskim to przeważnie nacjonaliści/chadecy (Kongresówka, Wileńszczyzna). Socjaliści tylko na Białorusi oraz Zagłębiu Dąbrowskim. A ta Polska była zabita dechami, więc proszę nie mów, jacy socjaliści byli dobrzy.

Wspomniałeś o muzułmanach - jak się domyslam, przeszkadza Ci w nich to, że nie mają lekki stosunek do naszych wypracowanych przez wieki norm demokracji i praw człowieka. I widzisz lekarstwo w tym, że staniemy się tacy jak oni? U nich nie ma gejów ani aborcji na zyczenie a już na pewno nie na życzenie kobiety. Co z tego, że "nie wpuścimy" muzułmanów, jak urządzimy sobie Arabię tutaj?

Gość kot13
prawa człowieka to szumne słowa:-) tylko cała rzecz w tym, że w momencie połączenia komórek staje się tak , że nagle jest człowiek w człowieku i mamy do czynienia z dwiema a nie jedną wolnością . Dlatego nazywając siebie ludzmi musimy przyjąć, że aborcja jest złem wyrządzonym CZŁOWIEKOWI nienarodzonemu.Kobieta decydująca się na ten krok powinna mieć tego świadomość i najczęściej ma. Dziwi mnie też podnoszenie tu argumentu , że w Wielkiej Brytanii nie robi się z tego wielkiego halo- czy w WB nie ma aptek z pigułkami antykoncepcyjnymi i prezerwatywami? Moim zdaniem aborcja jest wielkim, ogromnym złem. Ale to od zawsze kobieta niesie ten ciężar i niech już tak zostanie. kobiety dokonujące aborcji wydaje mi się, że doskonale wiedzą, jakiego zła dokonują i muszą z tym żyć. o dla nich wystarczająca kara. Mam nadzieje, że przyjdie kiedyś taki czas, że kobiety opamiętają się i zaczną dopuszczać do siebie tylko tych mężczyzn, z którymi będą pewne , że nie zajdą w niechcianą ciążę.. Bo niestety dla kobiet CHŁOPAKI NIGDY NIE PŁACĄ...

Gość troche faktow
zycie czlowieka trwa gdy zyje jego mozg. Jesli stwierdzono smierc mozgu to czlowiek nie zyje. Czlowiek wyglada jakby spal, jego skora jest ciepla, galki oczne sie ruszaja jego serce moze bic, pluca moga pracowac podtrzymywane przez aparature ale juz nie zyje jego mozg, lekarze stwierdzaja zgon i moga pobrac narzady. Zygota nie ma mozgu, to tylko zlepek komorek z ktorych dopiero POWSTANIE czlowiek, wiec mowienie o jej czlowieczenstwie i prawach to naduzycie.

Gość kot13
hmm. Osoba powyżej mówi o kwestii życia i śmierci a nie o człowieczenstwie i nieczłowieczenstwie. Nie jestem ani filozofem , ani etykiem ani też neurologiem więc nie podejmę się polemiki jednak na taki "zwyczajny rozsądek" wydaje mi się , że nie możemy z całą pewnością stwierdzić, kiedy po połączeniu komórek męskiej i żenskiej zaczyna się człowiek .

Gość kot13
a nie wiedząc tego musimy założyć,że te połączone komórki tworzą człowieka w pierwszej fazie jego rozwoju.

Gość troche faktow
doskonale wiemy kiedy pojawia sie mozg embrionu. "Szóstego tygodnia ciąży rozwija się zaczątek układu nerwowego" - zwroc uwage na slowo zaczatek. Skoro medycyna przyjmuje ze bez mozgu nie ma czlowieka, mimo ze jego serce bije, pluca pracuja, ma w pelni uksztaltowane, samodzielne cialo? Skoro taki czlowiek jest uznany za zmarlego i mozna go potraktowac jako worek z narzadami do pobrania to na jakiej podstawie ty traktujesz paromilimetrowy embrion bardziej przypominajacy krewetke niz czlowieka, bez wyksztalconego mozgu jako czlowieka i mowisz o jej wolnosci??

"Wspomniałeś o muzułmanach - jak się domyslam, przeszkadza Ci w nich to, że nie mają lekki stosunek do naszych wypracowanych przez wieki norm demokracji i praw człowieka. I widzisz lekarstwo w tym, że staniemy się tacy jak oni? U nich nie ma gejów ani aborcji na zyczenie a już na pewno nie na życzenie kobiety. Co z tego, że "nie wpuścimy" muzułmanów, jak urządzimy sobie Arabię tutaj?" Moja droga, nie ja ich zapraszam, tylko lewica. Drażnią mnie oni, ale w kilku kwestiach się z nimi zgadzam. Ale to nie problem Polski, to problem jaśnie oświeconej Francji czy Wielkiej Brytanii. Ich nie da się ucywilizować, przepaszam - zeuropeizować. Chociaż podobno muzułmanka to cud-żona, która dziecka nie zabije. Czy zabrroniona aborcja to dla ciebie znaczy, że Polska to republika bananowa?

Gość kot13
panie stalingrad a z jakiegoż to powodu kolega powyżej ma jaja? że upokorzył publicznie dziewczynę która go zdradziła? w kontekscie panskiej wypowiedzi widzę, że panska obrona życia nie wynika z humanitaryzmu a z chęci kamienowania ludzi. Nieładnie.