Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

Gość Ror jeszcze wali posty na
drugim temacie jednoczesnie buahahahahhha

Gość jestem znana jako pro-choice
Moim zdaniem optymalnym rozwiązaniem jest do 3. miesiąca. Aborcja w późnej ciązy jest niebezpieczna także dla matki i zgodzę się, że tę decyzję jeśli już, powinno się podjąć jak najszybciej. Nowy sposób antykoncepcji - oczywiście że nie, nowe sposoby antykoncepcji powinny być tańsze i mniej inwazyjne niż znane dzisiaj, a nie na odwrót.

"[zgłoś do usunięcia] ror krotka charaketerystyka podstarzala baba mieszkajaca w angli pracujaca na zmywaku w wolnych chwilach pieprzaca farmazony na kafe " omatko - zostalam zdemaskowana;//////

Głupie Polki zachwycają się Wielką Brytanią. A tam można usunąć ciąży w 6 miesięcy (24 tygodnie) po zapłodnieniu. Kiedy kobieta jest w stanie się zorientować, że jest w ciąży?

"Ror jeszcze wali posty na drugim temacie jednoczesnie buahahahahhha" pisze na 17 jednoczesnie - poszukaj w inncyh dzialach - zebys mial co robic;-)

"" seks prowadzi do zapłodnienia i zawsze istnieje ryzyko" naprawde??????? "musi wziąć odpowiedzialność za skutki swojej "zabawy"" i stad aborcja

Nikt nie zachodzi w ciążę specjalnie, po to żeby zaraz żądać aborcji. Skoro ciąża jest konsekwencją mojego czynu i konsekwencje następnego związanego z tym czyny poniosę właśnie ja, to czyż nie byłoby logiczne, bym mogła przynajmniej sama zdecydować, co to będzie za czyn?

Moim zdaniem odpowiednią pokutą za usunięcie ciąży mogłaby być sterylizacja. Kiedy kobieta orientuje się, że jest w ciąży?

"Kiedy kobieta jest w stanie się zorientować, że jest w ciąży?" roznie - niektore orientuje sie b.pozno aha - na twoje pytanie o miesiac jzu kiedys odpowiedzialam - przeszukaj posty w odrozneniu od innych nie lubie sie powtarzac;-)

stalin - naprawde sadzisz ze kogos obchodzi twoje zdanie??? no odpowiedz, odpowiedz ,odpowiedz;-)

Sterylizacja - jest nielegalna w Polsce i to jak na ironię, z tego samego powodu, co aborcja. Wiesz ile kobiet chciałoby się wysterylizować?

Ja? Napisałam - trzeci.

Moim zdaniem jeszcze farmakologiczna jest jakoś do pojęcia i przełknięcia. Ale aborcja chirurgiczna? Krojenie dziecka? Rozrywanie? Oglądaliście jak wygląda aborcja (nie mówię o Niemym Krzyku)?

Gość ale losieee
banda idiotow a najsmieszniejsze jest to ze ror nie ma zielonego pojecia o statusie prawnym aborcji w Plsce tylko przytacza co jest w innych krajach. I tu sie nasuwa moje pytanie chuj mnie obchodza inne kraje?? jestem polakiem i trzymam sie prawa polskiego

I spójrzcie się panie na jeden akt hipokryzji. Baba chce urodzić - facet ma płacić. Baba chce aborcji - facetowi nic do tego, jej brzuch.

Nie jestem towarzyszka -w kazdym razie nie dla Ciebie;-) jestes leniwy i dlatego ci drugi raz nie odpowiem - nawet jesli jeszcze 1000 razy zadasz to samo pytanie

"banda idiotow a najsmieszniejsze jest to ze ror nie ma zielonego pojecia o statusie prawnym aborcji w Plsce tylko przytacza co jest w innych krajach. I tu sie nasuwa moje pytanie ch*j mnie obchodza inne kraje?? jestem polakiem i trzymam sie prawa polskiego" moglabym uzyc tego samego sformulowani i zapytac....... mnie obchodzi ze jestes polakiem i tzrmasz sie prawa polskiego? ;-) ;-)

Gość ale losieee
bo to jest forum w jezyku polskim i rozmawia sie o rzeczach zwiazanych z polska? jak sie nie podoba to wypad na inne forum i tak sobie mozesz pisac nawet po kambodzansku i glodzie w afryce 🖐️

ROR - podpowiedź. Czy mi odpowiedziałaś na to pytanie, czy padło dużo szybciej? Mniej więcej na początku czy środku?

""nie masz prawa zabijać innego człowieka skoro sama go zaprosiłaś do własnego ciała" Pro-choice - zobacz jaka niekonsekwencja u takich oferm - zapominaja ze nie zapraszalas czlowieka tylko sperma zostala wprowadzona do macicy;-)))) zobazc jak oni sie gubia - ckliwie jest tak obserwowac, cyzz nie?;)

ROR - czy kobiety w większości zachodzą w ciążę po gwałcie? Nie sądzę. Zapraszasz fiutka do cizii, to zapraszasz również jego zawartość.

Nie widzę w tym zabijania tylko nieudzielenie pomocy. O ile nieudzielenie pomocy kiedy mogłabym to zrobić przez zadzwonienie na pogotowie jest okrutne (ale nie jest morderstwem), o tyle nieudzielenie pomocy, jeśli wiąże się to z poświęceniem własnego ciała jest, według mnie, wytłumaczalne. Może mogę kogoś uratować przez oddanie nerki, ale nie robię tego, bo boję się o własne zdrowie i własne ciało - i osoba umiera, ale przecież nie zabiłam jej. Cały czas mówisz, że dziecko w brzuchu jest odrębnym człowiekiem. Więc odmawiam poświęcenia części ciała na rzecz udzielenia pomocy temu odrębnego czlowiekowi. Nerki czy macicy. Ciąża i poród to nie jest zabawa, może mieć nawet gorsze skutki dla mnie, niż wycięcie nerki - więc zrozumiałe chyba, że nie każdy chce zgodzić się na to nawet wtedy, gdy może to uratować komuś życie. Czy każdy kto nie oddaje krwi czy szpiku jest mordercą? A przecież przez to też umierają niewinne i odrębne istoty.

Nie ma? Turystyka sterylizacyjna kwitnie, podziemie też. Poczytaj sobie, nawet na kafe często kobiety o tym piszą.